transfer dönemi ne zaman bitiyor ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1 eylül de transfer yasaklanıyorİlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer dönemi ne zaman bitiyor ?
Yorum
-
TS'ye Bir Şokta Musampa'dan
22 Ağustos 2007 / 22:30
Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.
Sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, Trabzon'dan ayrıldı.
Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin, Jabi ile sakatlıkları süren Ersen Martin ve Musa katılmadı. Yattara ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
Bordo-mavili oyuncular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladılar.
MUSAMPA, TRABZON'DAN AYRILDI
Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa'nın, Trabzon'dan ayrıldığı bildirildi.
Sezon başı kampına geç gelen ve daha sonra tek başına antrenman yapması istenilen Musampa'nın, Trabzon'dan ayrılarak bir süredir idmanlarını yapmadığı öğrenildi.
Yönetim kurulu tarafından daha önce 250 bin Euro para cezası alan Musampa'nın, yönetime haber vermeden gittiği kaydedildi.
Musampa'nın, “Hem benim hem de kulüp için kentten ayrılmam en iyi çözümdü. Ben de ayrıldım. Bundan sonra kararı FIFA verecek” dediği öğrenildi.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
1 eylül değil 3 eylüldeİlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 eylül de transfer yasaklanıyor
Yorum
-
2 aydır doğru düzgün transfer yapamayan yönetim 1 veya 3 Eylül arasında mı transfer yapacak.Gelin birbirinizi kırmayın 2 gün için değişecek birşey yok nasıl olsaİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 eylül değil 3 eylülde
Yorum
-
İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 aydır doğru düzgün transfer yapamayan yönetim 1 veya 3 Eylül arasında mı transfer yapacak.Gelin birbirinizi kırmayın 2 gün için değişecek birşey yok nasıl olsa

umut garibin ekmeği napalım 1 eylülde transfer yapılmayacak gene hayal kırıklığı
ama 3 eylül se bitiş dönemi 2 gün daha pembe hayallaer kurabilecez bide bu yönden düşünmek lazım
Yorum
-
en iyisini yapmışlar ama ben sebata acıdım sebata üvey evlat gibi davranıyo ts bu hafta d.dereden 4 tane yemişlerİlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya dan gelen iki futbolcuyu degirmenderespora kiraladilar.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
değirmendere altyapı takımımız... trabzonspor her takıma destek olamaz bence...İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen iyisini yapmışlar ama ben sebata acıdım sebata üvey evlat gibi davranıyo ts bu hafta d.dereden 4 tane yemişlerÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Sevilla -
La Liga ekibi Real Betis'in resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, bir ara Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Brezilya'lı futbolcu Marcos Assuncao'nun sözleşmesinin karşılklı olarak feshedildiği duyuruldu.
2002 yılında Roma'dan İspanyol ekibe transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, 2005 yılında Kral Kupası'nın kazanılmasında ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasında önemli rol oynamıştı.
Öldürücü frikik vuruşlarıyla tanınan ve yeşil beyazlı forma altında toplam 135 lig maçına çıkıp 24 gol kaydeden ortasaha futbolcusunun kulübüyle 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
çok iyi futbolcu ama yönetim musampa,marcelinho faciasından sonra bu oyuncuyla ilgilenmez gelmesini de istemem şahsenİlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla -
La Liga ekibi Real Betis'in resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, bir ara Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Brezilya'lı futbolcu Marcos Assuncao'nun sözleşmesinin karşılklı olarak feshedildiği duyuruldu.
2002 yılında Roma'dan İspanyol ekibe transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, 2005 yılında Kral Kupası'nın kazanılmasında ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasında önemli rol oynamıştı.
Öldürücü frikik vuruşlarıyla tanınan ve yeşil beyazlı forma altında toplam 135 lig maçına çıkıp 24 gol kaydeden ortasaha futbolcusunun kulübüyle 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Muhtemelen bu oyuncular da Ziya Doğan faciasını öğrendikleriniden Trabzon'a gelmek istemezler.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi futbolcu ama yönetim Musampa, Marcelinho faciasından sonra bu oyuncuyla ilgilenmez; gelmesini de istemem şahsen.
Aklıma hep Kemal Sunal filmleri geliyor: Memo'nun beş tane leşi var.
Memo yerine uygun bir isim koyarsınız artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum