müdür şu genç fetişinden vazgeç artık saydığın adamlara süper ligde top göstermezler bak bjk ye bak gs ye sahaya gömdüler sen hala kerem diyorsun behlül diyorsun.
Evet bjk ve gsyi gömdüler çünkü içi geçmiş yabancılarla oynuyorlar...Futbolcunun potansiyeli varsa oynar.Yıllarca yıldız,tecrübeli diye diye paramparça olduk. Ne zaman kendi yetenekli gençlerimize yöneldik yukarı doğru ivme kazandık.Gerçekleri sizde görseniz keşke.
Evet bjk ve gsyi gömdüler çünkü içi geçmiş yabancılarla oynuyorlar...Futbolcunun potansiyeli varsa oynar.Yıllarca yıldız,tecrübeli diye diye paramparça olduk. Ne zaman kendi yetenekli gençlerimize yöneldik yukarı doğru ivme kazandık.Gerçekleri sizde görseniz keşke.
Güzeldi, içi geçmiş topçudan ziyade kaliteli gençler her zaman ön planda olmalı. Eski günleri tekrar Yusufla Abdüşle Uğurcanla hatırladık. Yoksa tarihe gömülmeye doğru ilerliyorduk.
kesinlikle yusufun yerine bir adam + forvet şart şampiyonluk iddası için.
forvet neden şart evet shorlot etkili ve iyi ama 3 kulvarda tek forvetle olmaz. gerektiğinde yerine oynayacak yada çift forvete döndüğünde etkili olacak biri lazım.rekabet iyidir.
yusufun yerine şutları etkili bir adam şart!
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
kesinlikle yusufun yerine bir adam + forvet şart şampiyonluk iddası için.
forvet neden şart evet shorlot etkili ve iyi ama 3 kulvarda tek forvetle olmaz. gerektiğinde yerine oynayacak yada çift forvete döndüğünde etkili olacak biri lazım.rekabet iyidir.
yusufun yerine şutları etkili bir adam şart!
İyi bir 10 numara alıp (şutu olan, kurnaz, tekniği yüksek) Ekuban'ı Sörloth'un yedeği yapabiliriz eğer şartlar 2 transfere el vermiyorsa ama Yazıcı'nın yerine oyuncu şart görünüyor.
çok beğendim adamı, sol stoper oynadı 45 dakika... utrecht oyunun ikinci yarısını domine etti son 5 dakikaya kadar. feyenord defansında kaleciyle birlikte ayakta kalan tek isimdi. inanılmaz soğuk kanlı oyuncu. alan bilgisi kademe anlayışı falan da ben topçuyum diye bağıran cinsten.
stam'ın transfer ettirdiği stoper olunca umutluydum zaten, 45 dakikalık performansı umutlarımı iki katına çıkardı. umarım böyle devam eder de çok kıymetli bir stoper sahibi oluruz.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum