Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen yıldan beri bireysel hatadan çok rahat 20 gol yediren hüseyine mi güvenerek stoper bakmıyoruz anlam veremiyorum. Hüseyine 2 haftada beyin verecek bir antrenör göremiyorum. Bakınız denizli maçında yediğimiz 2 gol. Böylelerine güvenip ya oynarsa diyerek sezona başlanmaz. Kaldı ki ivanildo ve campinin performansları da ahım şahım değil. Tecrübeli stoper şart

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
    8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Goal Türkiye [MENTION=9536]GOAL[/MENTION]Turkiye
      · 3d
      Aston Villa efsanesi Lee Hendrie:

"Daniel Sturridge, Aston Villa'nın gündeminde. Bana kalsa alırdım. Takım için ideal bir tercih gibi görünüyor."
      Serbest kalma bedelini ödesinler havaalanına kadar Sertaç Güven sırtında götürsün..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hocam Salı günü Talisca açıklanacak denilmişti onun için geldim var mı gelişme

Yorum

• Nerede bu stoper
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Kendinizi hazırlayın. https://twitter.com/burakzihni61/sta...71862761594880
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• En kötü ihtimalle stoper alınmaz ise Hosseini-Campi ikilisi oynamalı bu ikilide ısrar edilmeli

Yorum

• Talisca haberleri bence de tamamen asılsız değil ama sturridgenin gitme ihtimali ile doğru orantılıdır olsa olsa. Saha doğrusu sturridgenin satılması gündeme gelirse o boşluğu doldurmak için akla gelecek ilk isimdir talisca. Yani şu an gündemde olmasa bile sturridge gittiği takdirde eğer yerine bir yıldız alınacaksa o kişi talisca olur.

Ha bence sturridge sene sonuna kadar bizde kalacak biz Dr talisca ile falan uğraşmayacağız hiç. Belki en fazla bir stoper alıp yola devam edeceğiz ki o bile stoper yollanma ihtimaline bağlı. Yarınki bursa maçının ben pek çok şeye gebe bir maç olacağını düşünüyorum. Öylesine bir hazırlık maçı olarak görmeyecektir bence yönetim de. Eğer takım futbol oynama anlamında bir çaba gösterirse herr an kadromuz yeterli açıklaması gelebilir. Bu işin rakipten bağımsız olduğu konusunda herhalde herkes hemfikirdir. O yüzden yarınki maçı bir görelim sonra belli olur yrsanxde transfer yapılıp yapılmayacağı.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bence Talisca için ücret konusunda anlaşırsak, Sturridge İngiltere’ye satılacak. Kesin teklif olduğunu düşünüyorum. Sörloth beklenenden fazla katkı sağladığı ve sağlayacağı için, Sturride gibi 2. bir forvet bize lüx. Onun maaliyeti yerine alınacak bir Talisca, hücum olarak daha oturaklı bir oyun anlayışı olacaktır.

örnek

————ndiaye-sosa
                  abdüş/sarı——talisca—-nwaka
                  —————sörloth/eku

iyi bir defansla da oldukça taş bir takım oluruz.

kısaca sturridge li bir takıma talisca asla alınmaz
                  En son SALDIRAY tarafından düzenlendi; 07.01.2020, 20:57.
                  Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Arkadaşlar Allah aşkına obi yerine parmak yazıp duruyorsunuz tamam bencede Trabzonu yerli oyuncu oynasın ama parmak nedir Allah aşkına geçen sene Yusuf sayesinde adam oldu eksiğini kapatan adamdı Yusuf oda bu sene gidince ne olduğu ortaya çıktı siz hala geçen seneki parmak var sanıyorsunuz ama parmak hala var ama onun eksiğini kapatan Yusuf yok parmak az genç olsa u19 da as oynar bu yaştan sonrada anca rotasyon oyuncusu olur fazlada bişey olmaz onu beğenmezse gider 1.ligde top oynar
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arkadaşa da fitim de ben yanında oynayacak olandan korkuyorum. inşallah Hosseinin forması garanti olur artık.

Yorum

• güvenilir mi?

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marcelo, Ragnar gibi isimler beklenirken bu transfere onay verecek baskan ve Huseyin hoca, oyuncunun kotu cikmasi halinde bu kez gercekten sert elestiriler yer ve İran pazariyla iliskisi olan birilerine para yedirdikleri ortaya cikmis olur. Bunun baska aciklamasi olamaz, dunyada o kadar lig varken İran ligini izleyen scout oldugunu sanmiyorum, bunlar hep menajer onerisi gibi.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam bir şey yazmamış ki

Yorum

• Hay ben sizin Talisca'nıza... Hayallerde yaşıyor bazıları... Takım parasızlıktan stoper alamıyor, bir de taraftarın gündemine bak.

Görmeyen de dünya yıldızı sanacak... Sanırsın Ronaldo'nun 25 yaşı...

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam bir şey yazmamış ki
                                talisca için o twit.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X