Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu 20+1+Edgar+%20 olsaydı herkes memnun olurdu. Ama Yusuf beyin ve menejerinin tutumu sayesinde en az 3.5 milyon Euro az bonservis alındı. Neyse anlaşma güzel Edgar hayırlı olsun.

Yorum

• Genelde kardan derlerdi... İyi anlaşma yapmış başkan....Bir stoperimiz daha oldu....Galiba İranlı gidici....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Net dediği için kârdan pay olmuyor mu?
        Yok transfer ücretinin %20 si oluyor.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonraki satıştan gelecek kardan pay demesi lazım.
          Brüt-maliyet=Net

Bence kârdan pay

Yorum

• ben de "net"i kardan pay olarak anladım. eğer direkt %20 ise ciddi anlamda iyi sözleşme. yönetim başarısı diyorum.
            #

Yorum

• Arkadaşlar bu Edgar denen uşak nasıl bir oyuncu ?

Yaşı flan da hayet iyi daha 25 yaşında...

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre;
                -Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
                -Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
                -Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
                -Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
                -Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
                Saygılarımızla.
                Bu şartlar altında bundan iyisi olamazdı.

Yazıcı , Lille ile 5 yıllık sözleşme imzaladı bu arada.

Bakalım, şayet ligde 30 maç forma giyerde Avrupa şampiyonasından sonra , " kulüp elinden geleni yaptı ama ben ManU'ya gitme kararı aldım" dediğinde , menajeri de ingiliz radyosuna " Woodwark ile konuştuk bu işi 25'e bağlarız" dediğinde , Lille böyle yüz göz olup alttan alacak mı...

Artık bizim kulübün yapamadığını Lille'in transfer ekibinden bekleyeceğiz.

Yorum

• Sindi Edgar Le bu sene mi gelecek ?
                  Detay vermemis orada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    türkiye maddesini iyi koparmışız yanlızz .
                    bence çok güzel bir anlaşma olmuş .
                    Yönetim bile biliyor herifin İstanbul'a gidebileceğini. O madde her şeyi gösteriyor zaten.

Yorum

• Edgar'ı biz satacağız belki de.Premier Lig'den istenen bir oyuncu ve bizde fazlasıyla dolu bir bölge.
                      Oynatırsak şaşırırım.

Yorum

• Edgar bence bizim stoperlerden iyi çıkar. Edgar, Ivanildo ikilisi oluşur.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ek maddeleri yeni gördüm helal başkan Yusuf'a rağmen koparmissin biseyler.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Edgar'ı biz satacağız belki de.Premier Lig'den istenen bir oyuncu ve bizde fazlasıyla dolu bir bölge.
                            Oynatırsak şaşırırım.
                            Aynen isteyenler varsa biz satalım demişlerdir, %50 falan uğraşamam demiştir başkan verecekseniz verin.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İyi satış olmuş. Edgar, piyasası olan bir oyuncu. En az 20 milyon €'luk satış olmuş. Artı %20 pay da var.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu şartlar altında bundan iyisi olamazdı.

Yazıcı , Lille ile 5 yıllık sözleşme imzaladı bu arada.

Bakalım, şayet ligde 30 maç forma giyerde Avrupa şampiyonasından sonra , " kulüp elinden geleni yaptı ama ben ManU'ya gitme kararı aldım" dediğinde , menajeri de ingiliz radyosuna " Woodwark ile konuştuk bu işi 25'e bağlarız" dediğinde , Lille böyle yüz göz olup alttan alacak mı...

Artık bizim kulübün yapamadığını Lille'in transfer ekibinden bekleyeceğiz.
                                Bunu doğduğu, büyüdüğü, okuduğu, yetiştiği, sayesinde buralara geldiği Trabzonspor'a yapan Lille'e neler yapmaz......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X