jabi şu anda takımın en iyi oyuncusu durumunda ama !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kardeş biz reçeteyi biliyoruz ama bizi dinleyen kim.İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında bakarsanız bizimde anlamadığımız çok şey var takım oyunu oynamıyoruz...şampiyon bile olamıyoruz...avrupa da elenmediğimiz takım kalmadı

Yeni yapılanma diyoruz korkusuz bir teknik direktör diyoruz..
Paf takımdan çıkan oyunculara şans diyoruz....
Bu takımda oynayacak kapasitesi olmayan bir sürü adam var diyoruz..
Yabancı oyuncu alınacaksa genç ve yetenekli olsun diyoruz.....
Ama yönetimde bizim gibi düşünen kimse yoooookkkkkkkkkkkkkk....
Bende biliyorum işlerin kötü gittiğini....
Peki ne yapalım...
Bu takımı tutmaktan vazmı geçelim...
Sırf futbola olan tutkum yüzünden dersten kaldığım zamanlarda annemin getirdiği maç yasağını anahtar deliğinden 90 dakika iki büklüm maç seyrederek deldiğim bu asktan vazmı geçeyim....
Biz herşeyi anlıyoruzda bizi kimse anlamıyor.....
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
sol açık kesinlikle alınması gerekiyor zaten sol açık yoktu gökdeniz oralarda dolanıyordu...şimdi yattara hem formsuz hem sakatlandı çek gökdenizi sağa al sola bir adam...hem sistemimiz olur hem sıkıştığında alırsın yattarayı oyuna alternatif olur...ayrıca bizim oyuncular kendi kendine sakatlanmada üstlerine yok yani... geçen sene yattara düz yolda sakatlandı dün yine ...bunu gören ersende dayanamadı,dengesizliğinin kurbanı oldu....bizim takım çok komik ya
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Ateş: "Trabzonspor'la görüştüm ama..."
Galatasaray'ın yeni sezon öncesi gözden çıkardığı futbolculardan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpte hiç kimseye kırgınlığının olmadığını söyledi.
Necati, futbolun içinde her şeyin bulunduğunu belirterek, "Yeri gelir istenmeyebilirsiniz, yeri gelir istenirsiniz. Hiç kimseye kırgın değilim, benim kimseyle sorunum olamaz. Ben futbolcuyum, futbolumu oynarım. Hem Galatasaray benim kulübüm, belki de bir gün geri döneceğim" dedi.
Avrupa'da futbol oynamayı düşündüğünü dile getiren Necati Ateş, "Türkiye'den hiçbir takımla görüşme halinde değilim. Sadece Trabzonspor aradı ve görüştüm ama ben Avrupa'ya gitmeyi istiyorum" ifadesini kullandı.
Necati, Avrupa'dan birkaç kulüpten teklif aldığını kaydederken, 2-3 gün içinde her şeyin belli olabileceğini sözlerine ekledi.
'
Kaynak: Ligtv.com.trEn son Erkan tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 15:19.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Kardeş bugünkü yazında da muştulu haberler vermişsin,Haluk Ulusoy'un gidebileceği gibi?Yerine gelecek olan kim acaba?Siz TS başkanlığına soyunduğunuza göre bizim başkan Federasyon Başkanlığı'na doğru yol mu alacak?İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer işi bobadilla altan tekke şeklinde olabilir hakikaten..
tekke olmazsa prica şeklinde değişir tablo..
bana ciddi bir takımda yusuf gibi dikine oynayan ceyhunu yedek bırakacak bir oyuncu lazım ama..
ben başkan olunca bakarım artık, öyle ya!

Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
aciklama yapmadiİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke açıklama yaptımı bileneniz var mı acaba ne zaman netlik kazanır birde transfer dönemi ne zaman kapanıyoo
transfer donemi 31agustosta son buluyor
Yorum
-
aynen öyleİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 gün içinde herşey belli olacak transfer felann yaniiii 14 gün içinde belii oldu oldu olmadı transfer yatar
Yorum
-
ya ben anlıyamıyorum abii fatihi 7,5 milyon euroya sattık aynı paraya geri almaya çalişyoruz niye sattık niye alıyoruz ya alacaktık niye sattık geri gelecekdin niye gittin yanii geri gelirse ne klüp para kazanır nede kendin ne biçim iş ben bişe anlamadımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum