Ligin muhtemelen en hızlı futbolcusu Sarı. Ve futbolcular durarak depara kalkıyor. TSL'de bu tür bir depara cevap verecek stoper var mı ?
yusufun bu videoyu normal karşılayacak kadar hızlı oldugunu bılmıyordum .
avrupada olmamımızda fırsat bilip abdulkadiri iyi paraya okutupo hemen oraya yusuf sarıyı monte etmemız lazım
Bu hatalı bilginin yayılmasına neden olan transfermarkt verilerinde , o yılın fikstür detayına girerek , hemen sakatlığı sonrası kiralık gittiği Palace'de çıktığı maçın 3. dakikası sakatlanarak , bir aydan uzun süre sahalara dönemediğini ve o sezonun kalanında da bir türlü toparlanamadığını görebilirsiniz.
Futbolcunun sakatlık geçmişi ve dahası sakatlanma korkusu ile ilgili ingiliz yayınlarında onlarca haber ve makale var.
Fakat söylediğim gibi transfermarkt'da yer alan hatalı veri yayılmış durumda herkes adamı 2 yıldır sakatlanmıyor zannediyor. Halbuki futbolcu EPL'de antreman kaçırmasıyla ünlü , çünkü kronikleşen arka adele / diz arkası probleminin ortaya çıkardığı doku hasarı sakatlığının sürekli nüksetmesi riskini beraberinde getiriyor , futbolcu üzerinde bunun bazı psikolojik etkiler yarattığına dair gerek eski hocalarının gerekse ingiliz spor medyasından yazarların pek çok demeci bulunuyor.
Sözün özü , Sturridge transferini oldu bittiye getirirlerse , çok büyük risk alırız. Kapsamlı sağlık raporları talep etmemiz lazım.
yusufun bu videoyu normal karşılayacak kadar hızlı oldugunu bılmıyordum .
avrupada olmamımızda fırsat bilip abdulkadiri iyi paraya okutupo hemen oraya yusuf sarıyı monte etmemız lazım
Campi elimizdeki en ağır futbolcu görünümünde kabul. Ama yaz kampı videolarından birinde Nwakeame ile Campi'nin aynı antremanı yaptığı bir kesit vardı. Orada da topu kazanan Campi olmuştu , ona ne demeliyiz ?
Hasılı , sürat önemli bir faktör ama her şey değil. Benim asıl canımı sıkan ayak cabukluğunun olmaması.
bazi aksilikler de oldu clifford baska teklif de var dedi fransadan italyadan ama genel olarak ikna oldularsturridge ile gorusme yapcak bunlar gene alacak ucak hazir
medyaya yansiyan rakamlar yanlis imza henuz atilmadiyarin gelismeler olacak
Sturridge'i alırsak maddi şartların yanında iyi iletişimin de etkisi olcak sanıyorum ve bu trabzonspor gerçeklerine göre bir devrimdir. Sadece çok uzadı süreç bu rahatsız ediyor biraz
bu videoyu sosyal medyaya düşüren kulüp çalışanı ise kovulsun. orantısız bir karşılaşma olmuş biri kısa boylu biri uzun ve kısa mesafe sprinti ne bekleniyor ki ? bu işi yapan antrenörde de var bi sakatlık ve kulüp kendi eliyle yayınlıyor bunu ? sanki kulüp içinden birileri campi'yi istenmeyen adam ilan etme derdinde mesela castillo nevzat aydın transferi diye ne muamale görmüştü dün gibi hatırlıyorum keza bongonda nasıl şutlandı. şu video'dan sonra çok soru işareti oldu bende.
resmen adamı küçük düşürmek için tezgah kurulmuş fonda sırıtma seside var soğuttu akşam akşam beni bu video.
hüseyin cimşir nasıl böyle bir eşleşme yapar anlamak mümkün değil.
Yorum