Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ömrü hayatımda ilk defa duyumculuk yapıyorum
    Kaynağım Trabzonspor’un profesyonel bir çalışanı.
    Forvet transferi yarın belli olacak. Benteke vs. değil ama hakikaten tartışılmayacak müthiş bir isim.
    İsmi paylaşmama müsade edilmediği için söyleyemiyorum.
    Bunun yanında stoper içinde yüne dünyaca ünlü bir isimle görüşme yapılıyormuş.
    Onun ismini banada söylemedi.
    Takımımız için hayırlısı ne ise o olur inşallah.
    Eğer gerçekten biliyorsanız, sadece ülkesini söyleyin.
    Stoper Schwaab'tır.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.07.2019, 17:55.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazılmadıysa bile ima edilmiştir ancak biz anlamamışızdır
      En kötü ihtimalle aklımızdan geçmiştir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu: "Allah nasip etseydi forvet alacaktik, demek ki nasip değilmiş."

09.09.2013

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Kulüp çalışanlarının, transfer konusunda yakınlarına; isim, ip ucu, tüyo vermesi Trabzonspor'a ve Ahmet Ağaoğlu'nun tüm bu çabalarına ihanettir.

Başkan isim vermeyin diyorsa; baban dahi olsa söylemeyeceksin.

Yorum

• lukaku ismini ben yazdığım için bu mesaj banaydı heralde kardeşim yani doğal olarakta koyunda ben oluyorum o halde.. teşekkür ederim..
            İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sürü psikolojisi derler ya hah o. ''Benteke için çöp diyorlar AUUWWW'' Kim dedi çöp? Keserü'ye çöp dedik ki çöp, bunu söylemek için Lukaku'yu beğenmemeye veya Barca forumu olmaya gerek yok. Benteke de 2 yıldır çok kötü durumda ama çöp diyen yok. Bony ile benzer durumdalar bu kadar basit. Gelse burada iş de yapar, fizik olarak çok kötü durumda değilse ama zaten kimse Benteke'ye çöp demedi. Biri atıyor bir taş ardından tüm koyunlar hooopp

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer gerçekten biliyorsanız, sadece ülkesini söyleyin.
              Stoper Schwaab'tır.
              Kusura bakmayın lütfen.
              İsim paylaşmama müsade edilmediği için, maalesef ip ucu dahi veremiyorum.
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Bence forvete teo gibi birisini almalıyız
                bitiriciliği iyi 24-27 yaş arası avrupa kapısı için bir adım olarak görecek bizi
                scout ekibinin başarısını bu sene test edeceğiz

Yorum

Forvet transferi yarın belli olacak. Benteke vs. değil ama hakikaten tartışılmayacak müthiş bir isim.
                  Öyleyse müsaadenizle tenekeleri hazırlıyorum.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Yahu daha önceki örnekleri ortadayken EPL seviyesinden gelecek bir oyuncuya çöp demek de biraz gevşeklik olur, Adebayor çöp geldi, Wagmer Love çöp geldi, Demba ba çöp geldi, Cisse çöp geldi, aklıma gelenler bunlar, ölü Robinho mesela çöp geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İbrahim Hacıosmanoğlu: "Allah nasip etseydi forvet alacaktik, demek ki nasip değilmiş."

09.09.2013

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Abi bırakalım bu dalavere dümeni. Sen 2 aydır herifle ne görüşüyorsun,her akşam sözleşip pazarlığa yarın devam ederiz diyip mi ayrılıyorlar bu görüştükleri adamla.Ya olur ya olmaz en fazla 2-3 günlük bir olay bu transfer olayı bu yöneticilerin işi gücü entrika.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma reklam tanıtımında küçük bir ahenk bozukluğu var. Çocuğun formayı koldan geçirdikten sonra kameranın Abdülkadir'e geçtiği sırada Abdülkadir'in kollarının dışarıda olması ahengi bozuyor.
                        abdüşün giyme çabası da o ahengi hafif bozuyor ama yapacak bir şey yok, yoksa ekip zaten sinematografi açısından eksiklerinin bulunduğunu söylemişti. üstüne düşününce ilave olarak bu da olsa çok iyi olurdu denecek bir sürü şey var ama boşa konuşuyoruz. 11 milyon izlenme her şeyi açıklıyor

Yorum

Kardeş kendini niye ateşe atıyorsun zaten millet barut gibi Üstelik madem asla söyleyemeyeceğin bişey neden söyleyemeyeceğin şeyi söylüyosun ki yani hiçbir mantığı yok
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Kusura bakmayın lütfen.
                            İsim paylaşmama müsade edilmediği için, maalesef ip ucu dahi veremiyorum.
                            gapgara mi yilan gibi mi onu soyle bari

Yorum

• Bahsedilen müthiş isim yarın belli olacaksa, alternatifinin hazır olması lazım. Ya pürüz çıkarsa ve ilk sıradaki adam olmazsa, bir ay daha mı bekleyecez?
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeş kendini niye ateşe atıyorsun zaten millet barut gibi Üstelik madem asla söyleyemeyeceğin bişey neden söyleyemeyeceğin şeyi söylüyosun ki yani hiçbir mantığı yok
                                Bende çok heyecanlandım, yanlış yaptık herhalde.
                                Haklısınız.
                                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X