Bu Vedat Muriç böyle giderse 30 gol atar bu sezon adam her maç gol atıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Vedat Muriç böyle giderse 30 gol atar bu sezon adam her maç gol atıyor.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Canbazı bende çok beğendim. Top atağına çok yakışıyor. Stili bana Kaka’yı anımsattı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Vedat Muriç böyle giderse 30 gol atar bu sezon adam her maç gol atıyor.
vedat babel ve boyd 3 rakibimizde nokta atışı transferler yaptılar maalesef.
babelde boyd da skora katkısı olur baya
Yorum
-
eljif elmasın o paraları edeceğini herkes biliyordu
fakat biz Türkler şunu hala anlamadık
6-7 sene öncesinde eljif kalitesinde ya da ömür ve yazıcı kalitesindeki adamlara 7-8 milyon ödenmesi beklenirken şu an ki piyasada fiyatlar 2-3 kat daha üzerinde..
piyasa çok büyüdü fakat biz geri gidiyoruz
Yorum
-
Lille Zeki'den sonra, bir 1. lig topçusu daha almak üzere. Bu adamların transfer operasyonunu yürüten ekibin Türkiye'deki menajerler ile iyi bağları var , diye tahmin ediyorum. Bizim ligleri çoğu kulüpten iyi tanıyorlar , dahası hemen her futbolcu ile kontak kurabiliyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Vedat Muriç böyle giderse 30 gol atar bu sezon adam her maç gol atıyor.Y cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”
Yorum
-
eljif elmasın o paraları edeceğini herkes biliyordu
6-7 sene öncesinde eljif kalitesinde ya da ömür ve yazıcı kalitesindeki adamlara 7-8 milyon ödenmesi beklenirken şu an ki piyasada fiyatlar 2-3 kat daha üzerinde..
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeljif elmasın o paraları edeceğini herkes biliyordu
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille Zeki'den sonra, bir 1. lig topçusu daha almak üzere. Bu adamların transfer operasyonunu yürüten ekibin Türkiye'deki menajerler ile iyi bağları var , diye tahmin ediyorum. Bizim ligleri çoğu kulüpten iyi tanıyorlar , dahası hemen her futbolcu ile kontak kurabiliyorlar.
Kamil Ahmet > Zeki
Avrupa'da bir şeyler yapmadan oyuncuları iyi pazarlayamayız. Bu sene Avrupa çok önemli hedefimiz en az Çeyrek Final olmalı.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 22.07.2019, 22:15.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Ahmet > Zekiyazmayın böyle şeyler
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Ahmet > Zekiyazmayın böyle şeyler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum