İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yarim saat sonra cikmaliyim..geldigimde mehmet yildiz mehmet cakir ve martinez transferlerini görsem ne sevinirim ama bunlardan birisi bile olsa sevinebilirimİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosver.
Icinde kalsin....
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İftira atmaya gerek yok.Kendi kendini bitiriyo.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa aynen ona benzer birsey ifade etmeye calisti, tabi herkes bu firsati bulup Ziya Dogana iftira ediyorlar.
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide trabzonspor gibi büyük bir takimda olmamdan rahatsiz olan insanlar var diye anladim ben.
"trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...
aynı zamanda kelime topluluğu "anlattığımın dışında+bunula birlikte" anlamına gelir.. başka anlamını bilen varsa anatsın.. türkçeci değilim ama dilbilgisini az çok bilirim..
aynı zamanda sözcüğünü kullandıysa ilk kısımda anlattığının dışında birşeyden bahsedecek demektir.
o en sondaki da bağlacı da bu vurguyu güçlendiriyor..
herkes kendi gözünden bakabilir elbet..
lakin burada bence gözü kapatamayacak kadar açık konuşmuş adam..
zaten program sırasında telefon ve mesaj yağmuruna tutulması da bunun ispatı.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa aynen ona benzer birsey ifade etmeye calisti, tabi herkes bu firsati bulup Ziya Dogana iftira ediyorlar.
Zavalli kardesim.
Ne kadarda destekliyorsun su capsiz adami......
Ama henüz gencsin ve sende elbet bu hatadan döneceksin.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Aslında ben dahil hepimiz bekleyerek gerçekleri görmek istemedğimizi ifade ediyoruz...kabul edemiyoruz bir türlü ...
hoca geçen yıl başarılı olduğunu düşünüyor... başkan 4 lüğün başarı olarak kabul edilmemesini anlayamadığını söylüyor ...e mevcut kadroda bu ligde 4.olmazsada 5.liği kimseye kaptırmaz..".başarılı " olacağı neredeyse kesin olan kadroya nasıl bir takviye bekliyoruzki??Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarim saat sonra cikmaliyim..geldigimde mehmet yildiz mehmet cakir ve martinez transferlerini görsem ne sevinirim ama bunlardan birisi bile olsa sevinebilirim
Bu saatden sonra birisi olsun zil takip köcek gibi oynayacagim...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Saol abi ben bu halimden memnunum.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZavalli kardesim.
Ne kadarda destekliyorsun su capsiz adami......
Ama henüz gencsin ve sende elbet bu hatadan döneceksin.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...
aynı zamanda kelime topluluğu "anlattığımın dışında+bunula birlikte" anlamına gelir.. başka anlamını bilen varsa anatsın.. türkçeci değilim ama dilbilgisini az çok bilirim..
aynı zamanda sözcüğünü kullandıysa ilk kısımda anlattığının dışında birşeyden bahsedecek demektir.
o en sondaki da bağlacı da bu vurguyu güçlendiriyor..
herkes kendi gözünden bakabilir elbet..
lakin burada bence gözü kapatamayacak kadar açık konuşmuş adam..
zaten program sırasında telefon ve mesaj yağmuruna tutulması da bunun ispatı.
Yanlislikla demisdir onu bizim TD
Bosver güzel kardesim birak su capsiz adami tartismayi.
Zaten sinirlerimiz Transfer yüzünden yeterince gergin birde su adami hatirlatma bizlere...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
daha buyuk suprız yapıp gokenızı,yattarayı veya huseyını satmasınlar..olur mu olur,bunların suprız anlayısı farklı..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum