Yusufun nesi vardi gecen mac ne gibi sakatlik ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Parma maçında 51. Dakikayı izleyin. Campi için ufak bir ip ucu olabilir. O soğukkanlı şekilde o hareketi yapacak ve pası verecek stoper sayısı çok az bizim ligde. Biraz daha antrenman yesin ve eski fizik gücüne kavuşsun, sağlam bir stoper izleyebiliriz.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Yorum
-
Campi aşağı Campi yukarı...
Arkadaşlar ''SABIR'' kelimesinin sizlerde bir karşılığı yok mu? Merak ediyorum.
Bir transferi iki maç ile gömmek neyin nesidir? Bu yaptığınız biraz ayıp olmuyor mu? Sakin lütfen.
Evet, Campi iki maçta da kötü oynadı. Ağır, doğru pozisyon almakta sıkıntı yaşıyor vb. Bunları görmeyen yoktur.
Ama bir durun, dinlenin gözünüzü seveyim. Eleştirirken bazı unsurları da göz önünde bulundurun lütfen.
Campi'nin bu denli vasat görünmesinin sebepleri üzerine önce kafa yoralım.
Bu adam cidden vasat bir stoper olabilir. Adamı tanıyan bilen yok! Bu bir kenarda dursun. Zamanla öğreneceğiz.
Şimdi esas meseleye gelelim. Bu oyuncu sezon öncesi yüklemesini tam anlamıyla yapamadı. Antremanlara çıkmadı.
Yeni bir takıma ve iklime geldi. Bu açıdan bakınca takımdaki diğer oyuncularımızın gerisinde yer alıyor.
Bu gerçekleri bilip oyuncuyu ona göre eleştirmek lazım. Çocuğa biraz zaman verelim. Durun hele...
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum ayrıca bu forumda aman Ertuğrul olmasın diyenlere de selam yollayalım Bırak Ertuğrulu bu Gambi olacağına keşke Yumlu veya Caner olsaydı bu kadar sıkıntı yaşamazdık en azından forvete odaklanırdık ama maalesef bu forumda isme göre hareket eden bir grup var milleti de kendi fikirlerine göre yönlendiriyorlar
Gambi atarsa kendime yazacağım yediklerimizi de size
İstemeyenleri de anlıyorum ama forumda aşırı şekilde saçma karşı gelenleri anlamıyorum
Bu arada 750 bin Euro Ertuğrul için bedava ve bizim için çok iyi rakam.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşuldu mu bilmiyorum ama Yunus Emre Sel'in haberine göre Napoli'deki Lorenzo Tonelli için kira teklifi sunsak da mesâfe kat edememişiz, Timothée Kolodziejczak da listedeymiş; ama en çok istediğimiz isim Chidozie Awaziem'miş...
Torino dan Lyanco yu yoklasalar keşke“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Marcao ????
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa küme düşen takımın stoperlerine salça olmuşlar asıl saçmalık burda. Alınmadan da söyledik.....
Yorum
-
Aweziem lider stoper tanımına uyuyor mu? Şu an boşta olan Mazuch çok daha mantıklı. Kolodzicak'ı zaten alamaz bunlar. En azından fm profilleri iyi bir izlenim veriyor o konuda çünkü Campi'nin liderlik çok düşük.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 15:39.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcao ????En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 15:36.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
yahu ertugrulu hic izlemediniz sanırım.Hayatımda gördüğüm en yeteneksiz üç stoperden biri kendisi.
Campi de hala umudumuz var ertugrul olsaydı o umutlar aldıgımız anda bitmiş olacaktı.
Bursa baskanı önce takımını super lige cıkartsın sonra bizi eleştirme hakkı kazanır.
1.lig dipsiz bir kuyu uyandırayım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum