Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MUSTAFA K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynı başkan

“Burak Yılmazı satın alacak parayı darphaneler basmadı” gibi bir çok laf etti

ha birde..Transferi başkan yapmıyor..Forma imzalayıp kombine satıyor kendisi

Mesela 27 yaşında bir insanın büyük bir şirketi medyanın önünde ki “siiyo” nun yönetmediğini bilmesi gerekiyor.
    LOL kim yapıyo? Gizli güçler mi?

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Southampton'dan kiralık birileri çıkmaz mı? Çok fazla forvetleri var....

Bizim taraftarın psikoljisi iyi değil. Şaşılacak bir durum yok aslında, böyle olacağı belliydi. TS'un iyi bir forvet oyuncusu bulması hiçbir zaman kolay olmamıştır.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa K'nin kimligini acikliyorum.
        Mehmet Yigit Alp adli yoneticimiz.

Transferleri ( Halil ve Campi ) kendisi bozdugu icin, bunu da Mustafa K'nin ilk gunden itibaren bilmesi ve burada soylemesi normal [emoji23]

28'lik forveti alamazsa, carsi pazar karisir ama [emoji23]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        uğur mehmet yiğit alp krgın çiçekler aşk ve mavi gitsin böyle projelerle uğraşsın tv de takılsın transfer onun işi değil.

Yorum

• Biri milletin üstüne duyum atsın yalan da olsa,

Yorum

• Bir forumda duyumcular aynı yöne doğru koşuyorsa forum yanıyor demektir.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Forvet transferi transfer döneminin bölüm sonu canavarı bizim için. Geçemiyoruz

Yorum

Geçti o iş..Bakınıyorum sadece “Bu adam demişti” diyen iki üç kişi çıkacak mı diye

Açın bakın Berg için ne demişim
                campi için ne demişim.

Ha bide Duyumcular çatışıyor birisi Berg olacak birisi olmayacak diyor diyenler nerede?

Göremedim maçın sonucunu yazanları
                Reis ben sana baştan beri inandım önceki sayfada mesajimida alintilamissin zaten
                Bana isim ver bari kimseye söylemem Sefer hariç

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uğur mehmet yiğit alp krgın çiçekler aşk ve mavi gitsin böyle projelerle uğraşsın tv de takılsın transfer onun işi değil.
                  Ah abi ah.
                  Bosver konusup polemik yapmayalim.
                  Her donem siyasetin yonetime soktugu bir sahistir kendileri.
                  Hic de haz etmem ben kendisinden.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Reis ben sana baştan beri inandım önceki sayfada mesajimida alintilamissin zaten

Yorum

İsim ilk çıktığında gelip yazdım Yem olduğunu Uğurum... Bunu hatırlıyor olman lazım.

müneccim mi öptü beni de “SON ANDA Bİ TAKIMIN GELİP ALACAĞINI” biliyordum
                      Berg'in yem olması çok saçma. Kimi yemlediler ki. Berg ile ilgilendik bence. Olmadı. Adam bize gelmek istemedi.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        28'lik forvet Abel Hernandez bence.

Iyi, cok iyii derler [emoji5]

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Aynı başkan

“Burak Yılmazı satın alacak parayı darphaneler basmadı” gibi bir çok laf etti

ha birde..Transferi başkan yapmıyor..Forma imzalayıp kombine satıyor kendisi

Mesela 27 yaşında bir insanın büyük bir şirketi medyanın önünde ki “siiyo” nun yönetmediğini bilmesi gerekiyor.
                          Siz kimsiniz de Trabzonspor başkanı ile dalga geciyorsunuz. Kombine de satar transfer de yapar burda daha isminizi bile yazmaktan kaciyorsunuz ama gelip başkana laf vuruyorsunuz. Utanmadan hala burak yılmaz konusunu açıyorsunuz adam ne bilsin ihanet edicegini kulübe?

Yorum

• Zurawski'yi bu sefer getirmemiz lazım.

Yorum

• Burası sosyal medya her türlü eleştiriye açık olacaksın küfür hariç. yok reelde randevu alamazmis kimsiniz de sizden randevu alcakmisiz.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Berg'in yem olması çok saçma. Kimi yemlediler ki. Berg ile ilgilendik bence. Olmadı. Adam bize gelmek istemedi.

Sence işte

Sencesi öyle olabilir..Bu gerçekleri değiştirmez.Kaç hafta berg konuştunuz burada?

Muhabirler kaç hafta berg haberi yaptı?

Daha açık nasıl anlatayım yahu.
                                BİZ ÖLESİYE SEVDİK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X