İlk olarak MUSTAFA K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSouthampton'dan kiralık birileri çıkmaz mı? Çok fazla forvetleri var....
Bizim taraftarın psikoljisi iyi değil. Şaşılacak bir durum yok aslında, böyle olacağı belliydi. TS'un iyi bir forvet oyuncusu bulması hiçbir zaman kolay olmamıştır.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa K'nin kimligini acikliyorum.
Mehmet Yigit Alp adli yoneticimiz.
Transferleri ( Halil ve Campi ) kendisi bozdugu icin, bunu da Mustafa K'nin ilk gunden itibaren bilmesi ve burada soylemesi normal [emoji23]
28'lik forveti alamazsa, carsi pazar karisir ama [emoji23]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçti o iş..Bakınıyorum sadece “Bu adam demişti” diyen iki üç kişi çıkacak mı diye
Açın bakın Berg için ne demişim
campi için ne demişim.
Ha bide Duyumcular çatışıyor birisi Berg olacak birisi olmayacak diyor diyenler nerede?
Göremedim maçın sonucunu yazanları
Bana isim ver bari kimseye söylemem Sefer hariç
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğur mehmet yiğit alp krgın çiçekler aşk ve mavi gitsin böyle projelerle uğraşsın tv de takılsın transfer onun işi değil.
Bosver konusup polemik yapmayalim.
Her donem siyasetin yonetime soktugu bir sahistir kendileri.
Hic de haz etmem ben kendisinden.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis ben sana baştan beri inandım önceki sayfada mesajimida alintilamissin zaten
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İsim ilk çıktığında gelip yazdım Yem olduğunu Uğurum... Bunu hatırlıyor olman lazım.
müneccim mi öptü beni de “SON ANDA Bİ TAKIMIN GELİP ALACAĞINI” biliyordumDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis ben sana baştan beri inandım önceki sayfada mesajimida alintilamissin zaten
Iyi, cok iyii derler [emoji5]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak MUSTAFA K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı başkan
“Burak Yılmazı satın alacak parayı darphaneler basmadı” gibi bir çok laf etti
ha birde..Transferi başkan yapmıyor..Forma imzalayıp kombine satıyor kendisi
Mesela 27 yaşında bir insanın büyük bir şirketi medyanın önünde ki “siiyo” nun yönetmediğini bilmesi gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerg'in yem olması çok saçma. Kimi yemlediler ki. Berg ile ilgilendik bence. Olmadı. Adam bize gelmek istemedi.
Sence işte
Sencesi öyle olabilir..Bu gerçekleri değiştirmez.Kaç hafta berg konuştunuz burada?
Muhabirler kaç hafta berg haberi yaptı?
Daha açık nasıl anlatayım yahu.BİZ ÖLESİYE SEVDİK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum