Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce Necmi6161 adlı kardeşimizi banladığımda, forumun bizi ilgilendiren kısmına bir mesaj düştü. şikeyekarşı ve Necmi6161 aynı bilgisayarı kullanıyorlar diye

Şu teknoloji ne kadar iyi bir şey değil mi?

Ağzınızdan 'adam' kelimesini düşürmezsiniz ama gizliden gizliye 2. üyelikler alarak forumda trollük yapmaya kalkışırsınız...

Biz de sizin arkadan ne haltlar karıştırdığınız bilecek kadar forum kültürü geçmişine sahip olduğumuz için (şükürler olsun) senin gibi ağzından adamlık düşmeyen trolleri avlarız...

Güle güle kardeşim...

Şu dünyada hiçbir şey için tanımadığınız insanlara, sırf sizi uyardılar diye ağır laflar etmeye gerek yok...

Neyse, tekrar güle güle...
    Diğer hesabının da çizilmesi lazım.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Millet aylardır senelerdir Falcao'yu almaya çalışıyor, Diagne'nin gitmesini bekliyor bisey yok. Biz burda bir haftadır Sturridge'in gelişini bekleyemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        16.10 yazısı gördüm ne alaka ki anlamadım.
        Ya dur şimdi, millet zaten gergin)
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Valla 2 Ağustos'ta süprizler ve transfer şov yapacaklar diye bir umutla bekliyorum.

Yorum

• O is bitti siz hala daha Burda birbirinizi yiyin, Toplu imza da artik Kuayi Milliye gibi olur tek vucut oluruz.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geliyo geliyo hissediyorum
              Ağustos'un 20'sinde Adebayor mu?

Yorum

• Uçakçı arkadaş var mı uçaklarda göze çarpan bir isim

16:10'da Boston uçağı iniyormuş da bakabilir mi var mı birşey, büyük ihtimal yalandır.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.07.2019, 14:48.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani. Muharrem Usta olsa böyle amatörlük yapilir derdim ama bir de arada Avrupa maci var.
                  Takip etmediğim için durumunu bimiyorum Mehmet'im ama burada ve dışarda yazılanlar ve konuşulanlara göre, Sparta Prag şanslı bir kura bizim için...

O maç özelinde yeni forvet transferi elzem olmayabilir ama olası bir elenme durumu ihtimalini göze alabileceğini sanmıyorum yönetimin...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    16.10 yazısı gördüm ne alaka ki anlamadım.
                    Nerde gördün.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağustos'un 20'sinde Adebayor mu?
                      Yalniz Bu seninki gidecek bunu bil yani.

Yorum

Net bilgim yok, sadece yazdığın cümle üzerine yorum yazıyorum.

Ahmet başkan bu kadar bile uğraşmazdı bence...

Bana sorarsan olumsuz bir durum yok...

O yüzden vazgeçilmedi bence bu transferden...

ben de bir şeylerin yolunda gittiği sonucunu çıkarıyorum açıkçası.

bazı şeyler için bekletiliyor gibi ama bu da "uçakta ismi meçhul ikinci yıldız"vari bir beklenti oluyor. hayal kırıklığı ihtimali var. bekleyelim bakalım...
                        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 31.07.2019, 14:48.
                        #

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalniz Bu seninki gidecek bunu bil yani.
                          Türkçe meali ne?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerde gördün.
                            Burda da biri yazmıştı galiba twitter'da da gördüm yine bir beklentiye girilmiş sanırım uçakla ilgili.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Az önce Necmi6161 adlı kardeşimizi banladığımda, forumun bizi ilgilendiren kısmına bir mesaj düştü. şikeyekarşı ve Necmi6161 aynı bilgisayarı kullanıyorlar diye

Şu teknoloji ne kadar iyi bir şey değil mi?

Ağzınızdan 'adam' kelimesini düşürmezsiniz ama gizliden gizliye 2. üyelikler alarak forumda trollük yapmaya kalkışırsınız...

Biz de sizin arkadan ne haltlar karıştırdığınız bilecek kadar forum kültürü geçmişine sahip olduğumuz için (şükürler olsun) senin gibi ağzından adamlık düşmeyen trolleri avlarız...

Güle güle kardeşim...

Şu dünyada hiçbir şey için tanımadığınız insanlara, sırf sizi uyardılar diye ağır laflar etmeye gerek yok...

Neyse, tekrar güle güle...
                              ilker kardeşim ellerine sağlık. şurada samimi candan biz bize olalım, birlikte üzülüp birlikte sevinelim istiyoruz. abi-kardeş sevgi saygı edep çervesinde muhabbet edelim istiyoruz. çok şey mi istiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkçe meali ne?
                                Seninki iste Adam gitmeyi cok istiyormus, ama bence ordan bir stoper degil Yazici ya alternatifi biri gelir 1 sene kiralik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X