Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen öyleİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tamam bunu hemen alalım ama şimdi ucak biletlerine baktım yer yok anca bidaakı ayın 12 si boş muş ee ozamanada transfer sezonu kapanıyormuşş ... neyse birdahaki sezon inşallah__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
981 sayfalık yorum yapmısız kalbınızık kırmnak ıstemem ama sanırım bu sene transfer yok unutun transfer ısını bu takım bu lıge yetermıs transfer falan yapmayacaklarmıs tepkı almamak ıcınde suan solemıyorlarmısTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=
HİÇ Mİ ÇARESİ YOK BEN ÇOK BEĞENDİM HADİ ALALIM YAW...
poetricus
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=
"madem begendın ver parasını al getır" derse albayrak baskan hıc sasırma
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
Ben beğenmedim çok düz topçu bikereİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=srnlQ...related&search=
En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 15:17.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu kadro lig icin yeterliymis demekki. tabi dogruya gecen sezon marcelinho stepanov szymkowiak gibi kötü topcular vardi. ondan sampiyon olamadik. ama tabiki simdi bomba gibi starlarimiz var. jabi adnan serkan. onlari sattik simdi daha iyi bi kadroya sahip olduk demi?onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadro lig icin yeterliymis demekki. tabi dogruya gecen sezon marcelinho stepanov szymkowiak gibi kötü topcular vardi. ondan sampiyon olamadik. ama tabiki simdi bomba gibi starlarimiz var. jabi adnan serkan. onlari sattik simdi daha iyi bi kadroya sahip olduk demi?
valla sanırım haklısın
ama suda var artık unutalım gecmısı bırakalım sunları gecmısle yasadıgımız surece bıse yapamıyoruz ornek 1996 gıbıTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

trabzonspor bence prica'yı alırsa bjk fb gs gibi güçleniriz pricada yıldız bir oyuncu inşallah alırız ben alınacakmış herşey güzel gidiyomuş prica transferinde ama aldığını bilmiyorum
Yorum