Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım rezil bir sezon geçirip nimes vb. tarzı kulüplere kiralanıp sonra da kaybolup gidersin.

Trabzonspor’u filan temsil etmiyorsun. Bu senin korkaklığını örtmek için g.tünden uydurduğun element.

Kulübü küçük düşüren her kişi kadrodışı bırakılmalıdır ama Ağaoğlu’nda onu yapacak toto yok.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya normal işlese süreç, kimse bir şey diyemez ortada resmi bir şey yok beyimiz karar aldım diyor,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Öyleyse kulüp ne yapsa haklı diyorum zaten.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anaokul terk iyi yazmış, ilk defa beğendim. 1 sene daha kal muhabbeti boş. Adama söz vermissin yabiki yoluna bakacak. Cahil cuhela takımı da artık kime küfür eder bu sene bakacgiz. Şanslı kişi kim bakalim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Sorloth
        61

Yorum

• Eğer ortada kesinleşen bir anlaşma yoksa yapılan açıklama büyük facia. Umarım anlaşma kesinleşmiştir ve Yusuf sonrasında bu açıklamayı yapmıştır. Aksini düşünmek istemiyorum.
          En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 08:42.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bazı arkadaşlar mantıksız konuşuyor

yusuf gidebilir

mesele bu davranışı

yönetim bu şekilde danışıklı dövüş yaptıysa daha kötü

yusuf bu tarz aşırı hevesli davranması ve gitmeyi çok önceden imalı şekilde dile getirmesi pazarlık payını etkilemiştir.

bakınız ne fb veya lillenin topçuları fiyat düşmeye etki yapacak bir açıklama yapmaz

gidişinin profesyonelce olmadığını söylemeye bile gerek yok
            Sorun sadece ve sadece bu... Gitmesi bizim için iyi de olacaktır ama elimizi güçsüzleştirdi...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer ortada kesinleşen bir anlaşma yoksa yapılan açıklama büyük Dacia. Umarım anlaşma kesinleşmiştir ve Yusuf sonrasında bu açıklamayı yapmıştır. Aksini düşünmek istemiyorum.
              Anlaşma kesinse çok sevdiğim takımıma veda ediyorum dersin
              Bu süreçte sustum, tüm ikna çabalarına rağmen ayrılmaya karar verdim demek nedir

Yorum

• Selçuk İnan neyse 97 numara da gözümde aynıdır. Yaptığı açıklamaya da söylenecek çok laf var da yeri burası değil..
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ulam daha anlasma bitmemiş sen gidiyosun rakip takımın elini guclendiriyosun.Defol nereye gidiyosan git
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Lille taraftarı şu açıklamayı görse Trabzon'da bir Danua var der. Kulüp açıklama yapmadan bu toplara girmek çok doğru değil.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yusufun bu açıklamayı yönetimden habersiz yaptığını düşünmüyorum. Transfer muhtemelen tamamlandı zaten. Lille sportif direktörü "saygımdan susuyorum" gibi bi açıklama yapmıştı.

Yorum

• Dun gece acıklama icin fake diyorlardi, gercekmiymis?
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım rezil bir sezon geçirip nimes vb. tarzı kulüplere kiralanıp sonra da kaybolup gidersin.

Trabzonspor’u filan temsil etmiyorsun. Bu senin korkaklığını örtmek için g.tünden uydurduğun element.

Kulübü küçük düşüren her kişi kadrodışı bırakılmalıdır ama Ağaoğlu’nda onu yapacak toto yok.
                          Umarım iyi bir sezon geçirip iyi paraya satılır. Yusuf bu saatten sonraki anlamı sadece paradır benim gözümde...

Yorum

• Yusuf'un gitmesine sevinirim ama taksitli bonuslu 17m ise fiyat işte ona üzülürüm. Lillenin parası da var 20m bilemedin 19.99mden bir kuruş aşağı vermemesi lazımdı başkanın. Elmas örneği varken ve lille transferden iyi para kazanmışken konuşulan tutar sinir bozucu

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf'un gitmesine sevinirim ama taksitli bonuslu 17m ise fiyat işte ona üzülürüm. Lillenin parası da var 20m bilemedin 19.99mden bir kuruş aşağı vermemesi lazımdı başkanın. Elmas örneği varken ve lille transferden iyi para kazanmışken konuşulan tutar sinir bozucu
                              Yusuf musade etse belki o fiyatlara cikilirdi. Cok sevdigi Trabzonspor unda kalacak diye odu koptu.
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umarım iyi bir sezon geçirip iyi paraya satılır. Yusuf bu saatten sonraki anlamı sadece paradır benim gözümde...
                                Benim gözümde para bile değildir.

Ahh keşke sözleşme bitiş tarihine kadar kadrodışı bırakabilsek.

Böyle rezil bi açıklama olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X