Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziya defans isitoyor nuri stepanovu satıyor, ziya forvet istiyor nuri erseni satıyor Ziya nolursun artık oyuncu isteme

mukemmelsın sana hak vermemek mumkun degıl 3 ay oncesıne kadar ben buradayım bır yere gıtmıyorum dıyen ersen sımdıde sartlar bunu gerektırdı dıyor nı hıkjmetse stepde fatih tekkede aynı seyı soluyorlardı sıumdı ınsan ıster ıstemez dusnuyor buguna gıtmreyen adamlar neden sımdı gıtmeye karar verıyorlar
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mukemmelsın sana hak vermemek mumkun degıl 3 ay oncesıne kadar ben buradayım bır yere gıtmıyorum dıyen ersen sımdıde sartlar bunu gerektırdı dıyor nı hıkjmetse stepde fatih tekkede aynı seyı soluyorlardı sıumdı ınsan ıster ıstemez dusnuyor buguna gıtmreyen adamlar neden sımdı gıtmeye karar verıyorlar
      fatih en az 1 yıl gitmek istiyorum diye diye bir hal olmuştu.. unutkan olmamak lazım
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih en az 1 yıl gitmek istiyorum diye diye bir hal olmuştu.. unutkan olmamak lazım

fatih avrupaya gıtmek ıstıyorum dıyordu gıtmek ıstıyorum demıyordu ayrıca kendı azı ıle benı onlar gonderdı de deduı zaaten

kafkas dıyorkı sene sonunda sozlesmesı bıtecektı oyuzden sattık ..! bak sen .........(siz doldurun) sozlesmesı bıtıyor ıse uzat kardesım sen nıye oradasın yerıne ronasldoyu alacaksında ondanmı satıyorsun songun son saatde transfer yapsan ne olacak bu takıma nekadar katkı saglayacak fatihi ve gıdenlerı unutalım ama kalacak olanları da kurtalaım yaa ne olur gokdenızın sozlesmesı bu sene bıtıyor olsaydı onudamı satafcaklardı EEY yonetım sozlesmenız aralıkta bıtıyor satmöa sırası bıze gelecek kosturun bakalım atlarını sahada az kaldı az yumrugumuz cok agır olacak
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• gökdeniz bi ara 2 sene üst üste istedi..
          hatta imzaladı vs....

şimdi nerde oynuyor????

satmak istemezsen trabzonlu futbolcuyu ikna edersin..
          ama zaten satmak istiyorsan bahanen olur işte..

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'da Neler Oluyor
            02 Eylül 2007 / 18:26
            Trabzonspor'da neler oluyor, transfer sezonunun kapanmasına çok az bir süre kala neden futbolcu alınamadı....Transfer sezonunun bitimine çok az bir süre kala, Trabzonspor'un transferdeki sessizliğini bozmaması ve isimleri gündemde dolaşan hiçbir futbolcuyu transfer etmemesi sürpriz sayılmıyor.

Trabzonspor'un neden elindeki futbolcuları bir bir Avrupa kulüplerine satarak paraya çevirdiği ve transferin kapanmasına az bir süre kala somut bir adım atamamasının nedenlerini ortaya koyuyoruz, kamuoyu tarafından merak edilen bu soruların cevabını veriyoruz.

İşte iddialar..

Albayrak Divan Üyelerinden Ne İstedi?
            Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın , Aralık ayında yapılacak kongrede yeniden aday olmak arzusuyla, Trabzonspor üzerindeki etkili isimler ve Divan Kurulu üyeleriyle bundan birkaç ay önce yaptığı görüşmelerde destek istediği iddia edildi.

Destek Şarta Bağlandı
            Gerek Divan Kurulu gerekse Trabzonspor üzerinde etkili diğer isimler, Albayrak'a şartlı destek vereceklerini ve Aralık ayındaki kongreye kadar, takımı içine düşürdükleri ekonomik zorluklardan kurtarmaları gerektiği konusunda uyardıkları iddia ediliyor.

Transferde Dikkatli Olun
            Başkan Albayrak'a pahalı transferlerden kaçınılması, hatta mümkünse hiç transfer yapılmaması yönünde uyarılarda bulunulduğu iddia edilirken, mevcut kadronun çok şişkin olduğu ve bu şişkinliğin giderilmesi yönünde ikazlarda da bulunulduğu iddia edildi.

Trabzonspor'un Albayrak ve yönetimi süresince bozulan ekonomik durumunun Aralık ayına kadar düzeltilmesi halinde kendisine kongrede destek olunacağı sözü verilirken, yeni listenin oluşumunda kendisine yardım desteği verildiği iddia edildi.

Listeni Yenile
            Başkan Albayrak'a Aralık ayındaki kongrede, listesini baştan aşağı değişmesi gerektiği, mevcut listesindeki önemli birkaç ismin yıprandığı ve diğerlerini de bu işi sırtlayacak bilgi ve ekonomi gücüne sahip olmadıkları uyarısında bulunularak “Yeni listenin oluşumunda önereceğiz isimleri listende görmek istiyoruz” denildiği de iddia edildi.

Trabzonspor kulübü başkanı Albayrak'ın da bundan dolayı transfere sıcak bakmadığı, Aralık ayında ki kongrede aradığı desteği bulabilmek, kulübün mali durumunu düzeltebilmek doğrultusunda, Stepanov ve Ersen Martin gibi isimleri elden çıkardığı ve yeni transfere de sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

hbaer61 nette yazıyor
            Eğer doğruysa;

Bu takımın yöneticilik ve divan kurulu kademesinde liyakat yoktur anlamına gelir bu..bu ne demektir? Trabzonspor yönetimini kendi kafalarına göre belirleyen,kendilerinden vize-tasdik alınmadıkça başkan olunamayan, üç-beş tane kokana,ensesi kalın adamın ellerinde bu takımın kaderi..adamcılık,pragma,kompleks ve riyakarlık hat safhada...Liderlik vasıflarına nail olasalar gam yemem...görülen o ki bu ismni bilmedigim mechul senyörler de o da yok..Teşbihte hata olmaz,hiçbir kral ordularını savaşa gönderirken teçhizatsız göndermez,çünkü bilir ki mızraksız,zırhsız,kılıçsız ve mümkünse atsız bi askerden düşmanı öldürmesi beklenemez...yönetimde teçhizatın olmadı su götürmez bi gerçek,insan da sevgi de mi olmaz yahu...Ayıp!
            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• * Bence transfer yapmasinlar.
              * Kasim'a kadar ne kadar zarar verirlerse o kadar iyi.
              * Ersen bir kayip ama onun yerine Jun gibi bir adam almak daha buyuk kayip olur.
              * Ceplerinden 3 kurus harcamadiklarina gore, takimin parasini da harcamasinlar.
              * Borcsuz aldiklari bu takimi, sattiklarindan gelen 15 milyona ragmen 20 milyon zarara sokan bu yonetimin bu kulube bir paket makarna alabilecek yeterliligi yok.
              * Aman bise yapmadan defolup gitsinler.
              * Zaten bu takimin %75'nin gitmesi gerek once. Yeni gelen kursun takimini.
              * Bu takimin gelecegin degil, ikinci yarinin bile takimi olamaz. Gorup gorecekleri bi iki mac. Bence oyle olmasi gerek.
              61@washington.dc.us

Yorum

• Manisa-Gs maçını izliyorum, Giray Bulak şahane top oynatıyor takımına, ayağa paslar, organize ataklar yapıyorlar. Halimize üzülüyorum valla Manisa'yı izledikçe. Ayrıca daha önce çok yazdım bir kez daha yazıyorum, Ufuk çok iyi kaleci, daha da iyi olacaktır.

Bir de ekleyeyim, ihtiyacımız olan forvet tipi Holosko demiştim önceden ama fiyatı 5 milyon dolar falan yazmıştı bir arkadaş. Geçen seneden beri üstüne katarak ilerliyor adam, dağıttı Gs defansını valla.
                BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Bence transfer yapmasinlar.
                  * Kasim'a kadar ne kadar zarar verirlerse o kadar iyi.
                  * Ersen bir kayip ama onun yerine Jun gibi bir adam almak daha buyuk kayip olur.
                  * Ceplerinden 3 kurus harcamadiklarina gore, takimin parasini da harcamasinlar.
                  * Borcsuz aldiklari bu takimi, sattiklarindan gelen 15 milyona ragmen 20 milyon zarara sokan bu yonetimin bu kulube bir paket makarna alabilecek yeterliligi yok.
                  * Aman bise yapmadan defolup gitsinler.
                  * Zaten bu takimin %75'nin gitmesi gerek once. Yeni gelen kursun takimini.
                  * Bu takimin gelecegin degil, ikinci yarinin bile takimi olamaz. Gorup gorecekleri bi iki mac. Bence oyle olmasi gerek.
                  cok güzel bir yazı yazdınız teşekkürler artık bu iskelet de bi işe yaramıyo degişmesi lazım
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Ekonomik sıkıntılarımız ve başarısızlıklarımızın sebebi sürekli kadro yapıp bozmamız değil mi? Evet bu iskelet bir işe yaramıyor ama ben mecburen bu seneyi bu kadroyla götürmek zorunda olduğumuza inanıyorum. Olur da şampiyon veya 2. olsak bile Mayıs ayında hoca da dahil olmak üzere kadroda büyük bir değişikliğe gidilmesi ve yeniden kurulacak kadroya yetenekli ve yaşı geçmemiş oyuncular alınmalı ve şu anki kadroda kendini gösterebilen isimlerle yola devam edilmeli...
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Manisa-Gs maçını izliyorum, Giray Bulak şahane top oynatıyor takımına, ayağa paslar, organize ataklar yapıyorlar. Halimize üzülüyorum valla Manisa'yı izledikçe. Ayrıca daha önce çok yazdım bir kez daha yazıyorum, Ufuk çok iyi kaleci, daha da iyi olacaktır.

Bir de ekleyeyim, ihtiyacımız olan forvet tipi Holosko demiştim önceden ama fiyatı 5 milyon dolar falan yazmıştı bir arkadaş. Geçen seneden beri üstüne katarak ilerliyor adam, dağıttı Gs defansını valla.
                      Haklısın. Manisa güzel oynuyor. Bizden çok daha iyi, Ziya izliyor mudur acaba?

Yorum

• ben aylardır diyorum giray bulak bizim t.direktörümüz olmalı
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben aylardır diyorum giray bulak bizim t.direktörümüz olmalı
                          vestelin başında adam gibi bi teknik adam olsa şuan liderdi okadroyla.. bizden iyi kadroları var.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vestelin başında adam gibi bi teknik adam olsa şuan liderdi okadroyla.. bizden iyi kadroları var.

mesela ziya hoca olsa ))) başkanlarıda nuri bey olsa kesin değilmi....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekonomik sıkıntılarımız ve başarısızlıklarımızın sebebi sürekli kadro yapıp bozmamız değil mi? Evet bu iskelet bir işe yaramıyor ama ben mecburen bu seneyi bu kadroyla götürmek zorunda olduğumuza inanıyorum. Olur da şampiyon veya 2. olsak bile Mayıs ayında hoca da dahil olmak üzere kadroda büyük bir değişikliğe gidilmesi ve yeniden kurulacak kadroya yetenekli ve yaşı geçmemiş oyuncular alınmalı ve şu anki kadroda kendini gösterebilen isimlerle yola devam edilmeli...
                              Niye sezon sonu beklenmeli ben bunu anlamiyorum. Siz gercekten bu kadronun lig 2. olabilcegine inaniyor musunuz?

Trabzon takim kurup bozmak zorunda. Cunku yillardir cok kotu yonetiliyor.

Nasil Turkiye'de milletvekili olmanin vatana birsey yapmaya calismakla bir ilgisi olmadigi/kalmadigi gibi, Trabzonspor yonetimine girmenin de uzun donemde bu takima birsey vermekle ilgisi yok artik.

Beceriksiz, taninmamis bir suru tuccar takimi, sirf guc, para, saygi, sohret kazanmak gibi kisisel hirslarini tatmin icin bu takimin yonetimine giriyorlar.

Akili basinda, gercekten bu takimin basarisi icin, karsiliksiz, calisacak insanlar yonetimde olmadikca bu takim "ilk 2 ile 4 arasini hedefleyen bir Genclerbirligi" olmaktan kurtulamayacak.

* Trabzonspor profosyonelce ve yonetici gecmisi olan insanlar tarafindan yonetilen bir sirket kimligine kavusmalidir.

* Bizim cocuklugumuzun amator ruhlu sampiyon takiminin geri gelmesi, gunun ekonomik/sosyal/kulturel kosularinda mumkun degildir.

Umrim Kasim'da, uzun donelmi ve gercekci bir plani olan biri gelir ve kazanir. Ve umarim bu insan Agaoglu olur.
                              61@washington.dc.us

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer doğruysa;

Bu takımın yöneticilik ve divan kurulu kademesinde liyakat yoktur anlamına gelir bu..bu ne demektir? Trabzonspor yönetimini kendi kafalarına göre belirleyen,kendilerinden vize-tasdik alınmadıkça başkan olunamayan, üç-beş tane kokana,ensesi kalın adamın ellerinde bu takımın kaderi..adamcılık,pragma,kompleks ve riyakarlık hat safhada...Liderlik vasıflarına nail olasalar gam yemem...görülen o ki bu ismni bilmedigim mechul senyörler de o da yok..Teşbihte hata olmaz,hiçbir kral ordularını savaşa gönderirken teçhizatsız göndermez,çünkü bilir ki mızraksız,zırhsız,kılıçsız ve mümkünse atsız bi askerden düşmanı öldürmesi beklenemez...yönetimde teçhizatın olmadı su götürmez bi gerçek,insan da sevgi de mi olmaz yahu...Ayıp!
                                bunu ahmet ağaoğlu söyledi ya adını söylemedi kimse o listende benim seçtiğim adamlara yer var başkan olursun dedi kabul etmedi ve başkan olamadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X