Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merag etmeyinnn, sefer gardaşımız dönmeden golcümüz gelecektir adam boşuna bilerek ceza yemedi yaa, o muhteşem dörtlülerinden daha fazla yazıpta olası transferi engellemeyeyim dedi,totem yaptı sefere de selam olsun bu vesileyle

Yorum

• Kop gel günahlarından
      .

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarın ya da öbürgün forvet transferinin gerçekleşeceğini düşünüyor musunuz?
        Kamp bitmeden bir santraforun alınacağını düşünüyorum ben. 3 oyuncu ile görüşmeler belirli bir noktada ise , bunlardan en azından biri bitmiştir ya da bitmek üzeredir.

İçeride ne yaşanıyor tam bilemiyorum tabi. Farazi bir örnek veriyorum , diyelim Palermo'nun serbest kalan santraforu , bir fırsat olarak görüldü ve girişimlere başlandı. Futbolcu izleme komitesinin görüş verdiği ama transferi ile ilgili hiç bir hazırlığımız olmayan bir futbolcu olduğunu varsayalım... İlk görüşmede alacağın olumlu yaklaşım tüm denklemi değiştirebilir. Ya da kulüp EPL'den iyi seviye bir santraforu kiralamak istedi ancak kulübü daha önce bir ödeme talep ettiği için transferi sonuçsuz kaldı ancak 1 ay sonra aynı kulüp bu ücreti talep etmekten vazgeçti...

İlk 11'e santrafor almak kolay iş değil gerçekten. Bakın rakiplerimizin facia santrafor transferleri hep ibretlik... Biz burada işleri çoğu zaman bakkal hesabı çözümlemeye çalışıp hatta onu da aşıp goygoya çeviriyoruz ama arkada iyi çalışan bir ekip olduğuna inancım tam.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.07.2019, 23:17.

Yorum

• Trmarkt değeri 60 milyon olan Fekir 20+10 milyona gittiyse Yusuf kaç eder?

Yorum

• Birazdan yazacaklarım komple patlayabilir söyleyim. 1 saattir kovaladığım kadarıyla sanırım anlaşma tamam . Bir ucak konusu var ama bu gece mi yarın mı muallak. 3 ülke öne cıkıyor Almanya-İtalya-İngiltere. İşi gücü olmayanlar gece beklesin biraz belki düşer isim.asdnl91

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trmarkt değeri 60 milyon olan Fekir 20+10 milyona gittiyse Yusuf kaç eder?
              Sözleşmesindeki son senesiydi sanırım ondan fiyat öyle düştü

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lazio savici büyük ihtimal sattı. Yusuf yazıcı için 20m teklifle başlayabilirler. Şayet Yusuf için bı kulüp daha araya girerse değeri gün geçtikçe yükselir.

Yorum

• balotelli falan gelmesin de bu italya işi sıkıntılı.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    --------------Uğurcan-------------
                    Pereira--Campi--Hosseini--Novak
                    ------------Obi Mikel--------------
                    ----- Yusuf------------Sosa-------
                    Abdülkadir--Sturridge--Nwakaeme

Şampiyon Kadro
                    4.lüğe oynayacak kadro:

--K.Ahmet--Hüseyin--Atakan--Abdürrahim--

---------------------Onazi--------------------

-------- Parmak------------Canbaz-------

--Yusuf Sarı------Ekuban-------Avdijaj--
                    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.07.2019, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.transfermarkt.com.tr/abo...spieler/290951
                      Yalnız buda iyi olurdu Ekuban'dan daha iyi
                      Ya bırak Allah aşkına gecen yıl Malatyada seyrettik bildiğin Kars öküzü ben Malatyadan giden butayipi söylüyorum millet yiyecek beni
                      @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trmarkt değeri 60 milyon olan Fekir 20+10 milyona gittiyse Yusuf kaç eder?
                        Adam fransa liginden kurtulmak isterken, bizimkisi fransa ligini kovaliyor...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Şimdi forvet yarın mı geliyor? Ahahaha bekleriz 1 hafta daha, sonrasında da kimle çoktan anlaştıysalar o gelir. Szalai falan işte. Başkanın bu gün verme hastalığı var verme kardeşim zaten kimse inanmıyor artık. Sponsor 2 gün forvet 3 gün bilmem ne gerek yok.

Yorum

• Yarın öbür gün bir santrafor alırız kaliteli, sonra Lazio, Yazıcı için 20+Caicedo verirse, 3 kulvarda iyi bir hücum hattı yakalarız. 3 forvet baya iyi olur. Caicedo+Ekuban+Transfer
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bırak Allah aşkına gecen yıl Malatyada seyrettik bildiğin Kars öküzü ben Malatyadan giden butayipi söylüyorum millet yiyecek beni
                              Boutaip i bende isterdim kötü oyuncu değild iş yapardı

Yorum

• ‏ @asndl91

Birazdan yazacaklarım komple patlayabilir söyleyim. 1 saattir kovaladığım kadarıyla sanırım anlaşma tamam . Bir ucak konusu var ama bu gece mi yarın mı muallak. 3 ülke öne cıkıyor Almanya-İtalya-İngiltere. İşi gücü olmayanlar gece beklesin biraz belki düşer isim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X