İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sturridge ile ilgili dikkatimi çeken bir detay var acaba sturridge kendini mi hazırlıyor? yani gelecek ama hazır gelmek istiyor
yani bu çocuk Amerikada özel hocayla çalışıyor malum oranın vucut kondisyoner hocaları da çok sağlam
4M Takipçi, 1,340 Takip, 1,005 Gönderi - Daniel Sturridge - Dstudge'in (@danielsturridge) Instagram fotoğraflarını ve videolarını gör
bu adamla baya çalışıyor kendisi meşhur kondisyoner
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
bu adamı da alıp gelse hehe
profiline baktığınızda orada olma sebebi sadece tatil ve sevdiğinden değil de kendini rehabilite edip hazır gelmek istiyor olabilir diye düşünüyorum"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRagaruga istediği her yerden vuruyor, frikikler onun. Her top ona gönderiliyor her orta ona doğru. Ne güzel bana da böyle oynasa bi takım en aşağı 10,15 gol atardım bu ligte.HY67...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge'i alırsak maddi şartların yanında iyi iletişimin de etkisi olcak sanıyorum ve bu trabzonspor gerçeklerine göre bir devrimdir. Sadece çok uzadı süreç bu rahatsız ediyor biraz
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanı degilim de fena oynamiyor bence. Marcao'yu attirdi. Iyi istasyon oluyor şu an toplara.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge+Kanga yapalım temiz iş olsun.Her türlü formasyonu uygularız.Kangayı nereye koyarsan koy iyi oynar çok dinamik,güçlü ve yetenekli bir oyuncu.
Yorum
-
Sturridge’in alınmamasına yetecek bir sürü sebep varken adamın parlak yıllarındaki gol videolarıyla sarhoş olmak hadi bizim gibi taraftarlar için doğal da Ağaoğlu yönetiminin çizgisine inanılmaz zıt. Resmen bir u dönüşü. Bunun sırrı nedir anlamadım, Ağaoğlu da mı kaptırdı kendini? Bu zamana kadar dedikleri ile alakası yok bu ilginin.
Yorum
-
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yönetici de yok.
Verdigon bilgiler yoneticilerden daha garanti.
Yorum
-
riskli bir transfer bence de zıt bir transfer ancak faydalı olacaksa ki bana göre olma şansı var maddi şartları sarsmayacaksa alınsın.daha iyi alternatifler varsa kiralansın zaten.ben videolara kanmadım ama kumaşı tabi ki iyi bu ligde iş yapar birde gözden düştü hırs yapıp parlama şansı var burada.olmassa çok ağlamaya da gerek yok.kiralık birini bulurlar.hayırlı olacaksa olsun vikingli kingimiz varo bize yeter ancak sturridge transferi cidden riskli bir transfer.ne olur tutmassa zaman kaybedersin bir senen gider
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge’in alınmamasına yetecek bir sürü sebep varken adamın parlak yıllarındaki gol videolarıyla sarhoş olmak hadi bizim gibi taraftarlar için doğal da Ağaoğlu yönetiminin çizgisine inanılmaz zıt. Resmen bir u dönüşü. Bunun sırrı nedir anlamadım, Ağaoğlu da mı kaptırdı kendini? Bu zamana kadar dedikleri ile alakası yok bu ilginin.En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 21:37."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum