Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kriter Mikel , Parmak ve Yusuf'u en efektif olacakları bölgede oynatmaksa; Nwakaeme'nin biraz daha geride oynadığı 4-3-1-2

---------------Uğurcan--------------

JP----Huseyin----Hosseini----Novak

---------------Obi Mikel--------------

------Parmak-------------Sosa------

------------------Yusuf--------------

----------------------------Nwakaeme
    -------------Ekuban-------------------

Veya Milan'ın efsanevi kadrosunun oynadığı 4-3-2-1 olabilir.

---------------Uğurcan--------------

JP----Huseyin----Hosseini----Novak

-------Parmak--------Obi Mikel-----
    -----------------Sosa----------------

-------Yusuf-------------Nwakaeme

---------------Ekuban---------------

Gerçi soruyu soruş şeklinden bunun farklı bir bakış açısı da vardır diyorum. 2015-16'da John Terry ve Gary Cahill sakatken Liverpool ve Bournemouth'a karşı stoper oynamışlığı da var 2 maç
    Nasıl bir kadro bu 10 numaran nerede Avrupalıların gözüne çarpsın diye 61 alıp 10 numarayı giydirdin bu sene vitrine çıkaracağın adam kadroda yok
    @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umutsuz bir yazi birakayim Sturridge ile ilgili.
      Belki gercektir.
      Bosuna beklemeyin bu gecede adami [emoji5]

“Bugün Daniel Sturridge’nin menajeriyle konuştum. Belki 5 saat kadar önce... Bana, Arabistan’dan yada Birleşik Arap Emirlikleri’nden teklif istediklerini söyledi.”

Bu sözlerin sahibi Suudi Arabistan’ın en sağlam menajerlik şirketinin CEO’suna ait.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bunlar kim arkadaş sturidge menajeri ile görüşüyorlar. Bu işler bu kadar kolay mı ? Sanki 3. Lig topcusunun menajeri

Yorum

• Yönetim saldı piyasaya ismi şimdide para konusunda anlaşmazlık var. Oyle zaman istiyor filan hikâye. Çok maceraya atıldı yönetim tertemiz keseru ve bı genç forvet alıp birakcaktilar. Eline yüzüne bulaştırırlar.

Yorum

• Günaydın herkese.

Dün paylaştığım bilgi çerçevesinde Strurridge'e verdiğimiz süre doldu. Yöneticimiz geri dönüş yaptı oyuncu hala kararsız bu aşamadan sonra transfer gerçekleşirse sürpriz olur. Şunu da not olarak belirteyim transferin gerçekleşmeme sebebi maddi değil maaş ve imza parası konuları çözüldü oyuncunun tüm talepleri karşılandı ancak basında çıkanların aksine topçu İngiltere dışına çıkma meselesini değil Trabzonspor'a gelme konusunu düşünüyor. Şahsi düşüncem Valencia ayarında bir Avrupa kulübü teklif yapmış olsa uçarak giderdi şehir olarak avantajlı bir imaj sunmuyoruz Sosa, Mikel gibi oyuncuların takımda oluşu bir albeni yaratıyor ancak sonuç gördüğünüz gibi.

Sturridge transferi %99 olmayacak ben şimdi soğuk suyu içtim sizlerde içebilirsiniz.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün yazdıklarımın bugünde arkasındayım.Sponsor açıklandı malum.Mikel de bugün Trabzon'a ayak bastı.Şimdi bombalar yolda...Muhteşem bir videoyla hepsi gün yüzüne çıkacak.İstanbul haramileri korksun bakalım bu sene kimin senesi hep beraber göreceğiz.
            Sürpriz; bi dönem yazilan kule forvet Llorente mi?
            Ya da stopere Gary Cahill?

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Günaydın herkese.

Dün paylaştığım bilgi çerçevesinde Strurridge'e verdiğimiz süre doldu. Yöneticimiz geri dönüş yaptı oyuncu hala kararsız bu aşamadan sonra transfer gerçekleşirse sürpriz olur. Şunu da not olarak belirteyim transferin gerçekleşmeme sebebi maddi değil maaş ve imza parası konuları çözüldü oyuncunun tüm talepleri karşılandı ancak basında çıkanların aksine topçu İngiltere dışına çıkma meselesini değil Trabzonspor'a gelme konusunu düşünüyor. Şahsi düşüncem Valencia ayarında bir Avrupa kulübü teklif yapmış olsa uçarak giderdi şehir olarak avantajlı bir imaj sunmuyoruz Sosa, Mikel gibi oyuncuların takımda oluşu bir albeni yaratıyor ancak sonuç gördüğünüz gibi.

Sturridge transferi %99 olmayacak ben şimdi soğuk suyu içtim sizlerde içebilirsiniz.
              Sabah sabah ayılamamıştım iş yerinde, bu haberle soğuk duş almış gibi oldum ve kendime geldim.
              .

Yorum

• Listeler uefaya bildirileceği zamana kadar süründürcekler bizi.Başka açıklaması yok
                ....

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah sabah ayılamamıştım iş yerinde, bu haberle soğuk duş almış gibi oldum ve kendime geldim.
                  Hayırlısı bu bence. Bu tip adamların kaprisleriyle uğraşacak enerjimiz yok. Eli, ayağı düzgün bir santrafor bulsunlar yeter.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlısı bu bence. Bu tip adamların kaprisleriyle uğraşacak enerjimiz yok. Eli, ayağı düzgün bir santrafor bulsunlar yeter.
                    Doğru diyorsun biraz fazla sürüncemede kaldı bu iş, illa yıldız oyuncu alınmasına gerek yok şöyle 20 gol takacak bir forvet bulsunlar ismi cismi önemli değil.
                    .

Yorum

• Bonyy ı Gazişehir mi almış
                      ....

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haberde farklı bir durum yok ki, kendi düşüncesini yazmış.Adam henüz net cevap vermemiş ve Trabzon'a gelmede tereddüt ettiğini herkes anlayabiliyor sonuçta burada devreye eski takım arkadaşı obi mikel girmeli
                        En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 08:36.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bonyy ı Gazişehir mi almış
                          Antep mutfağı ile tanışınca Bony olur 2 ay sonra 150 kilo
                          .

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Bony Antep’e gitmiş. Doğru kararlar da veriliyor

Bizim açımızdan yazdım yaramazdı bize

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 08:42.

Yorum

• Gazisehir'in eti ne budu ne? Astronomik ücret verdiler herhalde.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ada dedik, ingilizce konuşuyor dedik, taze duyumcu diye tiye alındık, gelemedi gitti...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X