Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O Jogo'yu kontrol ettiğimde böyle bir haber göremedim ama yine de paylaşayım dedim. Vitória Guimarães'ten Brezilyalı kanat Davidson'u istediğimiz yazılmış.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kuçkayı görene kadar ben de öyle düşünüyordum. Bu nedenle kuçkayı çok istemiştim. Artık pas oyunu zayıf tek adam görmek istemiyorum. Tek bir takoz bile tüm takımı nahvediyor
      Kucka ile rizeyi 4 lemistik, acaba gitmese onazi yerine sampiyon olabilir miydik? Pas oyununda yok ama top tasiyordu , ligi ogrenmisti

Yorum

• Samsunspordan kaleci nurullah aslan. Ayakları bu kadar iyi bir kaleci süper ligde yok diyorlar. Boyu ve refleksleri de iyiymiş. Samsunlu arkadaşlar çok övüyor
        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.05.2020, 21:31.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kuçkayı görene kadar ben de öyle düşünüyordum. Bu nedenle kuçkayı çok istemiştim. Artık pas oyunu zayıf tek adam görmek istemiyorum. Tek bir takoz bile tüm takımı nahvediyor
          kucka hamal falan değildi abi, hamal dediğin onazidir. kucka yüktü dümdüz yük

İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kucka ile rizeyi 4 lemistik, acaba gitmese onazi yerine sampiyon olabilir miydik? Pas oyununda yok ama top tasiyordu , ligi ogrenmisti
          küme düşme ihtimalimiz daha fazla olurdu
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 17.05.2020, 21:32.

Yorum

• önümüzde şampiyonalar ligi gibi bir seviyede oynama şansımız var...adamlar ıgırcon 20 gidibilir, andikıdır bönüslerle yiymiye cıtılsın diyorlar...arkadaş şampiyonlar ligine gidilirse bu adamlar üç katı fiyata çıkacak sadece bunlar da değil Bilal’in parmağın keremin Serkan’ın Safa’nın bile piyasası onları bulabilir ama bizim taraftar kulübü sevmiyor futbolcunun peşinde... Yusuf’ta da yanlış yaptık ama onların ailecek özellikle abisinin para kaldırması gerekiyordu adam bastı gitti kulüp umrunda bile olmadı.. alt yapıda da egosantrik hareketlerine rastladım eski maçlara bakarken neyse yusuf gitti kariyeri ordan öteye geçebilir mi zor umarım bir üste transfer olur.. bu oyunculara benim Anlamadığım sözleşme yapılırken Porto gibi bonservis bedeli koymuyoruz (bizimkiler koyarsa beşten yukarı koymuyorlar okay gibi) koy Abdüşe 75 milyon Euro koy uğurcana 61 milyon Euro koy salihe 40 milyon Euro koy Serkan’a 15 milyon Euro, koy kereme 20 milyon Euro adamlar daha çok merak eder bu bedeller koyulmuş ki bu adamlardan bir beklenti var.. sonra yusuf gibi çıkıyorlar yok ben Trabzonspor’u Avrupa temsil Edicem yok abim menajer olması lazım.. (adam abisi için mesut özilin şirketinden ayrıldı; kaldı ki onu Avrupa da reklam eden özildi hatta Burak’la da bu işler yüzünden araları bozuldu Burak kendi menajerine aldırıp sonra kendisi menajeri olacaktı aynı ömürde yapacağı gibi : arda, emre ömür güzellemeleri Burak’la da ilişkili) neyse diyeceğim o ki yok Trabzonu Avrupa’da temsil edicem yok gidicem geçin o işi kendi çocuğum olsa önce Trabzonspor olur adamlar daha kısa donla gezerken başkana yok bize söz verdin diyorlar yap sözleşmeyi koy fesih bedellerini arkana yaslan kulüp hem para kazanır hem de futbolcu yoksa hepsi sonunda arda gibi olur

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O Jogo'yu kontrol ettiğimde böyle bir haber göremedim ama yine de paylaşayım dedim. Vitória Guimarães'ten Brezilyalı kanat Davidson'u istediğimiz yazılmış.

Fena futbolcu gibi durmuyor da neden sol kanat bakıyoruz anlamadım

Yorum

• Bir çoğunuz 2010 kupa finalini izlemişsinizdir. Bu maç bana kadro istikrarını ne kadar önemli olduğunu düşündürttü. O kadro 2010-2011de 82 puan topladı. Takviye olarak jaja ve glovacki takviyeleri yapıldı.

Peki bu harika sezonun sonrasında ne oldu neredeyse takım sil baştan kuruldu. Takımın 11 oyuncularından bir çoğu bir şekilde gönderildi.

Selçuk gitti yerine zokora alındı.
                Jaja gitti Adrian alındı bence en iyi transferimiz.
                Egemen cale engin umut Ceyhun hatta yattara bile bu dönemde gönderildi. Ve takım bir anda çehresi değişti. Uyum sorunu yaşandı. Ve çöküş dönemi başladı.

Bakın fenerbahçe de Alex gökhan ve Caner takımdan ayrılınca nasıl tökezlediler bir düşünün. Aynı o şekilde biz de o dönem büyük bir değişim yaşadık ancak kaldırması çok zor oldu. Dünyadan da pek çok örnek verilebilir. Milan mesela İbra ve Silva gibi yıldızları elinden çıkarttıktan sonra yıllardır toparlanamadı. Koca Milan ortasınıf bir takım haline geldi. Veya manchester united her sene milyarları döküyorlar ama sıfır başarı. Eski havayı bir türlü yakalayamıyorlar.

Demem o ki biz elimizdekileri bir anda kapıya koyarsak çok sorunlar yaşarız. Sosa gitsin de iyisini buluruz yanlış bir düşünce. Bulamıyoruz arkadaşlar. Madem bu var elimizde tamam yaşı ilerledi ama halen verim alabileceğimiz bir oyuncu ise devam etmemiz gerekiyor.

Bakın bu takım Sosa T. S a transfer olduğundan beri değil Sosa takıma girip oynamaya başladığından beri hep zirvede. Bir onun oyunu ve liderliği ile diğer oyuncular da toparlandı. Herkes sahada kimin ne olduğunu biliyor. Yani kaptanın bir karakteri de var ve takıma yansıtıyor.

Novak ve Pereira meselesi de aynı. Kesinlikle kalmalılar. Trabzon a alışmış mutlu ve faydalı bu tip oyuncuları elimizde tutmak zorundayız. Yoksa ilerde çok ah vah ederiz.

Vasat, ya tutarsa transferleri ile bu oyuncuların yeri dolmaz. Bu yönetim iyi işler yapıyor ancak asıl sınavları burada olacak.

Mesele sadece Sorloth, waka bulmak değil elindeki Sosa, novak gibi adamları da tutabilmek.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Şampiyon takımlar kadrosunu bozmaz forma şansı bulamayanları gönderir

Yorum

• a)

-----ömür--sosa--transfer----

transfer---sörloth----nwakaeme

b)

-------sosa------transfer-------

abdüş----transfer-------nwakaeme

-----------sörloth-----------

ben b diyorum

ekuyu unuttum yav 4-4-2 devam
                    En son Murathan tarafından düzenlendi; 17.05.2020, 23:25.

Yorum

• Ertan suzgun twitterda Malgarejo diye birisini yazmis bize. Varmi bu oyuncuyu hic izleyen?

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ertan suzgun twitterda Malgarejo diye birisini yazmis bize. Varmi bu oyuncuyu hic izleyen?
                        3-4 gün önce bu isim yine bize yazılmıştı spor sitelerinde, sözleşmesi bitecek çıkışa geçmek isteyen herkesi yazacaklar bu gidişle

Yorum

• uğurcan ve ömürü satsak, irfancan ve viscayı alsak !!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uğurcan ve ömürü satsak, irfancan ve viscayı alsak !!
                            Çok iyi olur.40a ikisini satsak 20ye ikisini alsak 10 numara iş yapmış oluruz.ancak ve ancak başak bize oyuncu moyuncu satmaz.
                            Özellikle viscayı kolay kolay satacaklarını hic sanmam.hatta kaleye merti de alsak hicbir eksik durum oluşmaz.ucu 25e biter normal şartlarda.ama bize vermezler 3unude.
                            Yine 3 oyuncu bizim gelecek profiline uymuyor.cunku bizim amacımız daha cok sayabileceğimiz oyunculara para vermek.bu 3unu de satamayız.3ude elimizde patlar 2_3 yıla.
                            Mantıken cok doğru hamle gözükürken ileriye dönük zarar olur.
                            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 18.05.2020, 02:46.

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir çoğunuz 2010 kupa finalini izlemişsinizdir. Bu maç bana kadro istikrarını ne kadar önemli olduğunu düşündürttü. O kadro 2010-2011de 82 puan topladı. Takviye olarak jaja ve glovacki takviyeleri yapıldı.

Peki bu harika sezonun sonrasında ne oldu neredeyse takım sil baştan kuruldu. Takımın 11 oyuncularından bir çoğu bir şekilde gönderildi.

Selçuk gitti yerine zokora alındı.
                              Jaja gitti Adrian alındı bence en iyi transferimiz.
                              Egemen cale engin umut Ceyhun hatta yattara bile bu dönemde gönderildi. Ve takım bir anda çehresi değişti. Uyum sorunu yaşandı. Ve çöküş dönemi başladı.

Bakın fenerbahçe de Alex gökhan ve Caner takımdan ayrılınca nasıl tökezlediler bir düşünün. Aynı o şekilde biz de o dönem büyük bir değişim yaşadık ancak kaldırması çok zor oldu. Dünyadan da pek çok örnek verilebilir. Milan mesela İbra ve Silva gibi yıldızları elinden çıkarttıktan sonra yıllardır toparlanamadı. Koca Milan ortasınıf bir takım haline geldi. Veya manchester united her sene milyarları döküyorlar ama sıfır başarı. Eski havayı bir türlü yakalayamıyorlar.

Demem o ki biz elimizdekileri bir anda kapıya koyarsak çok sorunlar yaşarız. Sosa gitsin de iyisini buluruz yanlış bir düşünce. Bulamıyoruz arkadaşlar. Madem bu var elimizde tamam yaşı ilerledi ama halen verim alabileceğimiz bir oyuncu ise devam etmemiz gerekiyor.

Bakın bu takım Sosa T. S a transfer olduğundan beri değil Sosa takıma girip oynamaya başladığından beri hep zirvede. Bir onun oyunu ve liderliği ile diğer oyuncular da toparlandı. Herkes sahada kimin ne olduğunu biliyor. Yani kaptanın bir karakteri de var ve takıma yansıtıyor.

Novak ve Pereira meselesi de aynı. Kesinlikle kalmalılar. Trabzon a alışmış mutlu ve faydalı bu tip oyuncuları elimizde tutmak zorundayız. Yoksa ilerde çok ah vah ederiz.

Vasat, ya tutarsa transferleri ile bu oyuncuların yeri dolmaz. Bu yönetim iyi işler yapıyor ancak asıl sınavları burada olacak.

Mesele sadece Sorloth, waka bulmak değil elindeki Sosa, novak gibi adamları da tutabilmek.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bu takımı takım yapan adamlar belli.en başta kaptanı sosa.sonra nwakame.sonra sorloth.sonra ugurcan sonra iki beki novak ve peraire.bu sene tam verim alamadığımız ama kaliteleri cok olan a.omur ve ekuban.
                              Uzun vadede başarı istiyorsan ana çarkları bozmayacaksın.hatta bu sandıklarına yeni çarklar ekleyeceksin.
                              Bu çarklardan birine astronomi teklif gelince en fazla birini satacaksın.aninda o paranın yarışına iki tane eksik olan yerlere kaliteli adam arayacaksın.
                              Yoksa her zirveye oynayıp basaramadigimizda ne hikmetse silbastan yapmayacaksın.
                              Az önce 2000.2001 kupa maci vardi fb.gs onu izliyordum.baktim fb kaptanı ogün.kanatta abdullah.biz bu adamlari hangi mantıkla sattık.ancak hain kişi bunu yapar.
                              Yine 2011 sonrası jaja.selcuk.egemen.yattara.engin.umut.burak.teofilo.ceyhun. gibinoyunculari anca hain biri takımdan uzaklaştırır.
                              Geçen seneden basit bir örnek liverpol ligde şampiyonluğu son anlarda kaçırdı ama şamp.ligini aldı.ne yaptı.takimi aynen korudu.bu sene ligi sürklase etti.
                              Biz neden bunu yıllardır yapmıyoruz.birileri gerçekten hainlik mi ediyor anlamadım gitti.
                              4.5 senede bir super kadro kuruluyor.tam tepeye oynanıyor.bir şekilde elimizden o zaferi şike ile hakemle psikolojik elimizden alıyorlar.sonra takım 1 veya 2 senede dağılıyor.sonra tekrar sil bastan.
                              Neden bu sene birşekilde olmadi ama seneye kesin olacak demiyoruz.neden dağılıyoruz.ve tekrar 4 veya 5 sene bekliyoruz. 1996 da 2005 de 2011 birebir aynısı oldu.
                              Bari bu sene olmasin.agaoglu bunu bu taraftara tekrar layık görmeyin.
                              Sosa.novak.peraire sözleşme bitiyor.3uyle de ne pahasına olursa olsun uzat.
                              Uğurcan.omur.ekuban.nwakame.sorloth hepsine iyi teklifler var.bunlardan enfazla birini o da astronomik teklif gelirse sat.satarsan yerini hemen doldur.
                              2011 den sonra ilk defa kaliteli kadro ve bir istikrar olmuş.tum oyuncuları paril paril parlıyor.
                              Takım kaliteli olunca her oyuncun değerleniyor.serkan asan kamil ahmet a.dursun huseyin vb.oyuncular bile goze batmiyor onlara bile teklif gelebiliyor.
                              Bu iş iyi bir kadro kurmaktan geçiyor.2 yılda yine iyi bir kadro hem de cok cüzi ücretlerle kuruldu.aman bu başarıyı hic etmeyin.
                              Eski yanlışlara düşünmesin.bu sefer aynı hatalar yapılmasın.ozellikle sosa cok değerli.yine peraire has trabzonlu gibi.novak 2 yıldır fbye karşı ezikligimizi düzeltti galibiyet aldık hem de 3 tane.bunlari görebilmek bu kadar zor olmamalı.
                              Son ekleyeceğim sosa.novak.peraire karakterli adam olmasalar (selçuk inan gibi) çoktan 3 istanbul takımına imza atmışlardı.bu adamlar sırf bu yüzden 3e 5e bakmadan kalmak zorundalar.
                              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 18.05.2020, 03:06.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sosa, Novak, Pereira ile hala sözleşme yenilememiş olmaları yönetimin büyük bir ihanete doğru gittiğinin göstergesidir. Yönetim ne yapmak, nereye varmak istemektedir ?

Herkesin korktuğu, düşmanlarımızın ''inşallah giderler de dağılırlar'' dedikleri bir ortamda, yaz transfer döneminde 20 transferde sadece Sorloth'u tutturmuş olan Ağaoğlu yönetimine şampiyon kadroyu dağıtma emrini kimler vermiştir, kimlerle iş birliği içindedir ?

Loser takıma tekrar winner karakter kazandıran, İstanbulluların korkulu rüyası Ünal Karaman hocamızı yolladılar şampiyonluk yolunda negatif hava oluşturmamak için sustuk ama takımın iskeletini oluşturan 3 kaptanının da kellesini isteyen Ağaoğlu'nun ciddi ciddi ihanet içinde olduğunu düşünmeye başladım.

BMN ve saçma sapan sosyal medya gündemleri yaratan sosyal medya taraftar hesaplarımız başta olmak üzere herkesi bu darbe girişimine karşı birlik olma çağrısında bulunuyorum. Lig sıralamasında tekrar 10-4 arasına oynayan, dosta düşmana rezil olan, kaybettiği maçlar sonrasında ezik gibi sürekli mazeret uyduran, hakeme saldırıp ağlayan loser bir takım izlemek istemiyorsanız, Ağaoğlu'nu ihanet gemisinden indirecek adımları acilen atmamız gerekiyor.

Şaka falan yapmıyorum gayet ciddiyim, adam şu an açık açık ihanet projesi olduğunu gösteriyor. Takımın iskeletinden 3 kaptan da hala sözleşme imzalamadıysa benim için burada yönetim suçludur ve gereği neyse yapılmalıdır.
                                Bu yazdıklarının şaka olduğunu varsaymak istiyorum.2 yıldır tepelerde olmamızı da sağlayan ağaoğlu ve ekibidir.adamalr geldikten beri tepelere oynadık.bataktan şampiyonluk yoluna çıkardılar takimi.hem de cok az maliyetle.
                                Burada yapılması gereken Ağaoğlu ve yönetimine yakin kişilere ulaşıp sosa.novak ve peraire gibi topçuların kalması gerektiği anlatılmalı.
                                Tamam ekonomi cok önemli.ancak tutan bir oyuncu 3kurus hesabı yapayım derken giderse faturası cok daha ağır oluyor.
                                Ama bu yapılırken bizi bu noktaya getirenin A.agaoglu ve ekibi olduğu unutulmamalı.asla bu yönetim kusturulmemeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X