Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adam midtjyland takımında her ne yaptı da premier lig'e iyi bonservis ile transfer olduysa, o şeyi burda da yapabilir diye düşünüyorum şahsen
    #

Yorum

• Bu yıl alacağı süre opsiyon için önemli değil.Gözden çıkarılırsa zaten ikinci sene o süreyi bulamayıp bedelsiz geri gider.
      Bu kadar eleştirilen ne cidden anlamıyorum.

Yorum

• ben de artık sözleşmesi bile imzalanmış bir adam üzerinden halen daha aynı şeyleri yazanları anlamaya çalışıyorum. çocuk hakkında yapılabilecek tüm alaycı benzetmeler,sözleşmesi ile ilgili eleştiriler, yönetime ithamlar futbolcuya küfürler vs. hepsi yazıldı. yeni bir şey yazılmadığı gibi tepki nedeniyle sözleşme de iptal olmayacak. kendi adıma oyuncunun potansiyeli mevcut kadroda nasil yer alacağı oyun planına katkısı vs. okumak isterim

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ronaldo'yu aldık sanırım.
          Ronaldo jr. Evet. Cr7 olan değil ama bi benzeri

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gentte bile lig-kupa 4 gol atabilen golcü Trabzonsporda kaç gol atar ???????
            Sürekli aynı şeyi söylüyorsun da

Gent de hangi pozisyonda oynamış hiç baktın mı ????

Ne yapacaktı kanatta 15-20 gol mü atacaktı ???

64657778-3543-40D4-B95F-D6E2CDCBEBA8.jpg

Crystal palace kariyerinde saydığın maç sayısında

90 dakika oynadığı maç sayısı 4 !!!!!!!!

Ger kalan oynadığı maçların 1 maç hariç(ki o da 32 dakika)

hepsinde 30 dakikadan az forma giymiş.
            En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:23.

Yorum

• Radamel Falcao'nun Premier Lig'de 36 maçta 5 golü var, o ligi kriter olarak kullanmak pek doğru değil. Ayrıca oyuncu son yılda da genellikle sağ kenar olarak kullanılmış. Sahaya çıkmadan gömmek doğru değil.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim Alexin babasida 94-95 de Bursada 1 yil oynamis
                Hocam biri de çıkar şimdi onun Bursa istatistiğini koyar buraya babasına bak oğlunu al misali. Eski defterleri karıştırmayalım şimdi
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yeni gelen oyuncuakri karşılamaya giden tayfa umarım evladımızı uğurlamaya gider Yusuf'umuz bu gece gidiyormuş yolu bahtı açık olsun

Yorum

• Ek olarakta şunu diyeyim diyelim Sturridge geldi 20 gol attı Alex de 10-15 gol arası attı hepimiz Sturridge'nin heykelini dikmek isteriz Alex'i unuturuz çünkü biz faydalı adam geleceğimizi kurtaracak adam değil YILDIZ , ÇİLEK istiyoruz.

Yorum

• Burak Yılmaz örneğini gördükten sonra direk hüküm vermek anlamsız. Evet pek iç açıcı istatistikleri yok ama bekleyip görelim Sörloth’u.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf Yazıcı

14 milli maç 0 gol
                        Geçen sezon 34 maç 4 gol
                        17 milyon euro

Bu nasıl?
                        Yusf forvet degilllllll bu herifi forvet diye aldın. Forvet:Gol atan futbolcu bknz meydan laruse.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[ATTACH]17747[/ATTACH]
                          o pozisyonda tamam gol az atsin ama asistide cok az bu adamin..o pozisyonda oynayan adam en az 15 asost yapmalıydi belxika liginde

Yorum

• alex yerine sichti düşündük ilk başta o adamı alamadık alex onun kadar kreatif değil ama iyi adam bencil değil . ben çok beğendim hele deplasmanda basıp gider.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[ATTACH]17747[/ATTACH]
                              Hemserim adam nettir golcü golcudur stoper ama libero oynayabiliyor forvet ama sağ açık oynayabiliyor tarzı adamdan uzak duracaksın hicbir bok olmaz böyle oyunculardan bir adamın mevki bellidir.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Gomez İtalya da yokları oynadı geldi burada süper yıldız oldu. Cenk tr'de süper'ken gitti ingilterede yedek kulübesine demir attı.

Arkadaşlar İngiltere bambaşka seviye. Süper lig karması yapıp İngiltereye göndersek açık ara sonuncu olur o takım.

Bu Norveçli orada başarılı olsa idi Buraya bu yaşta gelmezdi zaten.

Bu oynasın görelim ona göre eleştiri yapalım. Bu yönetimden daha iyisi gelmez bunu böyle bilin!

Gesendet von meinem Mi 9 SE mit Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X