Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baya iyi bir transfer dönemi geçirdik hatta istediğimiz tarz bi stoper alabilseydik geçirdiimiz en müthiş transfer dönemi olacaktı. Stoper bölgesi nitel ve nicel eksik kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İşi basına sızdırmadan bitiren getiren yönetime tebrikler

Yorum

• guilerme transferi aynı zamanda bir gözdağı transferidir. sen kimsinde koskoca bir kulübü kulaktan duyma bir lafla itham edebiliyorsun.

Yorum

• Başkan bence Adil Gevrek'in yaptıklarına ayar verdi bu transferle, yoksa niyeti olduğunu sanmıyorum almaya.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• lazım olan bölgeye ucuz yollu adam alındı böylece ayar verildi ancak asıl ayarı fenere vereceksin sahada yapmak lazım bunları.transfer konusunda zaten lazımdı.ancak stoper transferi önemli olan.sağlam a kalite stoper transferi bekliyorum ben .son dakika belki bir süpriz yapabilir başkan
            İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            guilerme transferi aynı zamanda bir gözdağı transferidir. sen kimsinde koskoca bir kulübü kulaktan duyma bir lafla itham edebiliyorsun.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• yusuf şimşek ti galıba biz değil beşiktaş almıştı şampiyon onlar ıolmuştu şimdi tam tersi oldu sonuda öyle olur inşallah
              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• -----------------Mikel
                Ömür--Guilherme--Ndiaye--Nwakame
                ----------------Sorloth

Sosa'sız hücum hattı

Yorum

• Gözdağı durumu da güzel ama resmen Sosa'nın da yedeği var artık. Oluş şekli itibariyle de bence oldukça iyi bir transfer

Bugün Eddie Newton, Guilherme ve yeni stoperin kaplarını bekliyorum
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 30.01.2020, 09:42.

Yorum

• Guilherme'yi kanat oynatırız
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Guilherme, bayağı bir sol bek de oynamış. Adam resmen sahanın her yerinde oynuyor.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yazanlar oldumu bilmiyorum ama Guilherme olayı Yusuf Şimşek gibi olmadımı biraz sizce? [emoji1]
                        Yusuf az kalsın bize geliyordu ama bjk ye gitti onları Şampiyon yaptı. Şimdi ise roller değişti... İnşallah bir Yusuf Şimşek katkısı yaşatırsın bize Guilherme.
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Çok yönlü, orta alanın her bölgesinde oynayabilen, ligi tanıyan, temposu yüksek, duran top kullanabilen, pas ve şut kabiliyeti lig ortalamasının epey üzerinde bir adam alındı .
                          Nerdeyse bugün ligdeki rakamlar düşünüldüğünde çekirdek çerez parasına.

Üzerine Gevrek Bey'e kesilen racon da kaymağı oldu.

Sağ kanat, sol kanat, 10 numara.
                          Her yerde oynar.
                          Çok iyi transfer.

Hafta sonu orta saha direncini arttırır sahada olursa.

Yorum

• guilherme bu sene toplamda 7 gol 6 asist yapmış bizim ligi bilen yusuf şimek tarzı transfer.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Legia'dayken bize karşı oynamıştı Guilherme.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Guilherme , Ndiaye şampiyonluk hamleleri fakat Manuel eldekilerden daha kötü stoper gibi görünüyor..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X