Talisca gelirse ikinci yarı için şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız %30 aşma dahil 126 Milyon sınır var. Eğer ki Talisca için gemileri yaktıysak Stu gidiyordur. O kadar yüksek maaşa sınır aşılır çünkü. Bunun daha Ndiayesi var bi de.
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfanin adi nedir?
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya ve Aston Villa Sturridge ile ilgileniyor.
Villanın bugün ki maçta as forveti Wesley sakatlandı çıktı oyundan durum ciddi galiba bu durumda vites attırabilirler.
Şahsi görüşürüm de Sturridge İngiltereye dönme şansını geri çevirmez gibi de bizimkiler yol verir mi onu bilemem.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum olabilir ama yarım devre için alınacağını varsayarsak prim mrim bi şekilde hallolabilir.
sporcopeBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumlara baktim da rakipler kuduruyo
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18363[/ATTACH]
Talisca ve Okay mı ? Vovvvv
Gs ninde ihtiyaci var. Gs isterse onlara gider.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaaş üzerinden okuma yapmayı bırakamadık.Adama verilen bonservis "0"
Öldük bittik denilen zamanda bile Onazi - Castillo - Bero için 11 milyon euro verildi.
Maaş bütçesi zaten daha rahat.
Agaoglu na gore yapiyorum.
Bu tip transferler kumar.
Bizim kumar oynayacak kadar cok paramiz yok.
Suan icin sturridge tuttu gibi bence.
Ama yine de kumar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum