Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kısa kısa ......

- crystal palace hocası doğruyu konuşmuş. ne süper lig adamakıllı bir lig , ne de sörloth epl seviyesinin santroforu . adam gerçekleri çat diye söylemiş . bravo !

- u19 oyuncuları neredeyse 20 yaşına geldi . ne zaman oynayacaklar ? 30 yaşında mı ?adamları kendi elimizle bitiriyoruz . oynatmadığın için , sonra gittiği takımda bize kin güdüyor . haksızlar mı ? ne kadar şans verdin de , ne istiyorsun ? iki maçla , üç maçla olacak şey mi bunlar ? yetenekliyse neden bekletiyorsun ? yeteneksizse niye tutuyorsun ?

- ingiliz hoca , teknik taktik konusunda ağırlığını koymayacaksa , hiç gelmesin . mesela hüseyin hocayı doğru yönlendirecek bilgi birikimi ne durumda ? donanımı ne ? her pro lisans alan önümüze mi gelecek ? bir de bu chelsea , bu adamı neden bırakıyor ? sebep ne ? kim elindeki değerli elemanını bırakmak ister ki ? var bunda bir çapanoğlu !

- ne acıdır ki , hocalarımız yabancı dil bilmiyor . 3 aylık hızlandırılmış kurslar , artık sokak köşelerinde bile var . dil öğrenmek isteyen , kendini her konuda geliştirmek isteyen , kendine mazeret değil , zaman yaratmalı . tarzanca'dan , derdini anlatabilmeye evrilmek bu kadar zor mu ? sağda solda akrabalarla , dostlarla selfie çektirip çay kahve içerek , paso geyik muhabbeti yapacaklarına , o harcadıkları vakit kadar yabancı dil öğrenmeye konsantre olsalar daha iyi olmaz mı ?

- o yedek kulübesinde , ufo ısıtıcısının ne işi var ? vallaha billaha bildiğin ufo ısıtıcı . garibim hüseyin hoca üşümüş , ellerini ufoya uzatıyor .
    yahu altında trilyonluk stat . ama yedek kulübesinde 100 liralık ufo . bu mu çağı yakalama ? bu mu vizyon ? mesela protokol bekleme bölümüne çekilen kalorifer ve petek tesisatı , neden yedek kulübelerinin içine çekilmemiş ? protokoldeki bürokratlar kral çocuğu da , bu çocuklar şam şeytanı mı ?

- ingilizi her konuda haklı buluyorum . sakatsa bakacaksınız . ağrısı varsa tedavi ettireceksiniz . sorunu varsa gidereceksiniz .

ama şöyle , ama böyle …

almayaydın . zorun neydi ? kafana silah mı dayadılar ? ölümle mi tehdit ettiler ?
    yapmayın etmeyin denildiği halde , ingilizi alemlere hava atmak için almadın mı ?
    adamın bu saate kadar ne bok yediğini bildiğin halde , bile bile lades demedin mi ?

onun için ingilize gram suç bulmuyorum .
    bakacaksınız kardeşim !
    sakatsa tedavi ettirecek , sorunu varsa çözeceksiniz .

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Adama yerine Yoshida gelecek. Adama'nin gelmek istedigini zannetmiyorum.
      Reklam ve marketing açısından da iyi bir transfer olur.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kısa kısa ......

- crystal palace hocası doğruyu konuşmuş. ne süper lig adamakıllı bir lig , ne de sörloth epl seviyesinin santroforu . adam gerçekleri çat diye söylemiş . bravo !

- u19 oyuncuları neredeyse 20 yaşına geldi . ne zaman oynayacaklar ? 30 yaşında mı ?adamları kendi elimizle bitiriyoruz . oynatmadığın için , sonra gittiği takımda bize kin güdüyor . haksızlar mı ? ne kadar şans verdin de , ne istiyorsun ? iki maçla , üç maçla olacak şey mi bunlar ? yetenekliyse neden bekletiyorsun ? yeteneksizse niye tutuyorsun ?

- ingiliz hoca , teknik taktik konusunda ağırlığını koymayacaksa , hiç gelmesin . mesela hüseyin hocayı doğru yönlendirecek bilgi birikimi ne durumda ? donanımı ne ? her pro lisans alan önümüze mi gelecek ? bir de bu chelsea , bu adamı neden bırakıyor ? sebep ne ? kim elindeki değerli elemanını bırakmak ister ki ? var bunda bir çapanoğlu !

- ne acıdır ki , hocalarımız yabancı dil bilmiyor . 3 aylık hızlandırılmış kurslar , artık sokak köşelerinde bile var . dil öğrenmek isteyen , kendini her konuda geliştirmek isteyen , kendine mazeret değil , zaman yaratmalı . tarzanca'dan , derdini anlatabilmeye evrilmek bu kadar zor mu ? sağda solda akrabalarla , dostlarla selfie çektirip çay kahve içerek , paso geyik muhabbeti yapacaklarına , o harcadıkları vakit kadar yabancı dil öğrenmeye konsantre olsalar daha iyi olmaz mı ?

- o yedek kulübesinde , ufo ısıtıcısının ne işi var ? vallaha billaha bildiğin ufo ısıtıcı . garibim hüseyin hoca üşümüş , ellerini ufoya uzatıyor .
        yahu altında trilyonluk stat . ama yedek kulübesinde 100 liralık ufo . bu mu çağı yakalama ? bu mu vizyon ? mesela protokol bekleme bölümüne çekilen kalorifer ve petek tesisatı , neden yedek kulübelerinin içine çekilmemiş ? protokoldeki bürokratlar kral çocuğu da , bu çocuklar şam şeytanı mı ?

- ingilizi her konuda haklı buluyorum . sakatsa bakacaksınız . ağrısı varsa tedavi ettireceksiniz . sorunu varsa gidereceksiniz .

ama şöyle , ama böyle …

almayaydın . zorun neydi ? kafana silah mı dayadılar ? ölümle mi tehdit ettiler ?
        yapmayın etmeyin denildiği halde , ingilizi alemlere hava atmak için almadın mı ?
        adamın bu saate kadar ne bok yediğini bildiğin halde , bile bile lades demedin mi ?

onun için ingilize gram suç bulmuyorum .
        bakacaksınız kardeşim !
        sakatsa tedavi ettirecek , sorunu varsa çözeceksiniz .
        Türkiyede okullarda İngilizce dersi verilmiyormu?

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bilal Başacıkoğlu arasında, opsiyon hakkı kulübümüzde olmak üzere 2,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre oyuncuya;
          2019/20 sezonu için 162.500.-TL garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının şirketimiz tarafından kullanılması durumunda ise oyuncuya ;
          2020/21 opsiyon sezonu için 2.750.000.-TL garanti ücret
          ,2021/22 opsiyon sezonu için 2.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir
          .Transferle ilgili herhangi bir menajerlik bedeli ödenmeyecektir.

Yorum

• güzel sözleşme. Umarım faydalı olur.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bilal Başacıkoğlu arasında, opsiyon hakkı kulübümüzde olmak üzere 2,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre oyuncuya;
              2019/20 sezonu için 162.500.-TL garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının şirketimiz tarafından kullanılması durumunda ise oyuncuya ;
              2020/21 opsiyon sezonu için 2.750.000.-TL garanti ücret
              ,2021/22 opsiyon sezonu için 2.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir
              .Transferle ilgili herhangi bir menajerlik bedeli ödenmeyecektir.
              Güzel anlaşma faydalı olacaktır bu çocuk inanıyorum ben yetenekli bir uşak...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Başkan yine döktürmüş sözleşmede

Yorum

• inşallah aklı başındadır ve katkı sağlar hazır o bölgede hem bizde hem milli takımda açık var.

Yorum

• Katkı sağlamazsa 2.750yi unutsun

Yorum

• tek sıkıntısı bel fıtığı ameliyatı soru işareti eski performansını bu ameliyat etkiler mi bilmiyorum. geçen sene olmuş bu ameliyatı.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Genç oyuncular konusunda abartılı bir heyecan var.Ben de genç yetenekleri çok severim ama sürekli neden şunlar oynatılmıyor vb. ifadelere katılmıyorum.Genç çocukların neredeyse tamamına hazırlık maçlarında şanslar verildi ve verilmeye de devam ediyor.Kimlerin yetenekli olduğunu,kimlerin yeteneksiz olduğunu zaten net bir şekilde görüyorum.

Yetenekli olanlar neden oynamıyor diyenler var.Fizik güç ve tempoları süper ligin çok altında olduğu için oynamıyorlar.Trabzonspor da neden oynamıyor diyenler,bu arkadaşları bırakın süper ligi,ptt den bile kiralamak isteyen takımlar neden çıkmıyor sorusuna cevap vermeleri lazım.

Kerem Baykuş : 19 yaşında,oyuna giriyor ama topsuz alanda yürüyor.Avrupada 19 yaşında 90 dk it gibi koşuyorlar.

Cafer Tosun : Topsuz alanda yürüyor.Topla da yeterince etkili gözükmüyor.Bu haliyle ptt de bile oynatmazlar.

Faruk Can : Bindirmeleri iyi gibi ama fiziksel eksikleri var.Zamana ihtiyacı var.Aşama katetmesi lazım.

Atakan : Fiziğini güçlendirmeli,çok çalışmalı.Zamana ihtiyacı var.

Taha : Çok az izleyebildim hazırlık maçında.Teknik anlamda fena değil gibi ama onun da zamana ihtiyacı var.

Hakan Yeşil : Akıllı bir oyuncu izlenimi edindim.Hazırlık maçlarında birkaç kez daha görmek lazım.

Serkan : Sağ bek de çok tedirgin oynuyordu.Sağ kanada geçince daha özgüvenli hareket ettiğini gördük.

Abdurrahim : İleride çok aşama katedebileceğine inanmıyorum.Trabzonspor seviyesinde değil.

Safa Kınalı : Altyapı maçlarında teknik bir oyuncu izlenimi verdi ancak hazırlık maçında etkili değildi.Beklemek gerek.

Behlül Aydın : Tekniği iyi.Sol ayağını iyi kullanıyor.Fizik olarak süper lig düzeyinde değil.Gelişim şart.

Salih Kavrazlı : Çabukluğu ve son vuruş kalitesi iyi gibi duruyor.Gelişime açık.Çalışmaya devam.

Muhammet Akpınar : Yaşı genç ama teknik olarak çok kötü duruyor.

Koray Kılınç : Teknik kapasitesi çok zayıf.Forma şansı bulma ihtimali çok olumsuz durumlar haricinde yok.
                        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 21.01.2020, 12:25.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Genç oyuncular konusunda abartılı bir heyecan var.Ben de genç yetenekleri çok severim ama sürekli neden şunlar oynatılmıyor vb. ifadelere katılmıyorum.Genç çocukların neredeyse tamamına hazırlık maçlarında şanslar verildi ve verilmeye de devam ediyor.Kimlerin yetenekli olduğunu,kimlerin yeteneksiz olduğunu zaten net bir şekilde görüyorum.

Yetenekli olanlar neden oynamıyor diyenler var.Fizik güç ve tempoları süper ligin çok altında olduğu için oynamıyorlar.Trabzonspor da neden oynamıyor diyenler,bu arkadaşları bırakın süper ligi,ptt den bile kiralamak isteyen takımlar neden çıkmıyor sorusuna cevap vermeleri lazım.

Kerem Baykuş : 19 yaşında,oyuna giriyor ama topsuz alanda yürüyor.Avrupada 19 yaşında 90 dk it gibi koşuyorlar.

Cafer Tosun : Topsuz alanda yürüyor.Topla da yeterince etkili gözükmüyor.Bu haliyle ptt de bile oynatmazlar.

Faruk Can : Bindirmeleri iyi gibi ama fiziksel eksikleri var.Zamana ihtiyacı var.Aşama katetmesi lazım.

Atakan : Fiziğini güçlendirmeli,çok çalışmalı.Zamana ihtiyacı var.

Taha : Çok az izleyebildim hazırlık maçında.Teknik anlamda fena değil gibi ama onun da zamana ihtiyacı var.

Hakan Yeşil : Akıllı bir oyuncu izlenimi edindim.Hazırlık maçlarında birkaç kez daha görmek lazım.

Serkan : Sağ bek de çok tedirgin oynuyordu.Sağ kanada geçince daha özgüvenli hareket ettiğini gördük.

Abdurrahim : İleride çok aşama katedebileceğine inanmıyorum.Trabzonspor seviyesinde değil.

Safa Kınalı : Altyapı maçlarında teknik bir oyuncu izlenimi verdi ancak hazırlık maçında etkili değildi.Beklemek gerek.

Behlül Aydın : Tekniği iyi.Sol ayağını iyi kullanıyor.Fizik olarak süper lig düzeyinde değil.Gelişim şart.

Salih Kavrazlı : Çabukluğu ve son vuruş kalitesi iyi gibi duruyor.Gelişime açık.Çalışmaya devam.

Muhammet Akpınar : Yaşı genç ama teknik olarak çok kötü duruyor.

Koray Kılınç : Teknik kapasitesi çok zayıf.Forma şansı bulma ihtimali çok olumsuz durumlar haricinde yok.
                          Muhammet dışında direk fizik 0 hepsinde. Muhammet'de de teknik 0

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Bilal sözleşmesi gayet güzel kenardan katkı versin yeter. Şimdi kap sırası sağlam 1 hosseini giderse sağlam 2 stoper olmalı. Haydi bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• [MENTION=51416]Onur Erçetin[/MENTION] genç oyuncu konusunda süreci iyi planlamak lazım. ne kadar hazır olursa olsun lig temposuna alışmak zaman alıyor. bunu da maç oynamadan aşmak mümkün değil. ufak ufak oynatmaya devam edeceksin doğru oyuncuları, bir noktada oyuncunun fiziksel dönüşümü hissedilmeye başlar.

Yorum

• Hala daha orta sahaya bir transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X