Ighalo'yu nasıl alıyorsunuz? 2.5 yıllık kontratı olan 9 milyon euro değerinde bir futbolcu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIghalo'yu nasıl alıyorsunuz? 2.5 yıllık kontratı olan 9 milyon euro değerinde bir futbolcu.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoolank hesabi ona ait bence
Öyle olsaydı Trt'ye bağlandığında biraz gizemli habercilik yapmaya çalışırdı.
Bu Barış yalanı da beceremiyo.
Löp diye çıkarıyor ağzından bir isim.
Sonra yalan oluyor
Yani başkan isim verince kızıyo diyosun 1 dk sonra Yunanistan'da United geçmişi olan forvet diyosun.Çok zor gerçekten
Işin enteresanı her transfer dönemi atar ortaya bu ismiEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 22.07.2019, 14:23.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon iki maçını izledim Milli takımda, maalesef bizim takım seviyesindeymiş gibi bir görüntü vermedi. Yine de kampta bir görmek istemiş olabilir Ünal hoca ama dediğim gibi o takımda sürekli oynamasına rağmen vasat altı bir oyuncu gibi.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Premier Lig'ten kiralık alınabilecek forvetler: Shane Long, Guido Carillo, Jan Mlakar, Tomer Hemed, Percy Tau, Matej Vydra, Nahki Wells, Stefano Okaka, Adelberto Penaranda.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.07.2019, 14:23.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePremier Lig'ten kiralık alınabilecek forvetler: Shane Long, Guido Carillo, Jan Mlakar, Tomer Hemed, Percy Tau, Matej Vydra, Nahki Wells, Stefano Okaka, Adelberto Penaranda.
Yorum
-
İlk olarak zalis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam peki Ibanez ile kıyaslarsak senede bir kaç maç idare edebilir mi?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge dahil eplden tek santrafor gelmemeli bence.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMizaha biraz ara mı versen acaba.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna premier ligin teknikten çok fiziğe dayalı olmasından dolayı diyebilir miyiz?
kiralık futbolcuya da genel olarak karşıyım.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMizaha biraz ara mı versen acaba.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum