Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her zaman satilan efsane , satilmayan kestane olur.
    Transfermakt dan son 5 yilin en degerli oyuncularina bakmak bile bunu anlamak icin yeterli.

Bu arada Giray Kaçar youtube kanalinda Pereria ile anlasilamadi buyuk ihtimalle ispanya ya gidecek. Oradan bir takimla anlasti dedi.
    Novak ve sosa ile de anlasmisiz dedi.

Bu novak ve sosa olayini anlamadim. Her hafta adamlarla sozlesme imzaliyoruz.
    En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 15.05.2020, 00:12.

Yorum

• Sosa arjantin’e dönmeyi istediğini söylemiş.

Benim tahminim CL işi olursa 1 sene daha kalır bizde yoksa gider bence.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Belli ki kadroda ciddi bir revizyon olacak. Defansif oyuncuları negatif, ofansif oyuncuları pozitif performanslardan dolayı elimizde tutamayacağız gibi görünüyor. En azından Sosa ve Novak ile anlaşılmış olsaydı takımda bir iki eski oyuncu olurdu. Bunun olumlu olduğunu düşünüyorum.
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Abdülkadir'in sakatlığı satışı konusunda geri adım atılmasına neden oldu diye düşünüyorum. O sebeple takımda kalacaktır.
          Sosa oraya buraya demeç vermeyi bırakıp olumsuz da olsa kararını açıklamalı artık. Kabak tadı verdi bu iş.
          Novak'a helal olsun. Zannedersem sadece bir kez konuştu. Adam dediğin böyle olacak.
          Ekuban ve Uğurcan üzerinden bir transfer dönemi şekillenecek bence.
          Eğer istenen teklifler gelirse ciddi isimler alınabilir.
          Uğurcan için minimum 20-25 bekleniyor bence.
          Ekuban da 10'u bulduğu an satılır.
          Elde var 30-35 milyon euro.
          Elbette bunun Bankalar Birliği ayağı da var. Elde ne kalır bilmiyorum. Ekonomiye hakim değilim pek.
          Balkanlardan bir ya da iki oyuncu alınabilir diye duydum. Ama kim gelir kestirmek zor.
          Uğurcan'ın yerine bu sene için Avrupa kupaları deneyimi olan bir kaleci alırım. Erce ve Arda da iyi kaleciler ancak Cem Yılmaz diyor ya 'Burası başka usta' diye. Adamı kevgire döndürürler bir anda.
          İyi bir stoper, belki iki. Sağ ve sol beklere rotasyon hamleleri.
          Josef piyango transferi gibi bence. Orta sahada büyük bir rahatlık kazandırır bize olursa.
          Ama yine de yeterli değil tabi.
          En can alıcı nokta sağ ve sol kanat için. Yusuf'un sakatlanması, Bilal'in belirsizliği derken elde adam yok. Çok yönlü oynayabilen isimler tercih edilmeli o hatta. Üstte örneğini verdiğim Bryan Linssen gibi.
          Ayrıca bir de forvet alınacak muhtemelen.
          Sayı 8-9'u belki 10'u bulabilir.
          Ama nasıl hangi bütçe ve ne kadar maaşlarla yapılacak hakim değilim.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abdülkadir'in sakatlığı satışı konusunda geri adım atılmasına neden oldu diye düşünüyorum. O sebeple takımda kalacaktır.
            Sosa oraya buraya demeç vermeyi bırakıp olumsuz da olsa kararını açıklamalı artık. Kabak tadı verdi bu iş.
            Novak'a helal olsun. Zannedersem sadece bir kez konuştu. Adam dediğin böyle olacak.
            Ekuban ve Uğurcan üzerinden bir transfer dönemi şekillenecek bence.
            Eğer istenen teklifler gelirse ciddi isimler alınabilir.
            Uğurcan için minimum 20-25 bekleniyor bence.
            Ekuban da 10'u bulduğu an satılır.
            Elde var 30-35 milyon euro.
            Elbette bunun Bankalar Birliği ayağı da var. Elde ne kalır bilmiyorum. Ekonomiye hakim değilim pek.
            Balkanlardan bir ya da iki oyuncu alınabilir diye duydum. Ama kim gelir kestirmek zor.
            Uğurcan'ın yerine bu sene için Avrupa kupaları deneyimi olan bir kaleci alırım. Erce ve Arda da iyi kaleciler ancak Cem Yılmaz diyor ya 'Burası başka usta' diye. Adamı kevgire döndürürler bir anda.
            İyi bir stoper, belki iki. Sağ ve sol beklere rotasyon hamleleri.
            Josef piyango transferi gibi bence. Orta sahada büyük bir rahatlık kazandırır bize olursa.
            Ama yine de yeterli değil tabi.
            En can alıcı nokta sağ ve sol kanat için. Yusuf'un sakatlanması, Bilal'in belirsizliği derken elde adam yok. Çok yönlü oynayabilen isimler tercih edilmeli o hatta. Üstte örneğini verdiğim Bryan Linssen gibi.
            Ayrıca bir de forvet alınacak muhtemelen.
            Sayı 8-9'u belki 10'u bulabilir.
            Ama nasıl hangi bütçe ve ne kadar maaşlarla yapılacak hakim değilim.
            Sosa her yere ayni aciklamayi yapiyor, Kulübeme saygimdan birsey diyemiyorum, henüz anlasamadik.

Ugurcan kaleye gectiginde Ercenin seviyesinde degildi

Edgar Ie stopere gecebilir döndügünde
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa her yere ayni aciklamayi yapiyor, Kulübeme saygimdan birsey diyemiyorum, henüz anlasamadik.

Ugurcan kaleye gectiginde Ercenin seviyesinde degildi

Edgar Ie stopere gecebilir döndügünde
              Kale önemli bir husus. Ben şansa bırakmak istemiyorum. Ki duyduğuma göre kaleci de aranıyor. Uğurcan sürecin getirdiği bir zorunluluk oldu. Her defasında aynı başarı sağlanacak diye bir kaide yok. Basın da sürekli bundan dolayı çöp kariyeri sonrasında Sörloth gibi herkesin kiralanacağını yazıyor bize.

Edgar'ın buraya gelme düşüncesi yok gibi. Kardeşleri ile görüşmemde bunu gözlemledim ben. Kendisi de burayı pek sallayan biri değil galiba. Feyenoord da muhtemelen alır. Elleri güçlü değil artık. Ellerindeki futbolcuları tutmaya çalışıyorlar. Artı kendisinin yeterli olacağını da düşünmüyorum.

Bir takımın kaptanı bir gün Arjantin'de yarın Türkiye'de açıklama yapmamalı. Özellikle de kontratı üzerine. Şahsen ben rahatsızım.

Yorum

• Eğer şampiyonlar ligi geliri ve iyi fiyata satılan bir Uğurcan olursa maddi yönden sıkıntı yaşamayız gibi. Öncelik ndiayenin bonservisini almak olmalı.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• marko lvaja çok teknik ve bitirici bir 10 numara almak lazım.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yönetimi anlamak mümkün değil, Bu sene yaptıkları transferlerde Sörloth dışında dişe dokunur bir başarıları olmamasına rağmen hala Sosa, Novak hatta Pereria işini sulandırıyorlar..

Arkadaş bu sene senin kıçına kurtaran adamlar bunlar, neyi bekliyorsun uzatsana sözleşmelerini..

20 tane tombala çekermiş gibi genç aldın ya tutarsa hesabı, tutmadı..

FFP dedin gittin PL ligi kaşarlarına 3,5+1,5= 5M€ gömdün.. Biri ilk fırsatta kaçtı, diğeri tüm şehirle maytap geçti, gitti..

Devre arası istanbul takımları edasıyla 4-5 tane topçu aldın onlarında çoğu karavana..

Eeee Sörloth..O bir şans abicim.. Her zaman böyle durumlar olmaz..

Başkan bu işi uzatma, yok menajer yok covid..Bu hikayeleri geç..

Bu adamların sana sağladığı mental ve fiziksel faydaları idrak et..
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetimi anlamak mümkün değil, Bu sene yaptıkları transferlerde Sörloth dışında dişe dokunur bir başarıları olmamasına rağmen hala Sosa, Novak hatta Pereria işini sulandırıyorlar..

Arkadaş bu sene senin kıçına kurtaran adamlar bunlar, neyi bekliyorsun uzatsana sözleşmelerini..

20 tane tombala çekermiş gibi genç aldın ya tutarsa hesabı, tutmadı..

FFP dedin gittin PL ligi kaşarlarına 3,5+1,5= 5M€ gömdün.. Biri ilk fırsatta kaçtı, diğeri tüm şehirle maytap geçti, gitti..

Devre arası istanbul takımları edasıyla 4-5 tane topçu aldın onlarında çoğu karavana..

Eeee Sörloth..O bir şans abicim.. Her zaman böyle durumlar olmaz..

Başkan bu işi uzatma, yok menajer yok covid..Bu hikayeleri geç..

Bu adamların sana sağladığı mental ve fiziksel faydaları idrak et..
                      pereira daha kalmaz baba. bitti bizdeki olayı.

Yorum

Adama bir kontrat teklif edildimi? Hayır..

Pereira, makul fiyatlara çok kolay 1+1 yada 1 senelik kontratlara okey derdi..

Tüm rakiplerin bek ve takım lideri bulmak için kıçını yırtıyor, Bizim başkan 6 aydır mıymıymıy !!!

Ben olsam başlarım yapacağınız işe der, kontratımı doldurup, Hüseyin hoca Ndyaye ve Güilermesi ile uzun eşşek oynasın ben gidiyorum derim..

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adama bir kontrat teklif edildimi? Hayır..

Pereira, makul fiyatlara çok kolay 1+1 yada 1 senelik kontratlara okey derdi..

Tüm rakiplerin bek ve takım lideri bulmak için kıçını yırtıyor, Bizim başkan 6 aydır mıymıymıy !!!

Ben olsam başlarım yapacağınız işe der, kontratımı doldurup, Hüseyin hoca Ndyaye ve Güilermesi ile uzun eşşek oynasın ben gidiyorum derim..
                          Etti mi edilmedi mi bilmiyorum ama adam seneye yok büyük olasılıkla.

Tepkinde haklısın. Katılıyorum.

Yorum

Ligin en iyi sağ beki ve 2. kaptanını takımdan neden gönderelim ? Üstelik bu ekonomik kriz ortamında. Ayrıca Serkan Asan'ı Pereira'dan başkası yetiştiremez.

Liglerin başlamasını işte bu yüzden istiyorum, Ağaoğlu da Sadri Şener gibi takımı dağıtırsa seneye belki 3. sıraya oynarız ama şampiyonluk zor. Şampiyonluk yaşamadan Pereira, Novak, Sosa bunlar nereye gidiyor ? Kimi alacağız Pereira yerine Zeki Yavru'yu mu ?

Kadronun iskelet oyuncularından 1 tanesi bile giderse Ağaoğlu büyük tepki çeker. Hatta şu an yine tepki çekiyor, aylardır icraat yok şunlara hala sözleşme imzalatamadı başımıza büyük iş açacaklar.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 15.05.2020, 14:22.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İşin futbol boyutunu bir kenara bırakıyorum....

Ne zaman, hakeme baskı yapılır..

Ne zaman Taraftar galayana getirilir..

Hangi rakip, hangi futbolcu,hangi hakeme nasıl davranılır ve mevcut durum nasıl avantaja çevirilir?

Hangi deplasmanda nasıl oynanır..

Trabzonda nasıl yaşanılır, Trabzon halkının mantalitesi, yapısı nasıldır?

Gelen yabancı oyuncuların ve altyapı oyuncularının adaptasyonu nasıl sağlanır?

Takıma liderlik,özgüven nasıl verilir..

Yada Eşi ve Doblosuyla gece yarısı Rize’ye çorba içmeye gidebilecek kadar adapte olmuş yabancı futbolcu nasıl bulacaksın?

Adamlar artık bu takımın nüvesi olmuş, bu tecrübe,birikimi etkiyi nasıl ve ne maliyete sağlayacaksın/sağlayabilecekmisin?
                              En son Beypba tarafından düzenlendi; 15.05.2020, 15:00.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ligin en iyi sağ beki ve 2. kaptanını takımdan neden gönderelim ? Üstelik bu ekonomik kriz ortamında. Ayrıca Serkan Asan'ı Pereira'dan başkası yetiştiremez.

Liglerin başlamasını işte bu yüzden istiyorum, Ağaoğlu da Sadri Şener gibi takımı dağıtırsa seneye belki 3. sıraya oynarız ama şampiyonluk zor. Şampiyonluk yaşamadan Pereira, Novak, Sosa bunlar nereye gidiyor ? Kimi alacağız Pereira yerine Zeki Yavru'yu mu ?

Kadronun iskelet oyuncularından 1 tanesi bile giderse Ağaoğlu büyük tepki çeker. Hatta şu an yine tepki çekiyor, aylardır icraat yok şunlara hala sözleşme imzalatamadı başımıza büyük iş açacaklar.
                                Abi kontratları ben yapmıyorum başkana sorun. Belki de bilmediğimiz şeyler var. Ama bugüne kadar hiç olumlu bir hareket olmadı Pereira ile ilgili. Sosa ve Novak manşetlerden düşmedi. Ne yönetim ne de basın Pereira ile ilgili tek bir kelam etmedi. Sonunda da zaten İspanya'ya transfer haberi çıktı.

Benim duyduğum da uzatılmayacağı yönünde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X