Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet trabzonspor'un sırtından para kazanıyorlar nasıl dersen yaptıkları bedava reklamla derim.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende Nuri ve saz heyetinin Trabzon üzerinden para kazandığını düşünüyorum tabi ispatla dersen ispatlayamam

onu sen ben ispatlayamayız..
      şikayet edilir..
      dernekler kanununa göre yönetiliyor mu bu kulüp??
      yönetim düşerse tüm belgeler sonraki hükümete geçer..
      o zaman ispatı kolay olur..

dernek yolu ile para kazanmak bu çaptaki adamlar için pek göze alınmayacak bi risktir tahminim..
      ama varsa böyle birşey öncelik yönetimi düşürmek..
      kongrede düşer..
      defterler yeni hükümet tarafından incelenir..

varsa bi halt giderler savcılığa......

hırsızlık yapan cezasını çeksin..
      En son Kaya tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 16:11.

Yorum

• bu yönetim trabzonsporu çökertmeye gelmiş
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence bizim TD (halen ismini telafuz etmek istemiyorum) biraz onurlu ve gururlu davransin ve eger bugün Transfer yapilmaz ise ve üstüne gercekden Ersen giderse, LÜTFEn Istifa etsin.

Inanin eger bunu yaparsa, onu (zorda olsa) SEVECEGIM ve HELAL olsun diyecegim.....
          Şu an Ziya Doğan'ın gitmesi Trabzona ne kazandıracak ?

Yeni hoca gelirse bütün dertlerimiz bitecek mi ?

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet trabzonspor'un sırtından para kazanıyorlar nasıl dersen yaptıkları bedava reklamla derim.
            Haklısın.Başkan olmadan önce kaç kişi tanıyordu Albayrak'ı şimdi kaç kişi...Ya da Aziz'i,Özhan'ı,Yıldırım'ı...
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocaya bağlı olarak bi kısmı biter..

ama bu yönetim başımızda iken tüm dertlerin son bulması mümkün değil..

Yorum

• ...................................edited by mackdali22..........................
                En son Dursun Ali Bahçekapılı tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 16:26.
                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onu sen ben ispatlayamayız..
                  şikayet edilir..
                  dernekler kanununa göre yönetiliyor mu bu kulüp??
                  yönetim düşerse tüm belgeler sonraki hükümete geçer..
                  o zaman ispatı kolay olur..

dernek yolu ile para kazanmak bu çaptaki adamlar için pek göze alınmayacak bi risktir tahminim..
                  ama varsa böyle birşey öncelik yönetimi düşürmek..
                  kongrede düşer..
                  defterler yeni hükümet tarafından incelenir..

varsa bi halt giderler savcılığa......

hırsızlık yapan cezasını çeksin..

ama nuri albayrak bişeyler yaptı diye %46 ya çamur atmak biraz abes kaçar....

Güzel kardeşim %46 olayını geçtik zaten onu tartışma yeri burası değil kesinlikle bunda hemfikiriz.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haklısın.Başkan olmadan önce kaç kişi tanıyordu Albayrak'ı şimdi kaç kişi...Ya da Aziz'i,Özhan'ı,Yıldırım'ı...

dünya üzerindeki tüm büyük takım başkanları hatta yöneticileri zaten rekam yaparlar..
                    kızılacak şey bunun karşılığında takıma layıkınca hizmet etmemeleri..

reklam yapmayan pek çıkmaz...
                    zaten olmaz da...

Yorum

• FORUMDA SİYASETE !!!!!HAYIR !!!!!!
                      Trabzonsporu konuşmamız gerekli.
                      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2,5 saat içinde transfer yapılmaz ise fiziksel tepki öneriyorum. Dövelim, yıkalım, yakalım demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yürüyüş vs.. Artık maillerle site girişine yazılarla olmayacak bu iş.

Yürüyüs kesmes!

Ben dün sakasina yazmisdim ama simdi ciddiyim.

Tesisleri basalim ve cami cerceveyi indirelim.

Bu adamlar YÜZSÜZ!

Bu adamlar YALANCI!

Bu adamlar PALAVRACI!

Bu adamlarin anlayacagi maalesef tek dil var ve onu kullanmanin zamani geldi.....
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya özerde gitti allah bin türlü belasını versin bunların!!! ceza kesmeyin!!
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardeşim %46 olayını geçtik zaten onu tartışma yeri burası değil kesinlikle bunda hemfikiriz.
                            mevzu nuri olduğu zaman zaten tüm taraftarlar(bir kısım para yiyen beleşçiler hariç) aynı düzlemde buluşur...

bu ekip başarısız bir ekip..
                            gitmeleri gerekiyor..

sözlerinin hiçbirini tutamadığı gibi takımı da küçülten bi kafa..

aynı kafada bir de hoca bulup getirdiler, el birliği ile içine tükürüyorlar takımın..

bu konuda sanmam buradan kolay kolay muhalefet çıksın

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetime bir Mesaj olacak.

Bunlar Taraftarin Mesajlarini anlamadi ve anladiysada takmadi.

Belki bu Mesaji görecek kadar "akilli" cikarlar?

Hem bu Kadro ile ha bizim TD ha anadolun herhangi bir sehirinde gecimini cobanlikdan saglayan bir gariban!

Bu kadro ile kim ne yapabilir?
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bir yönetim kurulu bu kadarmı futboldan anlamaz.. bu kadar mı yönettiği kulübün değerlerinden uzak olur.... bu kadar mı sığ düşünür... bu kadar mı ........... diye sürer gider............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X