Nedelev için Bulgaristan'ın en iyi oyuncusu demiş Serkan Aşkın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nedelev'in topsuz oyununu bilsek yorum yapabiliriz. Az biraz mücadeleci ise
sağ içte oynatırız, kanadı da kullanır böylece Sturridge serbest takılabilir yoksa Stu'yu kanatta oynatarak anca Kayseri Gazişehir gibi takımlara karşı tam verim alabiliriz.
Pereira.....Hosse....XXX.....Novak
........................Sosa
.....Nedelev...............Ndiaye
............Stu.....Sörloth.........Wakayeme
Şahsi fikrim Stu'yu en uçta oynatmak zira Sörloth durağan bi oyuncu değil, sağdan toplu topsuz içe katedebilir. Burak'ın çıkış yaptığı dönem gibi. Wakayeme ile yüklenirken de içeriyi çiftler. Ancak 3-4 haftalık gol orucuna girmediği sürece kanada atılmaz. Hüseyin Çimşir'den böyle radikal değişiklikler beklemiyorum.
Edit: izleyenlerin yorumuna göre defansif karakteri zayıfmış dizilim iptal. ahh Mert Hakan cuk oturacak isimEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 03.01.2020, 13:01.
Yorum
-
iyi oyuncuya benzior fakat aradigimiz sag kanat mi süpheli...
tony gibi 10 nummara özellikleri tasiyan bir kanat oyuncusu...
bize visca gibi ileri ve geri kosan biri gerek...tony stu sörltoh gibi defansiv zayif olan oyuncularin acigini kapatmak icin...
oyuncularmiz ya yavas yada gücsüz...yeni alinan oyuncular hem güclü hem hizli olmali...ndiaye bu kriterle uyuyorSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Fm profili analiz uzmani olarak benim yorumum, uygun fiyatlara gelecekse tam aranan oyuncu, teknik ve oyun zekasi yuksek, ince isciligi olan birisi gibi. Ters ayakli kanatlari severim ama skorer ozellikleri baskinsa severim, Wakayeme gibi. Adamin son 3 sezonunu inceledigimizde istikrarli ve skorer biri oldugu goruluyor. Gelirse hazir oyuncu olarak gelecek. Menajer transferi degil, boyle menajer transferi olmaz.
Gerci prensip anlasmasi yapildi ifadesi kullaniliyorsa o transfer olmuyor belki sadece yoklama cekmisizdir. Alsalardi Ndiaye ile aciklarlardi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bu bulgari baya takip eden takım olmuş belli ki.
Maliyet mi yoksa başka bir sebepden mi hala bu ligde kalmış acaba.cok maliyetli olmayacağı kesin, eğer böyleyse bize nasıl kalkış merak ediyorum///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bulgari baya takip eden takım olmuş belli ki.
Maliyet mi yoksa başka bir sebepden mi hala bu ligde kalmış acaba.cok maliyetli olmayacağı kesin, eğer böyleyse bize nasıl kalkış merak ediyorum
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray 11 yabancıyla şampiyon olunca sonra ağlamak yok ama?
şampiyon olamadık diye ben neden ağlayayım ?
yani
2 ile 5 nci sıralar arasında takılmak için ,
takımın en az yarısının yerli olması makul bir şey değil mi ?
neyse ,
yakında rüyadan uyanacaksınız zaten .
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMajid'e Hertha 3 milyon euro teklif etmiş gidecek gibi geliyor.
Bir oyuncuya da yunanlardan teklif varmış tony galiba.
Yorum
-
Muhtemelen kulüp kulüp gezip pazarlama yapan bir menejer veya ekibin takibinde olan bir oyuncu. Tüm kulupleri gezmiş anlaşılan.
Kısa videolardan anladığımız kadarıyla ayağı düzgün bir oyuncu.
Basit top kayıpları yapmayan,ikili mücadelelerde yeterince ayakta kalabilecek kadar güçlüyse iş yapar.
Sağ öne alternatif olarak alınıyor galiba.
Ndiaye en azından fiziksel olarak hazır.Takımında son 4-5 hafta hariç oynamış.
Ne kadar gündemde bilmiyorum ama Norveçli ortasaha oyuncusununda bize epey katkısı olurdu.
Hossaini gidecek gibi,Campi o bölgede fazlasıyla işimizi görür.
Yanına bir tane stoper bulunsa yeterli olur.En son İsa tarafından düzenlendi; 03.01.2020, 13:25.
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasla şampiyon yapılmayacağımız bir ligde ,
şampiyon olamadık diye ben neden ağlayayım ?
yani
2 ile 5 nci sıralar arasında takılmak için ,
takımın en az yarısının yerli olması makul bir şey değil mi ?
neyse ,
yakında rüyadan uyanacaksınız zaten .
İş memleket işi değil, kalite işi.8. Kuşatma
Yorum
-
Hosseini icin 3m euro az, Çin'den yok mu 5-6m euro teklif... Biraz yuksek fiyattan satsak kargalarin elinden Hasic'i de alirdik, 1.7m euro veremiyorlarmis menajeri cok saglam birisi ilerde kesinlikle 20m euro ve uzeri transfer yapabilecek birisi.
Ertan Suzgun Hasic icin Turkiye'den teklif var yazdi taraftarlari cildirdi, Kasimpasa diyorlar ama belki biz teklif yapmisizdir ? Yatirimlik oyuncu lazim boyle Firatcan, Avdijaj falan olmaz saglam bir yetenegi kadroya dahil etmeliyiz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum