İlk olarak byunus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yahu nobre'yi prica'yı boşverin de hatırlar mısınız lyon'da " nilmar " diye genç bir brezilyalı vardı fenere de 2 tane gol atmışlığı var şampiyonlar ligi'nde . en son Corinthians'ta 55 maçta 31 gol atmış ve bu çocuk şu an boşta.. yaşı da 23.. yönetimin haberi olduğunu sanmıyorum ondan zira dünyadan haberleri yok ki..
Yorum
-
fiyatı 15m € hiç yoksaİlk olarak EL_Niño tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu nobre'yi prica'yı boşverin de hatırlar mısınız lyon'da " nilmar " diye genç bir brezilyalı vardı fenere de 2 tane gol atmışlığı var şampiyonlar ligi'nde . en son Corinthians'ta 55 maçta 31 gol atmış ve bu çocuk şu an boşta.. yaşı da 23.. yönetimin haberi olduğunu sanmıyorum ondan zira dünyadan haberleri yok ki..

hmm boşta oldugu kısmını okumamıştım..
gerci farketmez yıllık isteyeceği para 2-3m € ki onu da veremeyiz
Hadi eyvallah..
Yorum
-
bide intertotodan bile uefaya cıkamayan bir takıma nasıl getiririz bilemiyorumİlk olarak EL_Niño tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisteyeceği para 2-3 milyon € ama prica'ya,nobre'ye verip sokağa atılacak paranın yanında garanti olarak ona verilsin paşalar gibi oynasın
yani anlayacagın o kalitedeki futbolcuları altyapımızdan çıkarmadıktan sonra takımda görme şansımız çok az..Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bu sene gol kralımız
Yorum