Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar burdaki kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ama sizden ricam yok şu adam boşta,yok şu adamın bonservisi elinde,youtube'dan alınan görüntülerle şu adamı alalım gibi şeylerle boşa vakit harcamayın.Aylardır taraftarın ağzına sakız olan,bugün geldi yarın gelecek dediğimiz Prica Transferini hangi yöneticimiz yürütüyor.Bilgisi olan varmı?
Yorum
-
Bu yorum çok güzelİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
Birde soru; Biglia'nın düz topçu olduğu bi değerlendirmede Hasan-Hüseyin-Ayman hangi sınıfa girer?
Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!
Vkgz yanlış anladın galiba, formda mormda farklı mesele genelden, oyuncu kalitesinden bahsediyorum ben
Yararlı olur o başka
Trabzonda Biglia ayarında topçu 2 yada 3
Agustine Ankaragücünde.İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagustine nerde
işimizi görür 
Yorum
-
onu bunu bilmem de kayseri ye helal olsun diyorum mevcut kadro korundu, gs yi ortasahada yalnız kalarak şampiyon yapmış sonra fransada 31 maç oynamış istikrarlı bir topçu olan saidoyu aldılar sonra ne bileyim cangeleyi aldılar
bence bu topçular bizde rahatlıkla oynarlardı...ama bir şeyi unuttum mentalite ve bonservis...neyse transfer denen şey başka baharasen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşta kadro dışı kalan nobreyi alsak iyi olur
Başka kadro dışı kalan futbolcu varsa onlarıda alalım arıtma tesisiyizya biz...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
nobreyi alana kadar elindeki gençlere şans ver yada kadro dışı bırakılmış ve muhtemelen başka bir takıma transferi gerçekleşemeyecek olan jun u alternatif olarak hazır tutarsın sakatlık durumunda elinde hazır oynatacak oyuncun olmuş olur.ayrıca devre arasında satmak istersen de hazır bir futbolcuyu satarsın.kimse aylardır oynamayan doğru dürüst idman bile yapmayan futbolcuya para vermez.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum