Wanyama yoksa gerçekten hiç bulaşmasınlar. Mendy falan gelir Parmak'tan pek bir artısı yok. Diğer adı geçen oyuncular da gereksiz olur ya A kalite bir 6 numara lazım ya da kalsın. Salih için pay da vermeyelim çocuk zaten 6 ay sonra 18 i dolduracak. Şimdiden oynasa iyiydi ama olmuyorsa da bekleriz.
Ona gelen isimlerde yokmuş. Belki listede var. Bilemiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abartısız söylüyorum Kadro kalitesi olarak mevki mevki bakarsak bence Ligin en iyisiyiz sadece hosseininin tarafı sıkıntı o bölgede bence en iyisi Vida.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Senin futbol yorumuna göre iyi oyuncu hocam , Yunan ligini hangi kanal veriyor bilmiyorum ama size iyi seyirler biz Mikeli izlicez.
Lafa bak, biz izlemicez mi Mikel'i ? Üsluba bak, yaş isim falan bir şey yazmıyor belli ne amaçla forumda bulunduğunuz tahrik görevi görüyorsunuz buralarda sanırım
En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 00:46.
Lafa bak biz izlemicez mi Mikel'i. Üsluba bak yaş isim falan bir şey yazmıyor belli ne amaçla forumda bulunduğunuz tahrik görevi görüyorsunuz buralarda sanırım
Adım Selim yaşım 35 kardeşim yaklaşık 15 yıldır Forumda tahrik yöneticisiyim saygılar
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Adım Selim yaşım 35 kardeşim yaklaşık 15 yıldır Forumda tahrik yöneticisiyim saygılar
O zaman yazmayı öğrenin birazcık. Bir insan bir futbolcuya iyi dedi diye hemen balta çıkarılıp saldırılmaz gidin onu izleyin falan denmez bütün gün kavga arayan birisiniz herhalde klavye başında
Elneny'i kiralasalar bari şu an en mantıklı bu çocuk duruyor...
O zaman hayırlı olsun demek düşer bize . Obiyi hemen gömdün sen de Enes. Wanyama dışındaki isimler obinin yanında basit kalır. Wanyame olursa bak o zaman muhteşem olur, kronik sakat değilse tabi
Kadro gerçekten ligin üzerinde...Mesela ulusal medyada çokça övülen şikecilerin kadrosundan hiç bir oyuncuyu şuan bizim takımın ilk 11ine yazmam.Küçük bir kıvılcım lazım sonrası büyük bir patlama
O zaman hayırlı olsun demek düşer bize . Obiyi hemen gömdün sen de Enes. Wanyama dışındaki isimler obinin yanında basit kalır. Wanyame olursa bak o zaman muhteşem olur, kronik sakat değilse tabi
Yok be abi ben Obiyi hiç gömmedim kendisini çok da beğenirim bana göre 6noya felan hiç gerek yok illa bir transfer yapacaksalar bu kesinlikle No10 olmalı..
Her yapılan transfer bir risktir. Hele ki iskelet kadronun 11 inde yer alan bir oyuncunun yerine transfer yapmak çok büyük risktir. Bu sayı ne kadar artarsa riskin de o kadar büyür. Hiç biri tutmazsa geçen sene ki fenerbahçe gibi cokersin. (Son maçta eskiye dönüp ortasahada ozan emre ikilisi oynadi. Oyuncu bulmak öyle kolay birsey degil)
Geçen yıl Fenerbahçe'nin yaşadığının bir benzerini o kadar olmasa da bu yıl Galatasaray'ın yaşayacağını tahmin ediyorum. Katilmayanlar olacaktir zamanla gorecegiz. (Fernando ile onyekuru o takımın herseyi olmasa bile çok şeyiydi. Yerleri kolay dolmayacaktir. )
Bizde iskelet kadrodan Rodellaga ile Yusuf Yazıcı yi gönderdik. Şu ana kadar Rodellaga nin yerini daha iyisi ile doldurmuş oldurduğumuzu dusunuyorum.Sorloth... Geriye kalıyor Yusuf Yazıcının yerini doldurmak... Bence bu işe hiç girismeyelim. Bulamayız. Üzülürüz. Yusuf Yazici degisik bir oyuncuydu forvet arkası olmasina ragmen belkide surekli takimin en cok kosan ve alan parselleyen surekli 50 60m alan kat eden bir oyuncuydu. Yerine alacagimiz hiçbir oyuncu o bölgede begenmedigimiz Ömür kadar bile katkı sağlayamaz. En iyisi sistem değişikliğine gitmek. Bu süreçte biraz sancılı geçecektir. İlk 6 7 hafta işimiz zor olabilir.
Kasımpaşa maçında Ünal hocanin asıl amacı rotasyon muydu yoksa yeni transferleri mi görmek istedi anlamadım. Ama şu bir gerçek takım boyunun bu kadar uzun olmasi herkesin canını sıktı.
Yorum