İlk olarak byunus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gerçekten kötü oynadı...beğenmedim...bende bizi kınıyorum herkesi beğenir olduk...İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseni kınıyorum
poetricus
Yorum
-
Biglia'yı dünkü maçta tanımadımİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün maçı izlerken kendi kendime kesin bizim bmn müdavimleri bu adamı beğenir dedim...bana soracak olursanız dümdüz bir topçu bence işe yaramaz....Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sormadım ki...bence düz bir futbolcu...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiglia'yı dünkü maçta tanımadımpoetricus
Yorum
-
Arkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
Birde soru; Biglia'nın düz topçu olduğu bi değerlendirmede Hasan-Hüseyin-Ayman hangi sınıfa girer?
Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!
Vkgz yanlış anladın galiba, formda mormda farklı mesele genelden, oyuncu kalitesinden bahsediyorum ben
Yararlı olur o başka
En son champions tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 14:07.
Yorum
-
aymana laf yok çok formda.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
Birde soru; Biglia'nın düz topçu olduğu bi değerlendirmede Hasan-Hüseyin-Ayman hangi sınıfa girer?
Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
ayman düz ötesi bir futbolcu ama biglia'yı bilmem ziya izledimi kesin oda beğenmiştir çünkü dümdüzİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!
Vkgz yanlış anladın galiba, formda mormda farklı mesele genelden, oyuncu kalitesinden bahsediyorum ben
Yararlı olur o başka
poetricus
Yorum
-
sordun demedim zatenİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesormadım ki...bence düz bir futbolcu...
, sadece yazımı alıntılayıp transfer başlığının müdavimleri hemen bu oyuncuyu beğenirler dediğin için yazdım
En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 14:14.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
doğru değilmiİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesordun demedim zaten
, sadece yazımı alıntılayıp transfer başlığının müdavimleri hemen bu oyuncuyu tavsiye eder dediğin için yazdım
al sana müdavim al sana transfer
poetricus
Yorum
-
Doğru ama sadece dünkü maça bakıp oyuncu tavsiye etmedim ben. Önceden tanıdığım bir oyuncu. Tavsiye de etmedim yalnızca geleceği parlak dedim. Hem neyi tartışıyoruz? Bence iyi bir oyuncu, sence düz bir oyuncu. Düz oyuncu demek kötü demek değildir. Champions'un da dediği gibi kalite aradaki farkı belirlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
manisa ile 1-1 biten kıpa maçıİlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman Allah korusun!Çirkef bir adama ihtiyacımız yok.Hatta haram puana "hayır".
Geçen sene Ziya Hoca(!) Umut'u (hangi maçtı hatırlayamıyorum) 90. dakikada oyuna almıştı da Umut oyuna girdiğinde depara başladı hakem maçı bitirdi.Aynı Umut yılmadan çalıştı ve kazandı.Şu an takımın vazgeçilmezi.
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değilİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru ama sadece dünkü maça bakıp oyuncu tavsiye etmedim ben. Önceden tanıdığım bir oyuncu. Tavsiye de etmedim yalnızca geleceği parlak dedim. Hem neyi tartışıyoruz? Bence iyi bir oyuncu, sence düz bir oyuncu. Düz oyuncu demek kötü demek değildir. Champions'un da dediği gibi kalite aradaki farkı belirler
poetricus
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum