Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada konuyla ilgili değil ama eski oyuncumuz hans somers'ın (nam-ı diğer havuç kafa)resmi sitesine girdiniz mi bilmiyorum ama trabzonsporu unutmadığını sitesinde göstermiş burada yaşadığı günlerle ilgili resimler var sitede tıklamanızı tavsiye ederim
    www.hanssomers.be
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serhat akın la ersen yanyan guzel olurdu
      Lorel ile Hardi gibi olurlardı
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada konuyla ilgili değil ama eski oyuncumuz hans somers'ın (nam-ı diğer havuç kafa)resmi sitesine girdiniz mi bilmiyorum ama trabzonsporu unutmadığını sitesinde göstermiş burada yaşadığı günlerle ilgili resimler var sitede tıklamanızı tavsiye ederim
        www.hanssomers.be
        Helal olsun sommerse unutmamis Trabzonsporu

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Helal olsun sommerse unutmamis Trabzonsporu
          Yaw adam unutmayacak tabi futbol hayatı boyunca oynadığı takımlardan resimler koymuş bunu büyütecek birşey yok siteyi bende inceledim her oynadığı takımdan resimlere yer vermiş inkar edemeyeceğine göre Trabzonspor da oynadığını o zaman büyütecek şey yok diyorum normal karşılamak lazım....

Yorum

• iyi bir oyuncuydu bence gönderilmemeliydi

Yorum

• Marce'ye bakın döktürüyor adam..
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• prica olsun bizim olsun
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• transfermarkt.de ye göre iki tane gurbetci almisis
                  bilgisi olan var mi?

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marce'ye bakın döktürüyor adam..
                    http://www.sporx.com/video/tv_bundes...match_id=63466
                    süper gol atmis be
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Marce'ye bakın döktürüyor adam..
                      http://www.sporx.com/video/tv_bundes...match_id=63466
                      almanya ligindeki bildiğimiz marcelinho hertha da bu adamı izlerken 'ya şöle futbolcu trabzona gelse süper olurdemiştim bundan 3 yıl önce'geldi ama .............
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tuhaf, formalı resimleri var ayrıca takım kadrosunun içinde gözüküyolar acaba paf takım içinmi aldılar bu futbolcuları...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          almanya ligindeki bildiğimiz marcelinho hertha da bu adamı izlerken 'ya şöle futbolcu trabzona gelse süper olurdemiştim bundan 3 yıl önce'geldi ama .............
                          evet bu transfer gerçekleştiğinde inanamamıştım sevinçten havalara uçuyordum dünya yıldızı aldık diye ama kel onu da etkisiz hale geitrdi
                          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baya oldu o transfere biri st.paulide oynuyodu ama kulüp nere verdi ne yaptı bilmiyoz valla
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Dikkat Ettin mi?

İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaw adam unutmayacak tabi futbol hayatı boyunca oynadığı takımlardan resimler koymuş bunu büyütecek birşey yok siteyi bende inceledim her oynadığı takımdan resimlere yer vermiş inkar edemeyeceğine göre Trabzonspor da oynadığını o zaman büyütecek şey yok diyorum normal karşılamak lazım....

Evet adam oynadığı takımlardaki resimlerini koymuş haklısın ( Sommers'ten bahsediyorum) yine de dikkatinden kaçmış olmalı bak bakalım açılış sayfasında "hoşgeldiniz" (welkom) yazısıyla beraber üzerinde olan bizim Kappa formaları. Yani tesadüfün iğne deliği değilse bu burada yaşadıklarından olumlu manada etkilendiğinin göstergesidir. Yoksa o kadar resim arasından neden bunu koysun değil mi?

Ayrıca bizlerle avrupalı taraftar arasında dağlar kadar fark dikkatiniz çekmek isterim Sommers bizde oynarken açılış resmi olarak başak bir takım forması ile çekilmiş resmini koysaydı kıyametler koparır protesto mailleri ile adamı doğduğuna doğacağına pişman ederdik. Lakin bu asla doğru olmazdı.

Yani bakalım da birazcık da ders alalım. Travel'in söylediği gibi taraftar olmak değil destekçi olalım.
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Fatih'in inanılmaz düşüşü 22 Ağustos 2007 Çarşamba 19:22
                                Kariyerinde bir çok şampiyonluk ve başarı bulunan Fatih istenmeyen adam oldu
                                İNTERNETHABER / O Galatasaray'la UEFA Kupası, Süper kupa gördü..

O Ayyıldızlı forma altında 2002 Dünya Kupası'nda en uzun süreyle oynayan ve dünya üçüncüsü olan milli takımının yıldız ismi oldu.

O Fenerbahçe forması altında şampiyonluklar yaşadı..

Ancak her şey Fenerbahçe'den koptuktan sonra başladı.

İkinci kez denediği gurbet macerasında Bochum'da yedeklikten öteye geçemedi..

Trabzonspor'da ikinci doğuşunun sinyallerini verdi..
                                Ancak Ziya Doğan'la anlaşamayınca bir kez daha valizini toplayıp kulüp aradı..

Gençlerbirliği'ne transfer oldu bir kez bile ilk onbir yüzü göremedi..

Bu sezon başında yine bir başkent ekibi Ankaragücü ile anlaştı..

Ancak, Alman Teknik Direktör Hans Peter Briegel yıldız futbolcuyu bir kez daha hayal kırıklığına uğratarak kapıyı gösterdi..

Doğuştan yetenek, tepeden tırnağa futbolcu olmasına rağmen henuz 29 yaşında istenmeyen adam oldu..

İşte Fatih Akyel'in hayatı, tam bir nereden nereye öyküsü!
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X