Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır.

Bu maddeyi tam anlamadım ben.

Toplam maç sayısı bölü 2 mi?

Yani diyelim ligde 34 maç+ Avrupa'da 10 maç toplam 44 maçın 22'sinde oynarsa direkt alıyor muyuz?

Yoksa her iki kulvarda da yarı sayıyı yakalamak zorunda mı?

Yani ligde 30 maç oynadı ama Avrupa'daki 10 maçın yarısında oynamadı. O zaman sağlanıyor mu şartlar?

Yani toplam maç sayısı mi yoksa oynanılan müsabakaya mi bağlı?

Rakamlar oldukça yüksek bu arada.

Potansiyeli var ancak oyuncunun da.
    Türkiye kupası hariç diğer turnuvalarda kaç maç oynadıysan onun yarısı, yani 34 lig atıyorum 10 da UEFA oynadık 44, 23 kez 11 başlarsa opsiyonu kullanmış oluyorsun.

Yorum

• Kırmızı kar yağarsa belki bu adam 20 gol atar Trabzonspor'da en son hangi yabancı 20 gol atmış da bu her sezon 4 golü geçemeyen eleman atacak. Bizim taraftarın hiç ayarı yok

Yorum

• Patrick Schick'in bir benzerini aldık işte.

Bu tipte adamların, büyük liglere transferi sonrası maalesef piyasası bu. Daha ucuzunu , direkt kendi liginden alabiliyorsun , o da daha düzenli sahaya çıkmadan yoksa kapıyı 5-6'dan aşağı kimse açmıyor.

Yine de +7 milyon euro , bizim kulübün bir futbolcuyu kadrosunda tutmak için ödeyebileceği bir miktar değil.

Plan şu , 2 sene sonunda satacağız , aldığımız paranın 6 miyon eurosunu eski kulübüne vereceğiz.

Bir nevi bonservis ortaklığı oldu . Futbolcu başaramaz ise , maliyet eski kulübü üzerinde kalır. Futbolcu başarırsa , bu defa bizim sorumluluğumuz kulübümüze kalacak miktarı maksimize etmek. Dengeli bir risk paylaşımı olabilir. Zaman gösterecek.

Hayırlı olsun.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 14:46.

Yorum

• ve kap geldi

sörlot hayırlı olsun

+2 yıl opsiyon kulübe mi ait belirtilmemiş açıklamada
          TEKKEBALL

Yorum

• Risk illaki alınmak zorunda .Her transfer kendi içinde resmi barındırıyor zaten.
            Bu adam ile ilgili yönetimin olumlu referanslar bulduklarını düşünüyorum. Sanırım rıza hoca zamanında da izlenip beğenilmiş. Çok fazla olumsuz düşünmemek gerek.
            Ünal hocanın da bu tarz bir oyuncunun üzerinde durduğunu biliyoruz. Janko gibi çakılı bir oyuncu değilse bizim sistemimize uyum sağlayabilir.yeter ki etrafindaki oyuncular onu beslesinler.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes bos transfer olarak bakiyor o yuzden 1.5 cok geliyor. Adam bi baslasin bakalim hak edip etmedigine o zaman karar veririz.
              taraftar maceradan bıktı o yüzden soru işareti transfer istemiyor kimse

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aboabakar böyle oldu kiralandı 2 yıl alamadı Bjk. Talisca'da böyle oldu alamadı Bjk. Bence bu ayarlarda çıkarsa opsiyon çok güzel. Maaş sıkıntı. 6 para değil Muriqi bile bugün 5 milyona alınıyor. Tamam kısalım kısalım da forvet bu.
                Bizdeki opsiyon Adem Llajic'teki gibi.
                Abuobakar ve Talisca da zorunlu opsiyon yoktu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Aa bir de o maçlara seneye çıkarsa mı zorunlu satın almaymış? O zaman bu şu demek bu sezon tutarsa zaten seneye de oynar satın alırız, tutmazsa zaten zor şans bulur, almak zorunda kalmayız. 9 milyon bonservis verdikleri adam için fena bir anlaşma değil bizim açımızdan.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• palace taraftarı twitter da dalga geçiyor
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onlarda Aboubakar'da opsiyon yoktu Talisca'da da 18 milyon euroydu sanırım, yani alması imkansızdı zaten bjk bu oyuncuları bonservisiyle transfer edemediği için direk faydalanmak amacıyla aldı. Bizimki farklı, zorunlu opsiyon var bizde yani maçların yarısına 11 başlarsa alıyorsun direk oyuncuyu, bjk ninkilerle kıyaslamak doğru değil yani.
                      Baktın ki oynuyor 6 para değil. Baktın ki hiçbir işe yaramadı. Ozaman atarsın kulübeye. Aldığın risk sonucu 3 mio yıllık ücretten olursun. Bunun adı risk transferidir. Yapacak bir şey yok. Demek ki bırakmak istemedi takım.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsterse 90’a alsın. Oynayabilmiş mi yok. Golü var mı yok. Eee
                        25e giden Cenk kaç gol atabilmiş üstelik şampiyonlar liginden tecrübesi vardı, bu çocuk daha çok yardımcı forvet gibi duruyor ama bu teknik ile Burak Yılmaz'dan daha iyi bir oyuncuya dönüşebilir süre alması gerekiyor

Yorum

• Ünal hoca 2 forvet düşünüyor belli ki. Yusuf'un gönderilmesi, Ekuban/Sörloth gibi bitiricilik değil dinamizm katacak isimler tutulması bunu gösteriyor.

Zaten geçen sezon başında da bunu denemişti ama hem Roda-Burak buna uygun bir ikili değildi hem de Yusuf merkez orta saha oynayacak beceriye sahip değildi.

Edit: Halil alınırsa forvet rotasyonu ancak o zaman yeterli olur. Hem de yerli bir yedeğimiz olmuş olur.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• ingiltereden oyuncu alıyorsun paralar gayet normal

ve daha önce : Norveçli Oyuncu Alexander Sörloth: Galatasaray Beni İstedi Ancak Ben Gent'i Seçtim

Devre arası transfer döneminde Cyrstal Palace'dan Gent'e kiralık olarak giden Norveçli oyuncu Alexander Sörloth, "Galatasaray beni istedi ancak ben Gent'i seçtim." dedi.

+
                            Bu transferde Sörloth’un babası Göran Sörloth’un önemli katkısı oldu. Kendisi de bir golcü olan Göran bir dönem Bursaspor’da oynamıştı.
                            Yeşil-beyazlılarda, 1993-94 sezonunda top koşturan Göran, oğlunun Türk futboluyla ilgili edindiği ilk bilgilerin kaynağı oldu.

En son erenslash tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 14:49.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Oyuncunun yıllık maaşı çok fazla.
                              Önümüzdeki sezon oynayacağımız resmi maçların yarışında ilk 11 oynaması halinde zorunlu satın alma olayı da çok saçma. Dua edelim tutsun bu transfer.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada bu adam 9'a gitmiş Palace'ye. Yusuf'u ne kadar ucuza sattık görün.
                                Danimarka'da bir takimdaki futbolcuya 9 milyon euro bonservis veriliyorsa bilakis Süper ligin ne kadar dandik bir lig oldugunu gösteriyor bu bize. Ben de böyle bakiyorum olaya.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X