Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Etti mi edilmedi mi bilmiyorum ama adam seneye yok büyük olasılıkla.
    İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi kontratları ben yapmıyorum başkana sorun. Belki de bilmediğimiz şeyler var. Ama bugüne kadar hiç olumlu bir hareket olmadı Pereira ile ilgili. Sosa ve Novak manşetlerden düşmedi. Ne yönetim ne de basın Pereira ile ilgili tek bir kelam etmedi. Sonunda da zaten İspanya'ya transfer haberi çıktı.

Benim duyduğum da uzatılmayacağı yönünde.
    Yönetimin teklif edip etmediğini bilmediğini söylüyorsun, sonra basında çıkan haberlere göre kişisel yorumunla Pereira gidecek diyorsun. İlk mesajında öyle bir yazdın ki sanki fesih haberi gelecekmiş gibi...

Pereira gibi önemli ve maliyeti de uygun birisini yollamakta hiçbir mantık yok. Adam ligin en iyi sağ beki ve 2. kaptanımız. Ligde daha iyi bir sağ bek yok, bütün bek oyuncuları problemli, bizimkiler ligin en iyileri. Umarım söylentiler doğru çıkmaz, şu kadro dağılırsa yıkım olur.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimin teklif edip etmediğini bilmediğini söylüyorsun, sonra basında çıkan haberlere göre kişisel yorumunla Pereira gidecek diyorsun. İlk mesajında öyle bir yazdın ki sanki fesih haberi gelecekmiş gibi...

Pereira gibi önemli ve maliyeti de uygun birisini yollamakta hiçbir mantık yok. Adam ligin en iyi sağ beki ve 2. kaptanımız. Ligde daha iyi bir sağ bek yok, bütün bek oyuncuları problemli, bizimkiler ligin en iyileri. Umarım söylentiler doğru çıkmaz, şu kadro dağılırsa yıkım olur.
      Edilip edilmedi mi bilmiyorum evet. Yani kimin bu ayrılıkta ne derece rolü oldu bilgim yok .Adamın sözleşmesi bitiyor ve gidiyor abi. Anlamaycak bir şey yok. Ha ben kalmasını isterim. Hatta futbolu bıraktıktan sonra da. Böyle adamları bulmak zor.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Edilip edilmedi mi bilmiyorum evet. Yani kimin bu ayrılıkta ne derece rolü oldu bilgim yok .Adamın sözleşmesi bitiyor ve gidiyor abi. Anlamaycak bir şey yok. Ha ben kalmasını isterim. Hatta futbolu bıraktıktan sonra da. Böyle adamları bulmak zor.
        Önümüzdeki senelerde de tepelere oynamak istiyorsak ana kadro korunmalı.bu da sosa novak ve peraire ile uzatmakla olacak.giden adamın yerini doldurmak kolay degil.
        Kumar oynamaya gerek yok.oyuncu tuttuysa devam edeceksin.yoksa yeni oyuncu hem risk hem de daha yüksek maliyet.

Yorum

• Pereira deyince aklıma Alanya maçı geliyor bu sezon içerde oynadığımız, kesinlikle uzatılması lazım sözleşmesinin eğer gidecekse de o tarz bi adam şart gerektiğinde taraftarı ateşleyecek, rakiple didişecek.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetimi anlamak mümkün değil, Bu sene yaptıkları transferlerde Sörloth dışında dişe dokunur bir başarıları olmamasına rağmen hala Sosa, Novak hatta Pereria işini sulandırıyorlar..

Arkadaş bu sene senin kıçına kurtaran adamlar bunlar, neyi bekliyorsun uzatsana sözleşmelerini..

20 tane tombala çekermiş gibi genç aldın ya tutarsa hesabı, tutmadı..

FFP dedin gittin PL ligi kaşarlarına 3,5+1,5= 5M€ gömdün.. Biri ilk fırsatta kaçtı, diğeri tüm şehirle maytap geçti, gitti..

Devre arası istanbul takımları edasıyla 4-5 tane topçu aldın onlarında çoğu karavana..

Eeee Sörloth..O bir şans abicim.. Her zaman böyle durumlar olmaz..

Başkan bu işi uzatma, yok menajer yok covid..Bu hikayeleri geç..

Bu adamların sana sağladığı mental ve fiziksel faydaları idrak et..
            Vay be demek ki Ahmet Ağaoğlu herkesi uyutamamış yalan dolu ninnileriyle,bir uyanık tüm uyuyanları uyandırır inşallah.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Uğurcan satılacaksa ve şampiyonlar ligine gidersek erce ve Arda’yla çuvallarız.. tecrübeli yabancı kaleci şart.. Ayrıca anadasporun kalecisi de alınmalı irfancan bu çocuğu kaçırırsak çok üzülürüm oblak vari bir kaleci müthiş potansiyel hoca olsam şampiyonlar ligine bile irfancan ile başlardım (cesur olsa da) ama tecrübeli kaleci lazım şampiyonlar ligi için yerli kaleci Mert günok alınabilirse o da olur (mert-erce-irfancan) arda da kiralanır PTT ye..

TFF liglerindeki kalecileri takip etmeye çalışıyorum irfancan çok iyi Altay da iyiydi.. ama fener aldı bugün bizde olsa uğurcanın yerine koyabilirdik (ama şampiyonlar ligi başka erce Altay arda ) kağıt olur o ligde

Yorum

• Arkadaşlar bence yönetim 2010-2011 senesindeki başkan Sadri Şener'in yaptığı hataya düşmemeli. 2010-2011 senesi Şampiyonluğunun mimarı Jaja'yla kontratı uzatamadık Cale Yattara Gloawacki ile Engin Ceyhun Selçukla anlaşamadık. Gutirez'i zaten sezon içerisinde kaçırdık. ve şampiyon kadr​oyu dağıttık. Galatasaray bizim oyuncular ile üst üste kaç kere şampiyon oldu. Şimdi tekrar Sadri Şener'in yaptığı hataya düşmeyelim ve şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyen oturmuş kadrodaki hiçbir ilk 11 oyuncusunu boşu boşuna elimizden kaçırmayalım. İstanbul takımları aç gibi bekliyorlar Novak'la Sosa'yla anlaşamayalım diye. Anında kaparlar bu oyuncuları elimizden eğer anlaşamazsak. O yüzden zaten başkan Ahmet Ağaoğlu da durumun farkındadır. Bu oyuncuları memnun edip takımda tutacaktır diye düşünüyorum.

Yorum

• kadronun korunmasına bende katılıyorum. Badu icin gerekli rakam cok yuksek.Her ne kadar sevdiğim bir oyuncu olsa da o kadar veişiklrilmez.

oyun formatında köklü değişiklik olmayacaksa olmaz ise olmaz iki transfer sosa nın yanına ve önüne bir adam olmalı.

ismi gecen kanga bizim maclarda oldukca iyi oynadı. Bir ara gündemde olan frank boya icin de olumlu konusuluyor.

Tabi newton aracılıgı ile chelseden gelecek adamlara kimse hayır demez.

Ugurcan muhtemel kalmaz.Ama mutlaka tecrübeli bir isim alınmalı.

ekuban CL görmeden bir yere gitmemeli.

herkesin aksine stoper konusunda iyi oldugumuzu düşünüyorum. costa-campi uyumu iyi. yedekte huseyin,husaini var. Bence mesias ile uzatılmaz. Atakan dan beklenti üst düzey. CL icin bir tane iyi liglerden orta kalibre stoper alınabilir.

eger fırsat verilirse taha tunc ve salih kavrazlı cok büyük katkı saglar diye dusunuyorum. Tanıyan isimler ikisi icin de cok olumlu konusuyor.

sol bek icin ali eren iyican ve sag bek icin burak kapacak dogru hamleler olur.

her iki kanatta oynayabilen bir hucum oyuncusu transferi kadro zenginliği acısından önemli.

---------------erce/**/arda-----------

joe/kamil/burak-----costa/hüseyin----campi/husaini/**-------novak/ali eren

----------------frank boya/parmak--------sosa/taha----------------

-------------------------------kanga/guilherme/kerem----------------

ömür/salih/**-------------------sorloth/ekuban---------------waka/bilal/***

bence bu kadro lig ve CL icin yeterli olur.

taha,salih,kerem katkı verirlerse hem işimiz kolaylaşır hem de piyasa değerleri artar.Ayrıca kadro durumuna göre hakan yeşil,safa kınalı da kadroya dahil edilebilir.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Galatasaray Mohammed Kudus'ten kulübü Nordsjaelland'ın 8 milyon Euro talep etmesi nedeniyle vazgeçmiş.

https://www.fanatik.com.tr/galatasar...apiyor-2144231

Şampiyon olursak eğer kadroyu gençleştirmemiz gerekiyor.Düşük tempoda oynuyoruz,oyuna yeterince enerji katamıyoruz,her maçımız rus ruletine dönüyor.Orta alana genç yetenekler lazım.

Mohammed Kudus ihtiyacımız olan oyuncu tiplerinden birisi.Top kontrolü,dribbling becerisi,çevikliği ve deparları harika.Pas ve şut kalitesi,oyun zekası fena değil.20 yaşında 177 cm boyunda.

Kulübü 8 milyon euro istemiş ama pazarlıkla 5 milyon euroya kadar inebileceğini düşünüyorum.Bu tarz bir yetenek üst liglerde çıksa çok büyük paralar konuşulurdu ama Danimarka liginde oynadığı için daha alt düzey rakamlar söz konusu.

Orta alana bir tane regista,hemen önüne de çift yönlü her işi yapabilen bir 8 numara lazım.Regista için önerim geçen sezonu kiralık olarak geçiren Conor Callagher,çift yönlü 8 için önerim Mohammed Kudüs.Böyle bir ikiliyle oyun kurma,rakip yarısahaya top taşıma,pas organizasyonu ve savunma anlamında sıkıntı yaşamazsın.Birbirini iyi tamamlayan bir ikili olur.

Callagher tam bir regista profilinde.Pas kalitesi iyi.6,8,10 karışımı bir oyuncu.Fizik gücü iyi.Uzun paslarla takımı atağa çıkarabiliyor.Top kontrolü iyi,arkası dönük top alıp pas dağıtabiliyor.

Kudüs ise top kontrolü,dribbling becerisi ve hızıyla topun hızlı bir şekilde rakip yarısahaya taşınmasında çok etkili.

Yapılacak şey basit.Sosa ve Ndiayeyi göndereceksin.Conor Callagheri kiralayacaksın.Mohammed Kudusün bonservisini 5-6 milyon euro arasında bir rakama alacaksın.Giorgi Chakvetadzeyi kiralık olarak kadrona katacaksın.

Yorum

• ------------------------------Uğurcan------------------------------

J.Pereira--------------***---------------***-----------C.Augusto

------------------C.Callagher----------M.Kudüs-------------------

A.Ömür-------------------G.Chakvetadze-----------A.Nwakeame

-----------------------------A.Sorloth------------------------------

Uğurcan Çakır : 35 milyon euro gibi astronomik bir tekif gelmedikçe satılmamalı.Muhteşem bir potansiyeli var.Çok yetenekli.

Joao Pereira : Her maç tüm enerjisini veriyor sahada.Kalabilir.

Carlos Augusto : Savunmaya katkısının yanında hücumda ki dribbling ve orta açma kabiliyetiyle etkili bir sol bek.Novakdan iki gömlek üstün.

Conor Callagher : Chelseanin çift yönlü ortasaha oyuncusu.Geçen seneyi kiralık olarak geçirdi.Regista olarak çok başarılı olabilir.

Mohammed Kudüs : Teknik,dribling,çeviklik,hız,pas,şut ne ararsan var arkadaşta.Tam bir dinamo olacak potansiyelde.

Giorgi Chakvetadze : Top kontrolü ve dribbling becerisi muazzam.Oyun zekası iyi.Potansiyeli oldukça yüksek.

Alexander Sorloth : Bir yıl daha kalmalı kesinlikle.Yapacak çok işi var burada.

Stoper : Elimizde adam akıllı bir tane bile stoper yok.Bu bölgeye en az bir üst düzey,mümkünse toplamda iki kaliteli stoper alınmalı.

Yorum

• *
                        Erik Sviatchenko, 33, Danimarka ➤ Houston Dynamo FC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 4 Eki 1991, Viborg, Danimarka

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray Mohammed Kudus'ten kulübü Nordsjaelland'ın 8 milyon Euro talep etmesi nedeniyle vazgeçmiş.

https://www.fanatik.com.tr/galatasar...apiyor-2144231

Şampiyon olursak eğer kadroyu gençleştirmemiz gerekiyor.Düşük tempoda oynuyoruz,oyuna yeterince enerji katamıyoruz,her maçımız rus ruletine dönüyor.Orta alana genç yetenekler lazım.

Mohammed Kudus ihtiyacımız olan oyuncu tiplerinden birisi.Top kontrolü,dribbling becerisi,çevikliği ve deparları harika.Pas ve şut kalitesi,oyun zekası fena değil.20 yaşında 177 cm boyunda.

Kulübü 8 milyon euro istemiş ama pazarlıkla 5 milyon euroya kadar inebileceğini düşünüyorum.Bu tarz bir yetenek üst liglerde çıksa çok büyük paralar konuşulurdu ama Danimarka liginde oynadığı için daha alt düzey rakamlar söz konusu.

Orta alana bir tane regista,hemen önüne de çift yönlü her işi yapabilen bir 8 numara lazım.Regista için önerim geçen sezonu kiralık olarak geçiren Conor Callagher,çift yönlü 8 için önerim Mohammed Kudüs.Böyle bir ikiliyle oyun kurma,rakip yarısahaya top taşıma,pas organizasyonu ve savunma anlamında sıkıntı yaşamazsın.Birbirini iyi tamamlayan bir ikili olur.

Callagher tam bir regista profilinde.Pas kalitesi iyi.6,8,10 karışımı bir oyuncu.Fizik gücü iyi.Uzun paslarla takımı atağa çıkarabiliyor.Top kontrolü iyi,arkası dönük top alıp pas dağıtabiliyor.

Kudüs ise top kontrolü,dribbling becerisi ve hızıyla topun hızlı bir şekilde rakip yarısahaya taşınmasında çok etkili.

Yapılacak şey basit.Sosa ve Ndiayeyi göndereceksin.Conor Callagheri kiralayacaksın.Mohammed Kudusün bonservisini 5-6 milyon euro arasında bir rakama alacaksın.Giorgi Chakvetadzeyi kiralık olarak kadrona katacaksın.
                          Ben o çocuğu 17 yada 18 yaş altı dünya kupasında izleyip burada paylaşmıştım..Forumdan bir Renktaş, Bırakalım Kudüs’ü Mekke’yi işimize bakalım diye tiye almıştı beni )

O çocuğun Türkiyeye gelme ihtimali sıfır.. Tren kaçtı..
                          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Ben o çocuğu 17 yada 18 yaş altı dünya kupasında izleyip burada paylaşmıştım..Forumdan bir Renktaş, Bırakalım Kudüs’ü Mekke’yi işimize bakalım diye tiye almıştı beni )

O çocuğun Türkiyeye gelme ihtimali sıfır.. Tren kaçtı..
                            Dortmund yolcusu

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dortmund yolcusu
                              Bizim izleme ekibinin yaptığı tek şey, akşam pazarından ucuza bir kasa domates alıp içinden sağlamlarda çıkar inşallah demek..
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

Bizim izleme ekibinin yaptığı tek şey, akşam pazarından ucuza bir kasa domates alıp içinden sağlamlarda çıkar inşallah demek..
                                Onu en iyi Özkan Sümer yapıyodu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X