Lyondaki Marcelo ayrilacaksa sayet, aslinda durumunu yoklamakta bir fayda var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçokta kısa değil be hocam 1.84. bizim hüsseini ile aynı. bu adamın sıçraması iyi videolardan öyle anlaşılıyor. ayrıca whoscored den baktığımızda hava topu istatistiği iyi. puyol 1.78 cannvaro 1.75 ivan cordoba 1.73 egemen 1.83 boyundaydı nede olsa.
Edgar konusunda ise direk satacağız bana kalırsa. Gittiği takımda bayağı seviliyor şu sakatlık olmasaydı kesin gitti diyebilirdim. Zaten onun kafasında da bizde oynamak gibi bir şey yok galiba. Bir kaç röportajında öyle diyordu. Hüsseini de gidecek büyük ihtimal. Bu iki ihtimale göre kesinlikle alınmalı. Campi çok değil bir tık çevik topçu olsa ikisi muhteşem ikili olurdu bence.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea gibi enerjik hareketli heyecan ve keyif veren bir kadromuz varken, oynadığı futboldan keyif almayan, maçları geçiştirmeye çalışan sadece skora oynayan bir takım olduk, can sıkıcı.) Bu arada yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum.
) Elinize sağlık
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzelecek inşallah hocam. Ben düzeleceğine inanıyorum. Kaostan sonra hedefimizi 1yitirmemek ve ikinci yarıya motive girmek için şu anda skor odaklı pragmatik bir takıma büründük refleks olarak. Kaybettiğimiz oyun karakterini devre arasını iyi değerlendirerek geri kazanacağız. Doğru hamleler, iyi bir çalışma ortamı, düzen-disiplin-alternstifler oturunca sağlıklı bir çalışma ortamı oluşacak ve meyvelerini alacağız.) Bu arada yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum.
) Elinize sağlık
Hakan ve ömür gibi iki hareketli merkez, kanatlarda salih sarı falan, belli bir malzeme var ondan umutluyum yoksa bu sene böyle gidecek gibi. Mikel sosa Nwakaeme sorloth as oyuncular, kalan 2 oyuncuyla karakter değiştirmek zor. Tabi bu yarisamayacagimiz anlamına gelmiyor.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçokta kısa değil be hocam 1.84. bizim hüsseini ile aynı. bu adamın sıçraması iyi videolardan öyle anlaşılıyor. ayrıca whoscored den baktığımızda hava topu istatistiği iyi. puyol 1.78 cannvaro 1.75 ivan cordoba 1.73 egemen 1.83 boyundaydı nede olsa.
Edgar konusunda ise direk satacağız bana kalırsa. Gittiği takımda bayağı seviliyor şu sakatlık olmasaydı kesin gitti diyebilirdim. Zaten onun kafasında da bizde oynamak gibi bir şey yok galiba. Bir kaç röportajında öyle diyordu. Hüsseini de gidecek büyük ihtimal. Bu iki ihtimale göre kesinlikle alınmalı. Campi çok değil bir tık çevik topçu olsa ikisi muhteşem ikili olurdu bence.
Edgar'ın sakatlığı kötü oldu. Hiç Trabzona gelmeden satma şansını azalttı gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçtiğimiz yaz Afrika Uluslar Kupası'nı tâkip ederken ismini birkaç kez yazmıştım Bastos'un. Kesinliklikle iyi bir stoper ama şu an ihtiyaç duyduğumuz tarzda biri değil. Bastos daha çok Egemen tipinde, biz Song arıyoruz
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah, düşüncelerimiz karslilikli ama doğru oyuncu tipini bulmakta zorlanıyoruz. Yine altyapıdan yakalarsak yakalarız gibi geliyor.
Hakan ve ömür gibi iki hareketli merkez, kanatlarda salih sarı falan, belli bir malzeme var ondan umutluyum yoksa bu sene böyle gidecek gibi. Mikel sosa Nwakaeme sorloth as oyuncular, kalan 2 oyuncuyla karakter değiştirmek zor. Tabi bu yarisamayacagimiz anlamına gelmiyor.
Yusuf Mesela oyun görüşü kötü ama Orta kesmesi ve şutu iyi. Nwakaeme skor bulmakta efektif değil ama doğru adamı bulmakta usta. Waka'yı sağa, Yusuf'u sola koyup Yusuf'un önüne oynayarak ceza sahasına etkili toplar göndermesini Waka'nın istasyon olarak bekini yani JP'yi oyuna sokmasını sağlamak bence bize daha faydalı olur. Yusuf'un etkili ortaları, Nwakaeme'nin gösterilen koşuya doğru pasları ve oyunu tutması. Oyunu bence çok zenginleştirir.
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkinci devre Salihi oynatabilecek miyiz acaba bilen var mı?En son mmert tarafından düzenlendi; 14.12.2019, 19:52.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette birkaç siteye baktım 180 yazan var 181 yazan var ama 184e rastlamadım. Ama haklısın sıçraması gayet iyi. Zamanında rusyadayken keşke biz alsaydık demiştim.
Edgar'ın sakatlığı kötü oldu. Hiç Trabzona gelmeden satma şansını azalttı gerçekten.
İran'daki arkadaşlarım kulübün teklifi doğruladığını söyledi. Ve değerlendireceklermiş. yüksek yüzdede onay çıkacak. Başkan istifa etti. Yeni yönetim para için satacak kendisini. Ne alırsak kar deyip verecekler.
En son Burak tarafından düzenlendi; 14.12.2019, 19:57.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdgar satın alınacak sakatlığına göre. Sakatlanmadan önce kadrodaydı hep zaten.İran'daki arkadaşlarım kulübün teklifi doğruladığını söyledi. Ve değerlendireceklermiş. yüksek yüzdede onay çıkacak. Başkan istifa etti. Yeni yönetim para için satacak kendisini. Ne alırsak kar deyip verecekler.https://www.google.com/amp/s/www.gaz...me-h26731.html
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum