Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekubanın gol atmasını çok istiyorum.

Çünkü 3 maç gol atmasın böyle forvet mi olur diye homurdanmalar başlayacak.

İnsanlar Ekubanın geriye kadar adam kovalamasına , ilerde baskı yapmasına, top tutmasına ,alan açmasına vs bakmıyorlar maalesef..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekubanın gol atmasını çok istiyorum.

İnsanlar Ekubanın geriye kadar adam kovalamasına , ilerde baskı yapmasına, top tutmasına ,alan açmasına vs bakmıyorlar maalesef..
      Yeni golcü gelsin de Ekuban'ı serbest bırakalım kafasında olanlar bile var.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Görüşmeler olumlu gitmiş ki Başkan ile birlikte gidiyorlar.

Yoksa yollardı yöneticiler ile.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Görüşmeler olumlu gitmiş ki Başkan ile birlikte gidiyorlar.

Yoksa yollardı yöneticiler ile.
          Ben de böyle düşündüm. Artık bitse şu iş iyi kötü lig başlayacak takviye lazım

Yorum

• Bu saaten sonra başkan Sturridge alır gelir
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Şimdi gün boyu bu dönüş videosunun bize ne anlattığına dair hikayeler,senaryolar okuruz

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni golcü gelsin de Ekuban'ı serbest bırakalım kafasında olanlar bile var.
                Sturridge gelir ve Ekubanı keserlerse orta saha hepten yolgeçen hanına döner..Kıymeti belki bir nebze anlaşılır o zaman.

Yorum

• Bence oyuncuyla çok önceden anlaşıldı.Annesi kalacak yeri gözüyle görmek istemiştir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de böyle düşündüm. Artık bitse şu iş iyi kötü lig başlayacak takviye lazım
                    Aynen yaaa önümüze bakabilsek
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu çocuklar frikik,şut çekmiyor yeterli değil çalımları yeteri kadar gelimedi diye ağlamasın kimse .ne kadar yabancıların eğitimini sevmesen de her konuda bizden üstünler bence bu üstünlüğü kabul edip onlardan bir şey öğrenmeli Turk eğitiminde kompleks var bilenden ogren ama herşeyi Turk mentorlar biliyor o yuzden zaten hersene avrupada Turkler olarak basarılıyız bizimkiler baya iyi hocam premier liglerinden teklif alıyorlsr hatta��

Önerdiğin şey, öyle zor anlaşılacak, karışık yönleri olan, insanların anlaması için de bolca tekrar edilmesi gereken bir şey değil.
                      Değerli bir fikir de değil. Kesin de değil.

Alman madem bu işi ‘yerli’ ile çözüyor, biz de yerliyle çözelim bile denebilir başka bir bakış açısıyla. Alman almanla çalışıyor demek ki alman lazım demek şart mı?

Bunlar ulaşılmaz bilgiler tartışılacak konular değildir. Başkanın çok iyi bir şoförü olmasın mı mesela? Her gün yazsam bu insanları germez mi? Haklı olmam yeter mi aynı şeyi tekrar tekrar yazmaya? Şoför, makam arabası olan bir adamın bilmediği akıl etmeyeceği çözemeyeceği bir sorun olabilir mi?

Uzatma niyetinde değilim, arkadaşları da yormayayım, bana göre basit bir fikri sürekli tekrarlamak onu iyi fikir yapmıyor.

Yorum

• Gençlerbirliği stoperi Mert Çetin Roma için sağlık kontrolünden geçmiş

Yorum

• Bir hafta daha uçak biletlerini araştırırız
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Sağlam pazarlığa girişecekler bence. Başkan ofisine götürüyor
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekubanın gol atmasını çok istiyorum.

Adam gayet iyi oynuyor, istemeyenler gitsin tenis izlesin.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ekuban işi çok baş ağrıtacak.

Adam Formda ve verimli başladı lige.

Sorloth ekuban sturridge

vay arkadaş hangisi kalacak. (Sturridgeyi asıl performansına göre düşünerek diyorum)

Allah hocanın yardımcısı olacak.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X