Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten milletin hey heyleri üstünde bide şu kara beladan bahsetme.......

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Yıldız, Sinan Kaloğlu, Filip Holosko... Son 1 saate giriyoruz, heyecan dorukta...
      son düzlükteyiz ve burun farkıyla (..............) kazanıyor...?
      poetricus

Yorum

• Helal olsun yönetime yaw bir transfer sezonu boyunca hiç oturmadan çalıştılar ve hala 1 saat var bitime çalışıyolar yiğidi öldür hakkını yeme dk larla boğuşuyolar koskoca 3 ay neredeydiniz el insaff sizden hiçbirşey olmaz hangi akla hizmet ediyonuz onuda daha çözemedik sizin yüzünüzden millet hasta oldu kendi başınızı yiyin inşallah
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Ne heyecanı?Bende sıfır heyecan var.Lig başlamadan bitti.

Yorum

Mehmet Yıldız, Sinan Kaloğlu, Filip Holosko... Son 1 saate giriyoruz, heyecan dorukta...

+mehmet çakır
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...

herkes kendi gözünden bakabilir elbet..
              lakin burada bence gözü kapatamayacak kadar açık konuşmuş adam..
              zaten program sırasında telefon ve mesaj yağmuruna tutulması da bunun ispatı.
              ya cok önemli degilki ziya dogan.sportif basari zaten gelmiyor 23 senedir.tek basarida sampiyon olmamiz..
              stat, tesis ve klübün kisilere bagimsiz bi sekilde profesyonelce yönetilmesi cok önemli.
              alt yapimiz ajax sistemi gibi olsun bizi kimse durduramaz.her sene avrupanin devleri genclerimizi almak icin siray girer..
              bu yönetim yeniden secilecek orasi belli.kaldi stat ve tesis sözleri.onu yerine getirsinler.basari daha sonra gelsede fark etmez..ziya dogan olsa ne olur olmasa ne olur.ben winfried schäfer gelmesini cok istiyorum..
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 17:04.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• şuanda sadece transfer görüşmesi var zeyyad kafkas bugün derdi basın toplantısında transferi kapattık diye
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• bence bu koşuda bizim başkan jokeyi atta indirip atı satacak...

Yorum

ver coşkuyu ver sinan minan sakın heee! diğerleri olabilir gerçi memhet de cok tartışılır alınırsa demek ki en iisi holoşkoo

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Şu andaki ruh halimizi göze alırsak eğer transfer olmaz ise çok kötü şeyler olacak gibi geliyor bana.

Yorum

• biri alınacaktır ama kim o meçhul.prica mı mehmet çakır mı yoksa mehmet yıldız mı.bu 3'ünden biri alınacak gibime geliyor.son 60 dakika.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Saol abi ben bu halimden memnunum.

Inan bana yazilarindan anladigim Trabzonsporumuzu gercekden canin kadar sevdigin.
                          Sen bizim TD tartisirken sanki Trabzonsporu koruyormuscasina kendini bitiriyorsun.

Bence sen su TD bir gözden gecir. Bu adam yüzünden insanlara eziyet etme ve kendinde antipatik duruma düsme bence cünkü Trabzonsporu cok sevdigine ben inaniyorum...
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne heyecanı?Bende sıfır heyecan var.Lig başlamadan bitti.
                            aynen valla ne heyecanı yav yapay heyecanlar ile kalbimizn ritmini bozmuyalım..

3 tane büyük transfer yapdık zaten bunlar bize yeter.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence bu koşuda bizim başkan jokeyi atta indirip atı satacak...
                              Böyle başkana sahip olan herkes bu tür esprilere sahip olabilir bu başkan sayesinde stend-up cıda olduk...Tek kazancımız bu galiba
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• 3 aydır transfer yapamadılar son 1 saatte ne yapmalarını bekliyosunuzki...koca bir sıfır başka bişe olacağı yok...
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X