Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ighalo'yu nasıl alıyorsunuz? 2.5 yıllık kontratı olan 9 milyon euro değerinde bir futbolcu.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• macheda rezili olursa tüm sezon çöpe atılır net bir şekilde ferguson bile bu adama dayanamadı olmayacağını anladı her gittigi yerden tokat yedi bu eleman.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ighalo'yu nasıl alıyorsunuz? 2.5 yıllık kontratı olan 9 milyon euro değerinde bir futbolcu.
        millete hayal bile kurdurmuyon çık aradan

Yorum

• Bu akşamki maçı kadırga TV verecek

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Coolank hesabi ona ait bence
            Sanmıyorum.
            Öyle olsaydı Trt'ye bağlandığında biraz gizemli habercilik yapmaya çalışırdı.

Bu Barış yalanı da beceremiyo.
            Löp diye çıkarıyor ağzından bir isim.
            Sonra yalan oluyor

Yani başkan isim verince kızıyo diyosun 1 dk sonra Yunanistan'da United geçmişi olan forvet diyosun.Çok zor gerçekten

Işin enteresanı her transfer dönemi atar ortaya bu ismi
            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 22.07.2019, 14:23.
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son iki maçını izledim Milli takımda, maalesef bizim takım seviyesindeymiş gibi bir görüntü vermedi. Yine de kampta bir görmek istemiş olabilir Ünal hoca ama dediğim gibi o takımda sürekli oynamasına rağmen vasat altı bir oyuncu gibi.
              Hocam peki Ibanez ile kıyaslarsak senede bir kaç maç idare edebilir mi?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Premier Lig'ten kiralık alınabilecek forvetler: Shane Long, Guido Carillo, Jan Mlakar, Tomer Hemed, Percy Tau, Matej Vydra, Nahki Wells, Stefano Okaka, Adelberto Penaranda.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.07.2019, 14:23.

Yorum

• Forvet transferinin bitmemesinin en güzel yani,hala Terodde ismini konuşabiliyoruz

Yorum

Premier Lig'ten kiralık alınabilecek forvetler: Shane Long, Guido Carillo, Jan Mlakar, Tomer Hemed, Percy Tau, Matej Vydra, Nahki Wells, Stefano Okaka, Adelberto Penaranda.
                    Sturridge dahil eplden tek santrafor gelmemeli bence.

Yorum

• İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam peki Ibanez ile kıyaslarsak senede bir kaç maç idare edebilir mi?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      İdare edebilir belki ama Campi'nin kariyerine sol bek olarak başladığı konuşuluyordu en son, belki alternatif olarak hocanın aklındaki isim Campi'dir. Dediğim gibi ben pek şans bulabileceğine inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sturridge dahil eplden tek santrafor gelmemeli bence.
                        Buna premier ligin teknikten çok fiziğe dayalı olmasından dolayı diyebilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mizaha biraz ara mı versen acaba.
                          Mizah mı? Bu ileti daha komik bence
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Buna premier ligin teknikten çok fiziğe dayalı olmasından dolayı diyebilir miyiz?
                            hem öyle hem de çok şişirme değerler olduğunu düşünüyorum konuşan rakamların.
                            kiralık futbolcuya da genel olarak karşıyım.

Yorum

• Forumun havası değişmiş ) Ben de 33 ho diyim ) kaynak : top secret )
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mizaha biraz ara mı versen acaba.
                                sen dediysen neden olmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X