Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su adem denen menajer müsvettesinide artik kulüpten içeri sokmazlar umarim, onla çalisan oyuncularida sutlasinlar.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre;
      -Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
      -Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
      -Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
      -Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
      -Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
      Saygılarımızla.

Yorum

• Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre;
        -Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
        -Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
        -Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
        -Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
        -Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
        Saygılarımızla.

Yorum

• bu kadar yer 16,5 yazmışsa 16,5 tur. iş bitmiş. tek soru işareti edgar.

Yorum

• Güzel çok güzeeel.

Ben Lille başkanının yerinde olsam

Yusuf'un yaptıklarından sonra 15 den fazla hayatta vermezdim.

Nasılsa adam bana gelmek için ortalığı katmış karıştırmış.

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Rezilliğe gel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Direkt satıştan pay olması nefis.

Yorum

• İyi transfer olmuş.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Direkt satıştan pay olması nefis.
                    Direk ona odaklandım, kardan pay olur diye düşünmüştüm ki öyle değilmiş. Bu iyi oldu.

Yorum

• Edgar hayırlı olsun

Yorum

• bekledigimizden iyi anlasma la
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Anlaşmayı sevdim. 16,5 + 1 (25 maç oynarsa) + Lee'nin bize transferi (tamamı) + sonraki satışın net %20'si
                          Türkiye'ye gelirse veya kiralanırsa 20 daha

Yorum

• Yusuf gidecekti. Bunu hepimiz biliyoruz.

Başkanda biliyordu. Çıkıp bunu diyemezsin tabi ki.

Ama Yusuf ve menejeri az düzgün dursaydı Yusuf’un 20 ve üzerine satışı zorlanacaktı.

az gelebilir belki ama arada ki fark Vestel’in yıllık vereceği ücret.

Bugün belki en az 3 milyon kaybettik. Ya sonraki futbolcu satışlarında ne kadar kaybedeceğiz.

Etkisi olmayacak mı sanıyorsunuz.

Kaybeden yine kulüp olacak.

Ve bu kaybın sorumlusu taraftar gösteriliyor. İlginç.

Yolun açık olsun Yusuf Yazıcı. Okay ne ise benim için osun sen de.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• aynen keyfimiz yerine geldi oh bee

Yorum

• Anlaşma fena değilmiş aslında. 40'a satsalar 5'te 1'i bizim.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X