İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutsuz bir yazi birakayim Sturridge ile ilgili.
Belki gercektir.
Bosuna beklemeyin bu gecede adami [emoji5]
“Bugün Daniel Sturridge’nin menajeriyle konuştum. Belki 5 saat kadar önce... Bana, Arabistan’dan yada Birleşik Arap Emirlikleri’nden teklif istediklerini söyledi.”
Bu sözlerin sahibi Suudi Arabistan’ın en sağlam menajerlik şirketinin CEO’suna ait.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Günaydın herkese.
Dün paylaştığım bilgi çerçevesinde Strurridge'e verdiğimiz süre doldu. Yöneticimiz geri dönüş yaptı oyuncu hala kararsız bu aşamadan sonra transfer gerçekleşirse sürpriz olur. Şunu da not olarak belirteyim transferin gerçekleşmeme sebebi maddi değil maaş ve imza parası konuları çözüldü oyuncunun tüm talepleri karşılandı ancak basında çıkanların aksine topçu İngiltere dışına çıkma meselesini değil Trabzonspor'a gelme konusunu düşünüyor. Şahsi düşüncem Valencia ayarında bir Avrupa kulübü teklif yapmış olsa uçarak giderdi şehir olarak avantajlı bir imaj sunmuyoruz Sosa, Mikel gibi oyuncuların takımda oluşu bir albeni yaratıyor ancak sonuç gördüğünüz gibi.
Sturridge transferi %99 olmayacak ben şimdi soğuk suyu içtim sizlerde içebilirsiniz."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yazdıklarımın bugünde arkasındayım.Sponsor açıklandı malum.Mikel de bugün Trabzon'a ayak bastı.Şimdi bombalar yolda...Muhteşem bir videoyla hepsi gün yüzüne çıkacak.İstanbul haramileri korksun bakalım bu sene kimin senesi hep beraber göreceğiz.
Ya da stopere Gary Cahill?⚠
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın herkese.
Dün paylaştığım bilgi çerçevesinde Strurridge'e verdiğimiz süre doldu. Yöneticimiz geri dönüş yaptı oyuncu hala kararsız bu aşamadan sonra transfer gerçekleşirse sürpriz olur. Şunu da not olarak belirteyim transferin gerçekleşmeme sebebi maddi değil maaş ve imza parası konuları çözüldü oyuncunun tüm talepleri karşılandı ancak basında çıkanların aksine topçu İngiltere dışına çıkma meselesini değil Trabzonspor'a gelme konusunu düşünüyor. Şahsi düşüncem Valencia ayarında bir Avrupa kulübü teklif yapmış olsa uçarak giderdi şehir olarak avantajlı bir imaj sunmuyoruz Sosa, Mikel gibi oyuncuların takımda oluşu bir albeni yaratıyor ancak sonuç gördüğünüz gibi.
Sturridge transferi %99 olmayacak ben şimdi soğuk suyu içtim sizlerde içebilirsiniz..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah sabah ayılamamıştım iş yerinde, bu haberle soğuk duş almış gibi oldum ve kendime geldim.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlısı bu bence. Bu tip adamların kaprisleriyle uğraşacak enerjimiz yok. Eli, ayağı düzgün bir santrafor bulsunlar yeter..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah sabah ayılamamıştım iş yerinde, bu haberle soğuk duş almış gibi oldum ve kendime geldim.burada devreye eski takım arkadaşı obi mikel girmeli
En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 08:36.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonyy ı Gazişehir mi almış.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 14 -
Bony Antep’e gitmiş. Doğru kararlar da veriliyor
Bizim açımızdan yazdım yaramazdı bize
Sent from my iPhone using TapatalkEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 08:42.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum