Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer dönemi ne zaman bitiyor ?

Yorum

• ceysın tahincioğlu tam mantaliteye göre bi futbolcu hucum gücü 0

defanstan bir an olsun ayrılmıyorda yerde ararken formula da bulduk aradıımız mantalitik oyuncuyu

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer dönemi ne zaman bitiyor ?
        1 eylül de transfer yasaklanıyor

Yorum

• TS'ye Bir Şokta Musampa'dan
          22 Ağustos 2007 / 22:30
          Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.
          Sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.
          Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin, Jabi ile sakatlıkları süren Ersen Martin ve Musa katılmadı. Yattara ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo-mavili oyuncular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladılar.

MUSAMPA, TRABZON'DAN AYRILDI

Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa'nın, Trabzon'dan ayrıldığı bildirildi.

Sezon başı kampına geç gelen ve daha sonra tek başına antrenman yapması istenilen Musampa'nın, Trabzon'dan ayrılarak bir süredir idmanlarını yapmadığı öğrenildi.

Yönetim kurulu tarafından daha önce 250 bin Euro para cezası alan Musampa'nın, yönetime haber vermeden gittiği kaydedildi.

Musampa'nın, “Hem benim hem de kulüp için kentten ayrılmam en iyi çözümdü. Ben de ayrıldım. Bundan sonra kararı FIFA verecek” dediği öğrenildi.
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 eylül de transfer yasaklanıyor
            1 eylül değil 3 eylülde

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 eylül değil 3 eylülde
              2 aydır doğru düzgün transfer yapamayan yönetim 1 veya 3 Eylül arasında mı transfer yapacak.Gelin birbirinizi kırmayın 2 gün için değişecek birşey yok nasıl olsa

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 aydır doğru düzgün transfer yapamayan yönetim 1 veya 3 Eylül arasında mı transfer yapacak.Gelin birbirinizi kırmayın 2 gün için değişecek birşey yok nasıl olsa

umut garibin ekmeği napalım 1 eylülde transfer yapılmayacak gene hayal kırıklığı
                ama 3 eylül se bitiş dönemi 2 gün daha pembe hayallaer kurabilecez bide bu yönden düşünmek lazım

Yorum

• İlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  almanya dan gelen iki futbolcuyu degirmenderespora kiraladilar.
                  en iyisini yapmışlar ama ben sebata acıdım sebata üvey evlat gibi davranıyo ts bu hafta d.dereden 4 tane yemişler
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en iyisini yapmışlar ama ben sebata acıdım sebata üvey evlat gibi davranıyo ts bu hafta d.dereden 4 tane yemişler
                    değirmendere altyapı takımımız... trabzonspor her takıma destek olamaz bence...
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sebatında bizimde suçumuz var gelinen bu noktada sadece TRABZONSPOR da değil suç

Yorum

• Sevilla -
                        La Liga ekibi Real Betis'in resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, bir ara Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Brezilya'lı futbolcu Marcos Assuncao'nun sözleşmesinin karşılklı olarak feshedildiği duyuruldu.

2002 yılında Roma'dan İspanyol ekibe transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, 2005 yılında Kral Kupası'nın kazanılmasında ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasında önemli rol oynamıştı.

Öldürücü frikik vuruşlarıyla tanınan ve yeşil beyazlı forma altında toplam 135 lig maçına çıkıp 24 gol kaydeden ortasaha futbolcusunun kulübüyle 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu.
                        ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevilla -
                          La Liga ekibi Real Betis'in resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, bir ara Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Brezilya'lı futbolcu Marcos Assuncao'nun sözleşmesinin karşılklı olarak feshedildiği duyuruldu.

2002 yılında Roma'dan İspanyol ekibe transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, 2005 yılında Kral Kupası'nın kazanılmasında ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasında önemli rol oynamıştı.

Öldürücü frikik vuruşlarıyla tanınan ve yeşil beyazlı forma altında toplam 135 lig maçına çıkıp 24 gol kaydeden ortasaha futbolcusunun kulübüyle 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu.
                          çok iyi futbolcu ama yönetim musampa,marcelinho faciasından sonra bu oyuncuyla ilgilenmez gelmesini de istemem şahsen
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• gelse şahane olur ama gelmez marcelinho araya girer transferi bozar hep böyle oluyo ya

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok iyi futbolcu ama yönetim Musampa, Marcelinho faciasından sonra bu oyuncuyla ilgilenmez; gelmesini de istemem şahsen.
                              Muhtemelen bu oyuncular da Ziya Doğan faciasını öğrendikleriniden Trabzon'a gelmek istemezler.
                              Aklıma hep Kemal Sunal filmleri geliyor: Memo'nun beş tane leşi var.
                              Memo yerine uygun bir isim koyarsınız artık.

Yorum

• transferi unutun en azından bir golcü alalım dedik onuda yüzlerine gözlerine bulaştırdılar........
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X