Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok kötübir transfer dönemi...
    yanlış düşünüyorsun en kral transferleri biz yaptık en kral satışları biz yaptık (!)

Yorum

• Yabancı hakkı 6+1 ama bizim yönetim bunu yanlış anlamış 1+6 olarak oynuyorlar.
      Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• yönetim 1000. sayfayı bekliyormuş prica transferini açıklamak için ha gayret
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ha gayret 1000 e dogru!!
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• jaba ankaragücüyle anlaştı bildiğim kadarıyla...nobre transferide menejerlerin ortaya attığı haberlerdir.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• be transferden vazgectım elımızdekılerı satmasınlar ersende gıttı hayırlı olsun ........

kaynak cnnturk

Yorum

• nobre nobre nobre marsio nobreee ya olaya bak adam kalmadı da nobreyle ilgileniyomuşuzz
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yahu nobre'yi prica'yı boşverin de hatırlar mısınız lyon'da " nilmar " diye genç bir brezilyalı vardı fenere de 2 tane gol atmışlığı var şampiyonlar ligi'nde . en son Corinthians'ta 55 maçta 31 gol atmış ve bu çocuk şu an boşta.. yaşı da 23.. yönetimin haberi olduğunu sanmıyorum ondan zira dünyadan haberleri yok ki..

Yorum

• son transfer Tomas JUN beyler nassıl ama satacağınız adamı maça çıkartmazsanız öyle böyle kadroya alırsınız.Bu yönetim kadar iş bilmezi varmıdır dünyada.
                    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak EL_Niño tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu nobre'yi prica'yı boşverin de hatırlar mısınız lyon'da " nilmar " diye genç bir brezilyalı vardı fenere de 2 tane gol atmışlığı var şampiyonlar ligi'nde . en son Corinthians'ta 55 maçta 31 gol atmış ve bu çocuk şu an boşta.. yaşı da 23.. yönetimin haberi olduğunu sanmıyorum ondan zira dünyadan haberleri yok ki..
                      fiyatı 15m € hiç yoksa hmm boşta oldugu kısmını okumamıştım..

gerci farketmez yıllık isteyeceği para 2-3m € ki onu da veremeyiz
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• isteyeceği para 2-3 milyon € ama prica'ya,nobre'ye verip sokağa atılacak paranın yanında garanti olarak ona verilsin paşalar gibi oynasın

Yorum

• jun kesinlikle kazanılmalı.ama ziya kimi kazandı ki onu kazansın.adam parasını alıyo bari faydalansak adamdan
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• son transfer Tomas JUN beyler nassıl ama satacağınız adamı maça çıkartmazsanız öyle böyle kadroya alırsınız.Bu yönetim kadar iş bilmezi varmıdır dünyada.
                            jun affedildi mi _????
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak EL_Niño tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              isteyeceği para 2-3 milyon € ama prica'ya,nobre'ye verip sokağa atılacak paranın yanında garanti olarak ona verilsin paşalar gibi oynasın
                              bide intertotodan bile uefaya cıkamayan bir takıma nasıl getiririz bilemiyorum

yani anlayacagın o kalitedeki futbolcuları altyapımızdan çıkarmadıktan sonra takımda görme şansımız çok az..
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• jun gol gol gol bu sene gol kralımız
                                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X