Az önce Necmi6161 adlı kardeşimizi banladığımda, forumun bizi ilgilendiren kısmına bir mesaj düştü. şikeyekarşı ve Necmi6161 aynı bilgisayarı kullanıyorlar diye
Şu teknoloji ne kadar iyi bir şey değil mi?
Ağzınızdan 'adam' kelimesini düşürmezsiniz ama gizliden gizliye 2. üyelikler alarak forumda trollük yapmaya kalkışırsınız...
Biz de sizin arkadan ne haltlar karıştırdığınız bilecek kadar forum kültürü geçmişine sahip olduğumuz için (şükürler olsun) senin gibi ağzından adamlık düşmeyen trolleri avlarız...
Güle güle kardeşim...
Şu dünyada hiçbir şey için tanımadığınız insanlara, sırf sizi uyardılar diye ağır laflar etmeye gerek yok...
Neyse, tekrar güle güle...
Diğer hesabının da çizilmesi lazım.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Millet aylardır senelerdir Falcao'yu almaya çalışıyor, Diagne'nin gitmesini bekliyor bisey yok. Biz burda bir haftadır Sturridge'in gelişini bekleyemiyoruz.
Net bilgim yok, sadece yazdığın cümle üzerine yorum yazıyorum.
Ahmet başkan bu kadar bile uğraşmazdı bence...
Bana sorarsan olumsuz bir durum yok...
O yüzden vazgeçilmedi bence bu transferden...
ben de bir şeylerin yolunda gittiği sonucunu çıkarıyorum açıkçası.
bazı şeyler için bekletiliyor gibi ama bu da "uçakta ismi meçhul ikinci yıldız"vari bir beklenti oluyor. hayal kırıklığı ihtimali var. bekleyelim bakalım...
En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 31.07.2019, 14:48.
Az önce Necmi6161 adlı kardeşimizi banladığımda, forumun bizi ilgilendiren kısmına bir mesaj düştü. şikeyekarşı ve Necmi6161 aynı bilgisayarı kullanıyorlar diye
Şu teknoloji ne kadar iyi bir şey değil mi?
Ağzınızdan 'adam' kelimesini düşürmezsiniz ama gizliden gizliye 2. üyelikler alarak forumda trollük yapmaya kalkışırsınız...
Biz de sizin arkadan ne haltlar karıştırdığınız bilecek kadar forum kültürü geçmişine sahip olduğumuz için (şükürler olsun) senin gibi ağzından adamlık düşmeyen trolleri avlarız...
Güle güle kardeşim...
Şu dünyada hiçbir şey için tanımadığınız insanlara, sırf sizi uyardılar diye ağır laflar etmeye gerek yok...
Neyse, tekrar güle güle...
ilker kardeşim ellerine sağlık. şurada samimi candan biz bize olalım, birlikte üzülüp birlikte sevinelim istiyoruz. abi-kardeş sevgi saygı edep çervesinde muhabbet edelim istiyoruz. çok şey mi istiyoruz...
Yorum