Ya arkadaşlar burada Agustine Bebbe diye kamuoyu oluşturmayın lütfen gider alırlar sonra o kadar para çöpe gider yine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Konu 1000. sayfaya doğru ilerliyor ve halen transfer yok.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Portugizce, Polonyacadan sonra Izlandacada, danimarkaca ögrenmeye basladik. Transferler biraz daha sürse Tercümanci bile cikabilir aramizdan.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTyrkere lurer på Prica
Ifølge tyrkiske medier er Trabzonspor tæt på at sikre sig AaB’s Rade Prica. Lynge Jacobsen afviser dog, at angriberen er på vej sydpå.
Foto: Scanpix
En flot sæson for AaB, der blev kronet med topscorerprisen, har gjort Rade Prica til et eftertragtet navn uden for de danske grænser.
Først blev Anderlecht nævnt som mulig bejler, og nu er det så Lars Olsens tidligere klub Trabzonspor, der er dukket op på markedet. Den tyrkiske klub er gennem længere tid blevet kædet sammen med den svenske angriber.
prica transferi danimarka basınında da yer alıyo ama bizimkilerde tık yok
Bare bu acidan bir ise yariyor."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
transfermarkt sitesine göre 1 kere kamerun milli takim formasini giymis...kanat oynadigini bilmiyordum ben forvet olarak biliyorum...bu sezon assist kralliginda 4 assistle su an birinci sirada...bir de gol atti su ana kadar...gecen sezon yanilmiyorsam 11 gol atmisti...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç tespit. Kendisini geçen sene galiba çok kısa bir süre seyrettim ama bana da çok değişik bir oyuncu gibi geldi. Ama Kamerun Milli olduğundan emin değilim. Çünkü bildiğim kadarıyla Fatih Terim'in onayıyla "Milli takıma seçilebilir seviyede" Türk pasaportu aldı. Sadece 2 sezondur burda. Kanat oynuyormuş, bir de forvet ama sanırım bu kanat sol değil?
Länderspiele: 1 Spiel für Kamerun
Türkcesi:
Milli Maclar: Kamerun Milli Takimi ile 1 Mac
Türk ismi Alper Aydinmis.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kardesim bebbeyi taniyormusun ediyormusun bir kez izledinmi de bos bos yorum yapiyorsun. ben bu oyuncuyu bir kac haftadir özellikle takip ediyorum ve hosuma gitti onun icin bize faydali olur düsüncesindeyim...takimda forvet bollugu var sanki...bi umut sakatlansa ne olacak merak ediyorumİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar burada Agustine Bebbe diye kamuoyu oluşturmayın lütfen gider alırlar sonra o kadar para çöpe gider yine."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Aman Allah korusun!Çirkef bir adama ihtiyacımız yok.Hatta haram puana "hayır".İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenobre gelsin işte iyi topçu
Geçen sene Ziya Hoca(!) Umut'u (hangi maçtı hatırlayamıyorum) 90. dakikada oyuna almıştı da Umut oyuna girdiğinde depara başladı hakem maçı bitirdi.Aynı Umut yılmadan çalıştı ve kazandı.Şu an takımın vazgeçilmezi.
Yorum
-
kardeş yanlış anlama ama bebeyi bir kaç haftadır 3 dakikalık görüntülere göremi takip ediyosun...çünkü ankaragücünün ilk 3 hafta da oynadığı maçlardan sadece gs maçını ben 90 dk izledim fazla etkili değildi...yok eğer geçen seneden beri takip ediyosan lafım yok ama şu anda trabzonsporun sokağa atacak parası da yok..İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim bebbeyi taniyormusun ediyormusun bir kez izledinmi de bos bos yorum yapiyorsun. ben bu oyuncuyu bir kac haftadir özellikle takip ediyorum ve hosuma gitti onun icin bize faydali olur düsüncesindeyim...takimda forvet bollugu var sanki...bi umut sakatlansa ne olacak merak ediyorum
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
ne nobresi ya.İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenobre gelsin işte iyi topçu
bjk de ne yapmışki bize gelsin.
istanbulda oynayan yabancı trabzona zor gelir.o hayata alışmıştır
zaten isteyende yokT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
hayir gecen sene son maclari ve bu sene ilk 3 hafta...bu sene izinde oldugumdan sadece kisa özetlerde izleyebildim ve orda cok iyi oynadigini gördüm..4 assist 1 gol az birsey degil ilk 3 hafta icin..İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş yanlış anlama ama bebeyi bir kaç haftadır 3 dakikalık görüntülere göremi takip ediyosun...çünkü ankaragücünün ilk 3 hafta da oynadığı maçlardan sadece gs maçını ben 90 dk izledim fazla etkili değildi...yok eğer geçen seneden beri takip ediyosan lafım yok ama şu anda trabzonsporun sokağa atacak parası da yok..
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Dün maçı izlerken kendi kendime kesin bizim bmn müdavimleri bu adamı beğenir dedim...bana soracak olursanız dümdüz bir topçu bence işe yaramaz....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiglia en ümit vaat eden oyuncularından Arjantin'in. Top hakimiyetini biraz geliştirir, biraz da heyecanını yenerse dünya klasında olurpoetricus
Yorum
-
seni kınıyorumİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün maçı izlerken kendi kendime kesin bizim bmn müdavimleri bu adamı beğenir dedim...bana soracak olursanız dümdüz bir topçu bence işe yaramaz....
7-7-7-7-7-7-7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum