Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jabi şu anda takımın en iyi oyuncusu durumunda ama !!!
    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• bence bu başlık serbest kürsü kısmına taşınsın
      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• tekkeyi taraftar olarak biz takımımıza hediye edelim açalım bi hesap herkes para versin madem nedir bu okadar da zor iş değilki

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslında bakarsanız bizimde anlamadığımız çok şey var takım oyunu oynamıyoruz...şampiyon bile olamıyoruz...avrupa da elenmediğimiz takım kalmadı
          Kardeş biz reçeteyi biliyoruz ama bizi dinleyen kim.
          Yeni yapılanma diyoruz korkusuz bir teknik direktör diyoruz..
          Paf takımdan çıkan oyunculara şans diyoruz....
          Bu takımda oynayacak kapasitesi olmayan bir sürü adam var diyoruz..
          Yabancı oyuncu alınacaksa genç ve yetenekli olsun diyoruz.....
          Ama yönetimde bizim gibi düşünen kimse yoooookkkkkkkkkkkkkk....
          Bende biliyorum işlerin kötü gittiğini....
          Peki ne yapalım...
          Bu takımı tutmaktan vazmı geçelim...
          Sırf futbola olan tutkum yüzünden dersten kaldığım zamanlarda annemin getirdiği maç yasağını anahtar deliğinden 90 dakika iki büklüm maç seyrederek deldiğim bu asktan vazmı geçeyim....
          Biz herşeyi anlıyoruzda bizi kimse anlamıyor.....
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• sol açık kesinlikle alınması gerekiyor zaten sol açık yoktu gökdeniz oralarda dolanıyordu...şimdi yattara hem formsuz hem sakatlandı çek gökdenizi sağa al sola bir adam...hem sistemimiz olur hem sıkıştığında alırsın yattarayı oyuna alternatif olur...ayrıca bizim oyuncular kendi kendine sakatlanmada üstlerine yok yani... geçen sene yattara düz yolda sakatlandı dün yine ...bunu gören ersende dayanamadı,dengesizliğinin kurbanı oldu....bizim takım çok komik ya
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• fatih tekke açıklama yaptımı bileneniz var mı acaba ne zaman netlik kazanır birde transfer dönemi ne zaman kapanıyoo
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ateş: "Trabzonspor'la görüştüm ama..."

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi gözden çıkardığı futbolculardan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgınlığının olmadığını söyledi.

Necati, futbolun içinde her şeyin bulunduğunu belirterek, "Yeri gelir istenmeyebilirsiniz, yeri gelir istenirsiniz. Hiç kimseye kırgın değilim, benim kimseyle sorunum olamaz. Ben futbolcuyum, futbolumu oynarım. Hem Galatasaray benim kulübüm, belki de bir gün geri döneceğim" dedi.
                Avrupa'da futbol oynamayı düşündüğünü dile getiren Necati Ateş, "Türkiye'den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa'ya gitmeyi istiyorum" ifadesini kullandı.

Necati, Avrupa'dan birkaç kulüpten teklif aldığını kaydederken, 2-3 gün içinde her şeyin belli olabileceğini sözlerine ekledi.
                '
                Kaynak: Ligtv.com.tr
                En son Erkan tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 15:19.
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• tamam necatiii oldii başka

Yorum

• orta sahaya bir beyin şart
                    top alıp dağıtabilen güzel bir orta saha orta bu takıma şart
                    gerisi ikinci planda olmalı
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• ya yok alaacakları adam bunlarn fatihi alsınlar yeter

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        transfer işi bobadilla altan tekke şeklinde olabilir hakikaten..
                        tekke olmazsa prica şeklinde değişir tablo..
                        bana ciddi bir takımda yusuf gibi dikine oynayan ceyhunu yedek bırakacak bir oyuncu lazım ama..
                        ben başkan olunca bakarım artık, öyle ya!
                        Kardeş bugünkü yazında da muştulu haberler vermişsin,Haluk Ulusoy'un gidebileceği gibi?Yerine gelecek olan kim acaba?Siz TS başkanlığına soyunduğunuza göre bizim başkan Federasyon Başkanlığı'na doğru yol mu alacak?
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fatih tekke açıklama yaptımı bileneniz var mı acaba ne zaman netlik kazanır birde transfer dönemi ne zaman kapanıyoo
                          aciklama yapmadi
                          transfer donemi 31agustosta son buluyor

Yorum

• 14 gün içinde herşey belli olacak transfer felann yaniiii 14 gün içinde belii oldu oldu olmadı transfer yatar

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              14 gün içinde herşey belli olacak transfer felann yaniiii 14 gün içinde belii oldu oldu olmadı transfer yatar
                              aynen öyle

Yorum

• ya ben anlıyamıyorum abii fatihi 7,5 milyon euroya sattık aynı paraya geri almaya çalişyoruz niye sattık niye alıyoruz ya alacaktık niye sattık geri gelecekdin niye gittin yanii geri gelirse ne klüp para kazanır nede kendin ne biçim iş ben bişe anlamadım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X