Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• prica başlığı kapansın bu adam gelmiyorr yarın ki haberleri görür gibiyim prica devre arasında sözleşmeyi imzalamaya gelecek prensipde anlşıldıı devreyi bekleyirolar
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yaw nuri paraya kıyıp kaptanı geri getirseee

Yorum

• ben bunların nasıl transferi kapattığını da anlamadım. Transfer kapandıktan sonra Ersen ile Stepanov'u sattılar.
        KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Yahu bu Özer gercekten Gsye transfer oduysa ozaman neden Ankarasporlu yöneticiler cikipta biz bu oyuncuyu satmayacagiz dediler tabi Necatiyi alinca hemen salladiniz onu.

Necatiye bugün cok küfür ettim ne bicim insandir bu ya bizi Ankaraspordan daha büyük takim olarak görüyor herhalde.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

1,5 saatte mi

Yorum

1,5 saatte mi

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                M.Yıldız radyoda canlı yayında, Trabzonspor benimle çok yakından ilgileniyor yarım saat içinde herşey belli olur dedi.
                Bir baska Baslikdan alinti.
                Umarim dogrudur.
                Heyecanlandim!

Sivas maci sonrasi asla olmasin derdim ama su ruh halimlen Mehmetede evet diyorum.

Beni bu duruma düsürenlere yaziklar olsun.....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya mehmet vucuduyla oynayan admın biri teknik 0 olmazzz olamaz bizee kafa ile birde karşı karşıya gol atan adam lazım

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    LigTv den Can Karyağdı ya göre Mehmet Yıldız ya da Sinan Kaloğlu dan biriyle Trabzonspor yönetimi anlaşmak üzereymiş...Ayrıca Gençlerbirliğinden M.Çakır la da görüşülüyormuş...Yeniasır Tv ye göre de TS yönetimi Holosko ile anlaşma halindeymiş... Holosko gelmek istiyormuş ancak kulübü Ö.Rıza+Tayfun ve bir miktar para istiyormuş....
                    Yine bir baska Baslikdan alinti.

Isler iyice karisdi anlasilan.

1 saat 20 dakika....

Bekliyoruz...........
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya mehmet vucuduyla oynayan admın biri teknik 0 olmazzz olamaz bizee kafa ile birde karşı karşıya gol atan adam lazım

Teknigi bosver.
                      Mehmet önde vucudunu koysun ve topu saklasin.
                      Arkadan gelenler isi bitirir....

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir baska Baslikdan alinti.
                        Umarim dogrudur.
                        Heyecanlandim!

Sivas maci sonrasi asla olmasin derdim ama su ruh halimlen Mehmetede evet diyorum.

Beni bu duruma düsürenlere yaziklar olsun.....
                        Off abi o adami alabilirsek yasadik tam bizim systeme uygun bir oyuncu, cok harika bir oyuncu tam ingiliz futbolu oynuyor adam, bu transfer olursa havalara ucarim valla.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Necatiye bugün cok küfür ettim ne bicim insandir bu ya bizi Ankaraspordan daha büyük takim olarak görüyor herhalde.
                          Ziya Hoca'ya da küfret o zaman çünkü şu sözler ona ait :
                          "Büyük takımlarda görev almamı istemeyenler önümü kesmeye çalışıyorlar."

Yorum

• egerki mehmet yildizi alirlarsa bence gercekten cok iyi bir transfer yapmis olurlar. Ama ona o formayi giydirmeden once resmi sitede bir ozur mesaji yayinlatmalari gerekir.

Ayrica biz mehmeti alirsak tekrarlanicak Trabzon - sivas maci nasi olucak ayni kadrolar falan

Yorum

• Ben bugün Trabzonspor'un unutulmaz 2 numarası Lemi'yi dinledim biz her maça inanarak çıkıyorduk dedi şimdi o yok aynı taraftar baskısı bizde de vardı 15 dak gol atamıyorduk yuhlanıyorduk dedi ama yeniyorduk taraftarın gönlünün iyi futbol oynayarak alıyorduk dedi şimdi bize öyle bir hoca lazım ki Lemi ile aynı jenerasyondan olacak ve benim aklıma gelen hoca Ünal Karamandır.Ben siyasi konu açtığım için de herkesten ÖZÜR DİLİYORUM ama bana kimse haddini bil diyemez çünki ben burda Trabzonspor için konuşuyorum kendim için değil

Yorum

• necatıye uzulmedımde..su Trabzonsporlu özerın seneye gsde oynayacak olmasına cok uzuldum..
                                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X