Mikel son haftalarda gerçekten çok iyi oynuyor yalnız, o oynadığı için Sosa daha ileride oynuyor ve bu bizim oyunumuzu olumsuz etkiliyor. Sosa-Onazi-Yazıcı veysa Sosa-Parmak-Yazıcı gibi bir 3'lüyü tekrar bulmalıyız. Sosa-Obi olunca orta alan statik kalıyor. Sosa defansın hemen önünde oynayıp takımı organize etmeli.
Aslinda deli oglan Ekuban orta sahaya yakin bir sekilde oynarsa bu statikligi ortadan kaldirabilir. Ama iste bu fazladan kosmayi ve savasmayi kabul etmesi lazim. Özellikle akyazidaki maclarda kesinlikle kullanilabilecek bir sistem bence.
Bizim gol attıktan sonra yeme hastalığımız yeni değil, eksiklerle de alakası yok geçen sezon da böyleydik. Gs maçında da favori falan değildik zaten sezon başından beri bir tek Ankaragücü maçında iyi oynadık onlar da küme düşecek olan bir takım ve 10 kişiydiler. Belki bir de Bjk maçı. Geçen sezon savunma zaafiyeti vardı şimdi ofansta da var, pas oyununda da var. Devre arası öyle saçma sapan adamlar değil 1-2 tane kaliteli adam almalıyız. Para yok muhabbetlerinin yeri değil. Ayrıca aldığımız adamlar yaşlı olmamalı, sakatlık geçmişleri temiz olmalı.
braganın ön liberosunu baya beğendim beşiktaş maçında defansı üçleyip hücümda hemen forveti orta sahayı tamamlıyor enteresan birisi. sözleşmesi bitiyormuş. portekizli jao palhinha hoseinin verdiği katkıyı hem defansta verir hem de orta alanda güçlü biraz okaya da benziyor sanki.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
3 kuruş mu,en az 1 milyon eurosu vardır.
Vagner Love 1.5 milyon euro alıyordu.
cisse gibi bir adamı alanya'ya getirip 1 milyona oynatıyorsan öpüp başına koyacaksın ama meselemiz cisse değil. anadolu kulüpleri ne yapıp edip iyi forvetler getiriyor. bak biz bunların getirdiği rodeyegaya nasıl tav olduk. robinho gibi adam sivasa geldi. ama konu trabzonspor olunca önce bizim taraftar başlıyor bu adam gelmez, dünyanın parasını ister, para yok bilmem ne. en iyisini bulup getireceksin. yoksa 4-1 bitecek maçta 90'da golü yer oturursun aşağı.
ligin ikinci yarısı manipülasyon hakem hataları beto vari adamların istanbul takımlarına anam babam hoş gelmişsen kaleciliği. belki bütçe olsa talisca ve premier ligden iyi bir ön libero alınabilir ancak öyle şampiyonluk gelir. standart üstü adam almak lazım waka kalitesinde.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Talisca gibi bir adamın bizi şampiyon yapabileceğini düşünsem de bu kafanın artık bitmesi gerektiğine inanıyorum
Sürekli ve bütçeyi aşan fazla transfer bizim gibi takımları bitirir.
Sturrige veya Uğurcan gibi ya yüksek maliyetli ya da yüksek bonservisli oyuncu yollarsak Talisca ve kanga gibi birkaç transfer yapabiliriz.
Onun haricinde gençlerle oynamaya ve onları yetiştirmeye devam etmeliyiz. Böylelikle birkaç sene yukarılara oynar ama mali olarak tamamen düze çıkabiliriz.
Badou N'Diaye vb adamlara gerek yok bu klüp bul, keşfet, parlat sat politikasına devam etmeli geçenlerde sol açık alternatifi yazmıştım Yoane Wissa, bir de Badou N'Diaye 'nin genç versiyonunu yaziyim, pozisyon, Stil, aynı tek farkı 19 yaşında ve ucuz :Mohammed Kudüs,Merkez orta saha olmasına rağmen Danimarka liginde 14 maçta 7 golle oynuyor... Şu yazdığım iki adamı al 3 yıl içinde toplam 20'e sat.
Badou N'Diaye vb adamlara gerek yok bu klüp bul, keşfet, parlat sat politikasına devam etmeli geçenlerde sol açık alternatifi yazmıştım Yoane Wissa, bir de Badou N'Diaye 'nin genç versiyonunu yaziyim, pozisyon, Stil, aynı tek farkı 19 yaşında ve ucuz :Mohammed Kudüs,Merkez orta saha olmasına rağmen Danimarka liginde 14 maçta 7 golle oynuyor... Şu yazdığım iki adamı al 3 yıl içinde toplam 20'e sat.
Mohammed yetenekli bir oyuncu keşke alabilsek hocam 2.5 milyondan az olmaz bonservisi en iyi ihtimalle o da.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Mohammed Kudüs geçen sene burada paylaştığım bir futbolcuydu..Onun treni kaçtı...Daha alamayız onu..
Yorum