Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekuban çok düşmüş. Ben forvete gerek yok diyordum ama.
    Ekuban tek forvet oynadigi her mac sac bas yoldurdu bize.
    Hoca bile gecen sene 3 mac dayandi, 4. mac gidecegini bildigi halde Hugo'yu oynatti.
    Duvar olma yok, pas istasyonu olma sifir.
    Son vurus becerisi desen cok iyi degil.
    Gecen sene bu adami ilk baslarda kanat forvet ve yardimci forvet olarak oynatmasaydik, % 100 bonservisi alinmaz ve gonderilirdi.

Bunu cok yazdim, tekrar hatirlatayim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekuban tek forvet oynadigi her mac sac bas yoldurdu bize.
      Hoca bile gecen sene 3 mac dayandi, 4. mac gidecegini bildigi halde Hugo'yu oynatti.
      Duvar olma yok, pas istasyonu olma sifir.
      Son vurus becerisi desen cok iyi degil.
      Gecen sene bu adami ilk baslarda kanat forvet ve yardimci forvet olarak oynatmasaydik, % 100 bonservisi alinmaz ve gonderilirdi.

Bunu cok yazdim, tekrar hatirlatayim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Nokta.

Yorum

• Ekuban ileride tek oynasın sezonu 7 golle kapatır

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Altyapıya ve genc takımlara ıyı beslenme uzmanları ve fizik hocalar lazım.
          Coğu fizikden kaybediyor.
          Aynen öyle
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir orta saha dusluyorum....

Behlul Sol acik

Abdush sag acik

Parmak ortada

arkada supurucu Cafer

ileride Yusuf yazici...

heyyyy hey
            Abi Cafer vasat bir oyun oynuyor.
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Yusuf ve Abdüs giderse korkum yok.Altyapia da topcular gelismeye devm ederse izik de iyi olursa kapatabiliriz aciklari.
              Altyapıdakilerin en az iki yılları daha var.Gelişim o kadar kolay olmuyor malaasef.Fiziksel açıdan çok eksikleri var gençlerin öyle bir yılda genetik açıdan bir mucize olmazsa süper lig seviyesine çıkabileceklerini sanmıyorum.

Yusuf ve Abdüş konusu bu yüzden önemli en fazla bu sezon sonuna kadar kalır sonra giderler.Bu sezon şampiyonluk için en büyük şansımız.Bu yüzden her defasında stoper ve forvet pozisyonunda seviye atlamamız gerektiğini söylüyoruz ama stoper konusunda seviye atlayamadığımız gibi forvet konusunda bırakın seviye atlamayı daha kötü duruma düştük.Bunlar gerçekten üzücü.Biliyorum ekonomik sıkıntılar var ama insan yine de böyle bir sezonda büyük beklentilere giriyor.

Sosa ve Pereira oldukça yaşlı.Bir sezon daha üst seviyede oynasalar seneye aynı formu sürdüremezler.Wakanın bir sonra ki sezon kalıp kalmayacağı belli değil.

Bu sezon birşeyler yaptık yaptık yapamazsak seneye yine silbaştan olur.Her zaman ki gibi tabi
              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 20:56.

Yorum

• Ekubandan anca yardımcı forvet olur. Her maç bunu ispat ediyor. Yada yedekten oyuna girebilir. Alın adam gibi bir forvet. Wakam attırsın golleri ona da. Ben adebayaro fitim. En azından adabayoru alalım.

Yorum

• fizik dedim şey sadece kas değil.
                  sadece kas hızı ve cevikli düsürür o zaman ordan kaybederler.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir orta saha dusluyorum....

Behlul Sol acik

Abdush sag acik
                    Parmak ortada
                    arkada supurucu Cafer
                    ileride Yusuf yazici...
                    heyyyy hey
                    sonra hanım sesleniyor:

"Uyan Bey uyan!! rüya görüyorsun yine"
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Doğan rotasyonda çok işe yarayacak..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Barış Yurduseven asporda Sturridge konusunda maddi olarak bir sorun yokmuş tek sorun Sturridge'in İngiltere dışına çıkmadığı için mesafeli yaklaşmasıymış, Yusuf için yarın Lille yöneticileri İstanbul'a gelecekmiş
                        En son smart tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 20:58.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Altyapıdakilerin en az iki yılları daha var.Gelişim o kadar kolay olmuyor malaasef.Fiziksel açıdan çok eksikleri var gençlerin öyle bir yılda genetik açıdan bir mucize olmazsa süper lig seviyesine çıkabileceklerini sanmıyorum.

Yusuf ve Abdüş konusu bu yüzden önemli en fazla bu sezon sonuna kadar kalır sonra giderler.Bu sezon şampiyonluk için en büyük şansımız.Bu yüzden her defasında stoper ve forvet pozisyonunda seviye atlamamız gerektiğini söylüyoruz ama stoper konusunda seviye atlayamadığımız gibi forvet konusunda bırakın seviye atlamayı daha kötü duruma düştük.Bunlar gerçekten üzücü.Biliyorum ekonomik sıkıntılar var ama insan yine de böyle bir sezonda büyük beklentilere giriyor.
                          Yusuf istedimiz para verirseler bu sezon gider.Abdüs de gelecek sezon gider.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler bu Wakayeme satılmaz biz bunun yerini dolduramayız valla.

Waka = Advijaj*10
                            Öyle zaten .
                            Fazla uzulmeden kabullenmek lazım .
                            Fener başka bir Alex bulamayacak .
                            Biz de wakaeme yattara vs. Bulamayacağız bunları .
                            Tadını çıkaralım . Yapcak bişey yok .
                            61

Yorum

• Kerem baya klas çocuk. Fiziğini geliştirirse yeni yıldız kazanabiliriz.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

fizik dedim şey sadece kas değil.
                                sadece kas hızı ve cevikli düsürür o zaman ordan kaybederler.
                                Bu yüzden özel antrenörlerle çok düzgün bir planlamayla çalışmaları lazım.Fizik dediğimiz şey tabiki sadece güçten ibaret değil.

Fiziksel Özellikler ;

Çeviklik,Denge,Hız,Hızlanma,Sıçrama,Dayanıklılık,Güç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X