Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Martin Karlsson diye bir eleman yazmış haberi.. ''Prica, Trabzonspor'a mı? '' diyor neyse artık..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Şenol YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Prica lämnar Ålborg - flyttar till Turkiet
      ,
      Prislapp: Dryga 12 miljoner kronor.

12 milyon danimarka kronu ? kaç para eder?

Yorum

• Danimarka euro kullanmıyor mu yav..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Danimarka Kronu ALIŞ 0.24199 SATIŞ 0.24318

Yuh 2.8 milyon YTL - 2 milyon $ falan diyor..

Yorum

• kimseyi almayacaklar hiç öle bi halleri yok...!

bi forvet çok iyi olurdu...!

Yorum

• ne transferi ya. son güne gelinmis.transfer bekliyorsunuz

Yorum

• doğmamış bebeğe don biçmeyelim arkadaşlar.. Rivayetler var fakat resmen duyurulmamış sonuçta.. Bıtse herkesten önce resmi sitede transfer ettik diye haberiçıkar.. Bu olmazsa bi başka forvet transfer sezonunu bitmedeen alınıcak zaten..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Öyle ya bizimkisi de muhabbet işte O kadar sayfa geldik yorumların çoğu geyik zaten..

Yorum

• tolga büyük maçlarda ve final maçlarında güven vermiyo tecrübeli kaleci şart şimdi olmazsa devre arasında mutlaka alınmalı
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• martinez,faruk ve nobreyi alip transferi kapatsak fena olmaz aslinda
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• prica kesin geldimi oyle okudum demin forumda

Yorum

• hayir kesin birsey yok dahaden..
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            prica kesin geldimi oyle okudum demin forumda
                            sadece bi spor ajansının haberi orda kesin deniliyo ayrıca prica'y ıhocası bugün uefa maçında oynatmadı
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece bi spor ajansının haberi orda kesin deniliyo ayrıca prica'y ıhocası bugün uefa maçında oynatmadı
                              Biz yokuz ki Avrupa'da neden oynatmasın ?

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zaten uefa da oynasa bisey fark etmezdiki
                                cunki biz elendik zaten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X