Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada fikir düşünce belirtmeyen cevapları direkt yasaklı listeye dahil ediyorum bro

bir fikri olanları okumak bana daha mantıklı geliyor her zaman.yorumuna katılmasamda okurum
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada fikir düşünce belirtmeyen cevapları direkt yasaklı listeye dahil ediyorum bro

bir fikri olanları okumak bana daha mantıklı geliyor her zaman.yorumuna katılmasamda okurum
      Düşüncemi belirtirim de transfer arefesinde ceza almaya gerek yok. Gelmişsin İki gün önce Schalke'nin 3 4 milyon eurolar verdiği adamla sözleşme yenilemeye gerek yok diyorsun. Bi de neymiş gençlerin önü açılırmis, kim kardeşim o genç, bizim bilmediğimiz, Novak'in yerini doldurabilecek bi sol bek mi var alt yapıda. Sabah akşam kafa buluyorsun burada milletle nasıl hala uçurumadilar forumdan seni onu da anlamıyorum zaten. Bi de düşünce belirtmeyenleri yasaklı listeye alıyormuş. Almazsan hatırım kalır meka.

Yorum

• Santini 5 mio euro ya cine gitti
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Foruma duyum takip eklentisi getirilsin. Daha önce kim ne duyum almış, gerçekleşmiş mi yoksa sallamış mı bilelim. Şunu duydum bunu duydum diyen arkadaşlar azalarak biter.

Bende duydum Zlatan forma reklamını çok beğenmiş. Iki gündür antrenmanlara çıkmıyormuş takımı saklıyormuş. Içerden sağlam bilgi. [emoji14]
          ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanmıyorum, Kruse ve Muriç varken santrfor alırlarsa eleştiri yağmuru olur. Hele de stoper kısmında Serdar Aziz - Sadık oynarken.
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Foruma duyum takip eklentisi getirilsin. Daha önce kim ne duyum almış, gerçekleşmiş mi yoksa sallamış mı bilelim. Şunu duydum bunu duydum diyen arkadaşlar azalarak biter.

Bende duydum Zlatan forma reklamını çok beğenmiş. Iki gündür antrenmanlara çıkmıyormuş takımı saklıyormuş. Içerden sağlam bilgi. [emoji14]
                Birkaç duyumcu hafızası iyi arkadaşlar sayesinde patlamıştı böyle. Sonra şiir yazarak duyum vermeye, "derler" falan yazmaya başladılar.

Yorum

• [MENTION=12071]dennis1967[/MENTION]

Bu şahıs sizi akşam iyi trollemiş anlaşılan.

Eski mesajlarının hepsine dönüp baktım. Hep böyle birşeyler yazmış gitmiş

Sonuç: Tırt
                  .

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanmıyorum, Kruse ve Muriç varken santrfor alırlarsa eleştiri yağmuru olur. Hele de stoper kısmında Serdar Aziz - Sadık oynarken.
                    Muriqi forvet olarak görmüyor onlar. O şımarıklık buna müsaade etmez hiçbir zaman. Önce işe yaramaz birilerine milyon eurolar verip sonra vedata kalacaklar. Bu hiç değişmez
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yakında bazı arkadaşlar şey yazacak KAP'a gerek yok bu transfer bitti KAP bildirimi olmayacak falan diyecek artık şirazesi kaymış milletin.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beyler ben size birinci ağızdan direkt bilgi yazayım. ABD'de olan yöneticimiz aracılığıyla Sturridge'e verdiğimiz süre bu sabah itibariyle doldu (Saat farkından dolayı) Muhtemelen akşam üzeri oldu/olmadı haberleri düşecektir ancak ben transferin bu aşamadan sonra yatacağını düşünmüyorum henüz netleşen bir durum yok oyuncunun biraz çekinceleri vardı umarım bu sorunlar halledilmiştir bir haftadır idari kadro tüm enerjisini bu transfere harcadı baya stresli geçen bir süreç oldu umarım bekleyiş mutlu sonla biter.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler ben size birinci ağızdan direkt bilgi yazayım. ABD'de olan yöneticimiz aracılığıyla Sturridge'e verdiğimiz süre bu sabah itibariyle doldu (Saat farkından dolayı) Muhtemelen akşam üzeri oldu/olmadı haberleri düşecektir ancak ben transferin bu aşamadan sonra yatacağını düşünmüyorum henüz netleşen bir durum yok oyuncunun biraz çekinceleri vardı umarım bu sorunlar halledilmiştir bir haftadır idari kadro tüm enerjisini bu transfere harcadı baya stresli geçen bir süreç oldu umarım bekleyiş mutlu sonla biter.
                          Günaydin. Dün ordaki yöneticimizin Daniel'i instagramdan takibi paylasildi. Belki de sürec mutlu bitti.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muriqi forvet olarak görmüyor onlar. O şımarıklık buna müsaade etmez hiçbir zaman. Önce işe yaramaz birilerine milyon eurolar verip sonra vedata kalacaklar. Bu hiç değişmez
                            Bilmiyorum. Bana göre Muriç'e güveniyorlar. Stoper ve orta saha istiyor E.Y acil olarak. Bunun üzerine gidip bizim uşağı alırlarsa yapacak bir şey yok ama bir rakibimiz yarıştan eksilir
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Artık şu sudiric mevzunu kapasak...

Mesajlarımı okuyabilirsiniz...

Berg transferi yattığından beridir, lig başlamadan forvet gelmez dedim, demeye de devam ediyorum.

Yıllarca aynı dolaba baka baka bir hal olduk.

Transfer Obi Mikel gibi olur, ya da kulübü çöpe atmak babında Kucka gibi fiyat arta arta devam eder...

Struddige'in bizi seçmek için tek bir nedeni bile yok.

Gelmeyeceği baştan belli...

Bizi kullandı diyeceğim, o da garip geliyor...

Bizi kullanması için tek mantıklı seçenek Fener'e ya da GS'ye gitmek istemesi olabilir başka bir anlamı yok...

Hala boş boş hayal kurup hayal kırıklığı yaşamanın bir anlamı yok.

Takım kötü değil...

Hatta geçen seneden daha iyi gördüm...

Defansa stoper şart...

Popescu lazım...

Forvet de lig başlayınca gelir bir yerlerden...

8. haftadan sonra açılır...

Bu hep böyle olmuştur gene böyle olacaktır...

Struddige Muduric bırakın arkadaşlar, stoper elzem...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler ben size birinci ağızdan direkt bilgi yazayım. ABD'de olan yöneticimiz aracılığıyla Sturridge'e verdiğimiz süre bu sabah itibariyle doldu (Saat farkından dolayı) Muhtemelen akşam üzeri oldu/olmadı haberleri düşecektir ancak ben transferin bu aşamadan sonra yatacağını düşünmüyorum henüz netleşen bir durum yok oyuncunun biraz çekinceleri vardı umarım bu sorunlar halledilmiştir bir haftadır idari kadro tüm enerjisini bu transfere harcadı baya stresli geçen bir süreç oldu umarım bekleyiş mutlu sonla biter.
                                Keşke şeyi de sorsaydınız bu kadar hafta geçti Sturridge boştaydı bir anda nerden çıktı onu alma fikri?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X