Şu 20+1+Edgar+%20 olsaydı herkes memnun olurdu. Ama Yusuf beyin ve menejerinin tutumu sayesinde en az 3.5 milyon Euro az bonservis alındı. Neyse anlaşma güzel Edgar hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet dediği için kârdan pay olmuyor mu?
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonraki satıştan gelecek kardan pay demesi lazım.
Bence kârdan pay
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre;
-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Yazıcı , Lille ile 5 yıllık sözleşme imzaladı bu arada.
Bakalım, şayet ligde 30 maç forma giyerde Avrupa şampiyonasından sonra , " kulüp elinden geleni yaptı ama ben ManU'ya gitme kararı aldım" dediğinde , menajeri de ingiliz radyosuna " Woodwark ile konuştuk bu işi 25'e bağlarız" dediğinde , Lille böyle yüz göz olup alttan alacak mı...
Artık bizim kulübün yapamadığını Lille'in transfer ekibinden bekleyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiye maddesini iyi koparmışız yanlızz .
bence çok güzel bir anlaşma olmuş .O madde her şeyi gösteriyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdgar'ı biz satacağız belki de.Premier Lig'den istenen bir oyuncu ve bizde fazlasıyla dolu bir bölge.
Oynatırsak şaşırırım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şartlar altında bundan iyisi olamazdı.
Yazıcı , Lille ile 5 yıllık sözleşme imzaladı bu arada.
Bakalım, şayet ligde 30 maç forma giyerde Avrupa şampiyonasından sonra , " kulüp elinden geleni yaptı ama ben ManU'ya gitme kararı aldım" dediğinde , menajeri de ingiliz radyosuna " Woodwark ile konuştuk bu işi 25'e bağlarız" dediğinde , Lille böyle yüz göz olup alttan alacak mı...
Artık bizim kulübün yapamadığını Lille'in transfer ekibinden bekleyeceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum