Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şelçuk kaçırdı yanlış penaltı kararıydı

Yorum

• Valla ne derseniz diyin ben geyse nin yeni transferini çok beğendim her fırsatı değerlendiriyor koşuları ve ekrana hakimiyeti efsane
      Yalnız neden mavi renk tsört giymiş anlamadım

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hatalı bilginin yayılmasına neden olan transfermarkt verilerinde , o yılın fikstür detayına girerek , hemen sakatlığı sonrası kiralık gittiği Palace'de çıktığı maçın 3. dakikası sakatlanarak , bir aydan uzun süre sahalara dönemediğini ve o sezonun kalanında da bir türlü toparlanamadığını görebilirsiniz.

Futbolcunun sakatlık geçmişi ve dahası sakatlanma korkusu ile ilgili ingiliz yayınlarında onlarca haber ve makale var.

Fakat söylediğim gibi transfermarkt'da yer alan hatalı veri yayılmış durumda herkes adamı 2 yıldır sakatlanmıyor zannediyor. Halbuki futbolcu EPL'de antreman kaçırmasıyla ünlü , çünkü kronikleşen arka adele / diz arkası probleminin ortaya çıkardığı doku hasarı sakatlığının sürekli nüksetmesi riskini beraberinde getiriyor , futbolcu üzerinde bunun bazı psikolojik etkiler yarattığına dair gerek eski hocalarının gerekse ingiliz spor medyasından yazarların pek çok demeci bulunuyor.

Sözün özü , Sturridge transferini oldu bittiye getirirlerse , çok büyük risk alırız. Kapsamlı sağlık raporları talep etmemiz lazım.
        Siz her fırsatta bu riski söylüyorsunuz. Daha öncede sağlık testinde sakatlığı olduğu tespit edilen ( Emerson) oyuncu ile imza atılmıştı ve hiç fayda görmemiştik. Bu sefer oyuncu daha meşhur birisi umarım dediğiniz gibi kapsamlı bir testten geçirilir ve risk alınmaz.

Yorum

• gs 10 kişi kaldı

Yorum

• ayağa basma var bana penaltı gibi geldi ancak adaletli olsun herkese bu mümkün değil

ligde saçma sapan verilmeyecek penaltılar olacak vara bakıp penaltılarımız çalınır şaşırmam veya başka takımların da hakları yenir

var geldi ama geçen sene bir işe yaramadı torpilli kaynıyor ülke
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rodallega fanları aktiftir inşallah arkadaş leş atıyor şuan izleyebilirler doya doya
              Maçı açmamla Marcao’ya 2.sarıdan kırmızıyı aldırdı. İlk sarı kartını da o aldırmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• pozisyon penaltı beyler arkadan ayağa vuruyo
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler moralinizi bozmak ıstemem ama şuna bir bakın
                  https://twitter.com/NortheLighTS/sta...969767424?s=20
                  Bu olay çok büyük yanılgı. İnsanlarıda araba olarak düşünün. İstanbulda roll yapmaya çıkmalarımdan örnek verim. Hiç bir zaman e60 m5 1800 kg 507 hp ile fk2 typer 1400 kg 200 hp. Sıfırdan kalkarsak typer 150 ye kadar 6. 7 sn önde olabilir. Fakat 9. Saniyede yakalayıp yol uzadıkça boy boy m5 geçer.
                  Burda sıfırdan start değilde normal 5 km hızla hareketliyken beraber 50 metre koşsunlar. Farkın okadar olmıcanı görürsünüz. Kilo boy güç çarpanları bunlar. Zaten hiç bir defans durduğu yerde hareketsiz birini karşılamaması lazım. En azından geri geri koşarlar. Ondan çok yanlış örnek.

Yorum

• bu sene istanbul takımlarına kıyasla tam hazır olmasak bile biz çok çok daha hazırız

sadece uzun vadede yorgunluk olacak bizde

ligin en hazır takımı biziz şu anda ama bu tempoda işimiz zor

malesef bazı sebeplerden dolayı yorgunluk olacağı için bu lig maçlarına yansır şimdi eskileri açıp sebeplere girmek istemiyorum gönül ister ki bizde ingilteredeki gibi bu maç tempolarını kaldıracak şekilde hazır hale gelelim

bizim topçulara baskı iyi geliyor psikolojik olarak bu baskıdan dolayı bazı engellere rağmen ve maç yoğunluğuna rağmen hırslı oynayacaklarını düşünüyorum
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 21:18.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• işte rodallega bu yüzden gönderildi
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Rodellaga dan kurtulduk diye kurban kesmemiz lazım. Çok şükür.

Yorum

• Rodallega 1 metreden dışarı attı

Yorum

• Harbi tam bir anadolu topçusu, iyiki gitti
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• her yazımda bahsetmeye çalışıyorum yine bahsedeceğim.
                              ligde şampiyonluğu geçin avrupaya odaklanalım. çeyrek yarı görmeye bakalım ligde hersene ilk 3 yeterlidir.

İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gs'ye hayırlı sezonlar penaltısı hediye edildi.

Bu ligde biz ne için uğraşıyoruz bilmiyorum. Sabahlara kadar sturridge konuşalım biz de. Başkaları hikayenin sonunu bile yazmışlar belli.

HAHAHAH atamadı selçuk. boğazınıza dursun.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Rodallega iyi ki gitmiş.. gitmesine de inşallah kaza bela da olsa şımarıklara atar golünü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X