jun affedildi mi _????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
cıkan haberlere göre evetİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejun affedildi mi _????Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Adamin sucu neydi ki Ziya`nin affina muhtac olsun ?İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejun affedildi mi _????
Yorum
-
junun affedilmesi bence dogru aslinda gec kalinmis onu intertoto da oynadip satmak varken mahsúsdan kadro disi birakip bize zarar vermek icin yapilan bir olaydir junu satmamiz imkansizdi herkez bizim gibi salak yöneticiyi bir arada bulamaz. Nobre gibi karektersiz bir futbolcula ilgilenmemis hic sasmadi yoneticiler kendileri gibi oyuncu aliyorYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Trabzon'da forvet arayışları
Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.
01 / 09 / 2007 13:00
Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı. Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi. Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi...
AApoetricus
Yorum
-
Nobre'yi resmen istemişiz ama Sinan Ergin vermeye niyetimiz yok burnunu sürttürüp tekrar takıma kazandıracağız demiş. Kaynak lig radyoTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamin sucu neydi ki Ziya`nin affina muhtac olsun ?
Ben de cok merak ediyorum...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Alves ve Riquelme Takımlarında Kaldılar
İspanya’da transfer sezonunun bitmesiyle yaz aylarında en çok konuşulan isimlerin arasında yer alan Daniel Alves ve Juan Roman Riquelme takımlarında kaldılar..
tüh alamadık Riquelme'yi ... şaka bir yana dün Daniel alves'i izledim maurinho boşuna istemiyor adamı resmen sağ kanattan oyun kuruyor , her attığı uzun top adrese teslim çok iyide orta yapıyor , alves'i izleyince aklıma celo geliyor Almanya'nın balta girmemiş ormanlarında yetişen ve kendini kabül ettiren? klas , hızlı , çabuk ,muz ortalar yapan, ani şutlarıyla tehlike yaratan..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poetricus
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yönetim yeni sayfaya geçmemizi bekliyor olabilir Prica'yı açıklamak için
tam bir rezillik
Yorum