Stopere kimi alırsanız alın çok yeterli olacağını düşünmüyorum.
Bir çok maçta şunu net gördük.
Bizim ön bölgede oynayan oyuncularımızın,takım savunmasına en çok katkı yapanı dahil kaptırılan toplarda geriye koşmuyor ya da refakat koşusu yapıyor.
Duran toplardada,kontra atak dönüşlerindede kaptirilan toplarda da bu durum aynı maalesef.
Siz orta sahaya futbolcu değil At bile koysanız buna direnemez.
Sosa bi çok maç ta buna tek başına direndi bu seferde zaten Sosa'dan pek az aldığımız hücum katkısını hiç alamaz olduk.
Sezon başında iceride Malatya maçını hatırlayın en çok rakip kovalayan ve rakibi bozan oyuncumuz Abdüş olmuştu.
Bir oyuncunun maç içinde hem adam kovalayıp,hem hücum katkısı vermesi zor.
Bu sorumluluklar paylaşılabilmeli.
Önde 5 kişi arkada 5 kişi sistemiyle Trabzonspor gibi takımlar başarılı olamaz.
Gs,Fb gibi federasyon ve hakem destekli olsanız olabilir.
Sivassporu takip edenler bilir.
Sivassporun bu sezon ki en büyük başarısı toplu hücum ve toplu defanstır.
Hücuma çıktıklarında mermi gibi ileri koşan,top kaptırıldığında aynı sekilde rakip kovalayan hücum oyuncuları var.
Yoksa inanılmaz bireysel yetenekleri olan oyuncular değiller.
Biz aynı Sivasspora geçen sezonun ilk yarısında futbol dersi vermiştik.
Önde baskı ve mükemmel pas oyunuyla oyunu hem oynamış,hem tutmuştuk.
Benim hayatım boyunca izlediğim en güzel oyunumuzdu diyebilirim.
O zamanki Ünal Karaman oyunuyla şimdi ki oyun bambaşka maalesef.
Hiç transfer yapılmayacak ama bu oyuna tekrar döneceğiz deseler ben razıyım.
Bunları hangi teknik birikimle ya da analizle iddia edebiliyorsun?
Kehanetle olmuyor bu işler.
Aynı sakatlıktan dönen Caner Erkin üstelik 31 yaşına gelmiş bi Caner Erkin,son haftalarda belki dekariyerinin en iyi maçlarını oynadı.
Adam sağ forvette bile denendi.
Şu an da Bjk yi taşıyan oyunculardan birisi.
Biz burda oyuncunun oyun tarzına,bize uygun olmasına ve bildiğimiz bi oyuncu olmasına vurgu yaptık.
Onazi devre arası kamp yese tempo kazansa ondan sonra durumuna bakılsa ne kaybedilir?
Zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
Elinde 2 tane üst düzey oyuncu var (Sosa,Mikel) tarzları Onazi'ye göre bambaşka.
Orta sahada yarım sezonda olsa çeşitlilik olmasının kime ne zararı var?
Bende ayni fikirdeyim ama yabanci siniriyla alakali galiba Onazi'nin gonderilmek istenilmesi.
Ndiaye geldi kabul edelim, yabanci sayin 14 olur.
Stoper ve kanatta istemis hoca, yerli olmayacak bunlarda gorunen?
Yine yabanci alacaksin ?
Mecbur gondereceksin birkac isim ?
Fernandes ile sozlesmeyi feshettin diyelim, Avdijaj'i da yollasan 2 hakkin olacak.
Ama 21 kisilik kadroya, maksimum 12 yabanci yazabiliyorsun.
Ikinci devre Avrupa yok, sadece lig ve kupa olacak.
Onazi'de gitmeye bu sebepten yakin bana gore.
Bir de takimla senden benden cok teknik heyet ic ice.
Onlarda Onazi'den artik istedigini alacagina inanmiyor ve gonderilsin diyorsa, bizden daha saglikli karar vermistir muhakkak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.12.2019, 17:24.
Cheshimi yaramaz. Stopere tartışılmayacak bi adam alamıyosak hosseini campi devam etsin para harcamaya gerek yok. Hosseini campi de berbat bi tandem ama en iyileri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gustavo henrique santoslu bu adamı istiyormusuz. Ben olsam cruzeirolu dedeyi alırım ikisi de lugano tarzı adamlar sert yıldırıcı ve çirkef.
flamengo ile sözleşme imzalamış hocam. 1 şubatta gidecek gözüküyor..
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
hocam chesmi için maç başı istatistikleri var mı ? kaç top çalmış, pas hava topu istatistikleri falan belki daha yardımcı olur
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Bunları hangi teknik birikimle ya da analizle iddia edebiliyorsun?
Kehanetle olmuyor bu işler.
Aynı sakatlıktan dönen Caner Erkin üstelik 31 yaşına gelmiş bi Caner Erkin,son haftalarda belki dekariyerinin en iyi maçlarını oynadı.
Adam sağ forvette bile denendi.
Şu an da Bjk yi taşıyan oyunculardan birisi.
Biz burda oyuncunun oyun tarzına,bize uygun olmasına ve bildiğimiz bi oyuncu olmasına vurgu yaptık.
Onazi devre arası kamp yese tempo kazansa ondan sonra durumuna bakılsa ne kaybedilir?
Zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
Elinde 2 tane üst düzey oyuncu var (Sosa,Mikel) tarzları Onazi'ye göre bambaşka.
Orta sahada yarım sezonda olsa çeşitlilik olmasının kime ne zararı var?
abi orası öyle ama caner dediğin adam 6 ay sonra idmana başladı.
onazi 1 yıl geçti sürekli 1 ay 1 ay ertelendi top oynaması. Adama ülkene gitme otur oturduğun yerde dedik herif ameliyattan 1 hafta sonra ülkesindeydi. İltihap kapmış denildi. Ve iltihaplar giderilmesi içinde çok uğraşıldı ağır kortizon içeren ilaçlar aldı vücudu şişti herifin. Bazı fotoğraflarda bacaklarına dikkat ederseniz hep yara bere içinde çürümüş gibi. Doktor kilosu yok ama kortizondan dolayı ödem topladı deniyor. Ve bu ödemde 1 seneye anca geçer. Hemen atamaz. Kafadan bu sene sonuna kadar yine yok.
Caner kendisine baktı, onazi ise bakmayıp güreşci oldu. sonra kilo vermeye başladı ama kortizondan hala şiş duruyor adam. aralarındaki fark o. bende çok seviyorum onaziyi ama zor gibi artık
Sturridge varken 10 numara alacaklarını düşünmüyorum. Şorlth formdayken sırf sturridgeyi parlatıp satma düşüncesi ile şorlth ı yedeğe atacaklarını da düşünmüyorum. Bu yüzden en mantıklı kadro bu oluyor.
Yorum