İlk olarak selimag tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nazar deer olr bu haftaİlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi yaw celalettinin sakatlandıgını hiç hatırlamıyorumHEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
su 8 gün bitsede rahatlasak hergün umut etmekdense sezon kapansin daha iyi bu basiretsizlere insallah hesap sorulacak yoksa bunlar yine secilirse vay halimize yalanlarini devam dinleriYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
değermi dersinİlk olarak fetvaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenazar deer olr bu hafta
neyini nazar edebilirizki biz bu adamın
hiç yaptıı olumlu bi hareket yokki hevesle baksak adama
Yorum
-
yasi 16, nisan 1991 dogumluİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk nın batuhan ı ii bi oyuncuya benziyor soyadı da karadeniz nedir acaba?
pozisyona iyi giriyor
mantaliteye çok ters bi adam gerçi
1.91 boyunda,
paf takiminda, mac basina nerede ise 3 gol ortalamasi ile oynuyormus 3 senedir.
86 macta toplam 226 mi ne golu var di bu yaza kadar istatistiklerinde demin baktim da,
bir de bir roportaj gordum, merak ettim, karadeniz cocuguyum diyor, karadenizin neresindenmis?
soyle bir alinti yapayim,
Saha dışında nasıl bir Batuhan’sın?
"Çok gevezeyim... Bir kere Karadeniz çocuğuyum. Espriyi severim. Hep hareket halindeyim. Bir dakika yerimde durmam. Oturmayı sevmem. Bu röportaj için beni en çok sen oturttun sandalyeye abi. Çok güler yüzlüyümdür. Sahada ne kadar agresifsem sokakta o kadar uysalımdır."There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
beşiktaş tahminim bu çocuğu avrupaya temiz bi paraya satabilir veyada ertuğrul hocanın ve Türk futbolunun göz bebeği olur..
bizdede barış memiş var.. var ama bide ziya doğan var ha!!
eyüp kadri,yusuf,ergin de diğer gençlerimiz keşke genç yeteneklere şans veren bi hocamız olsa..
Yorum
-
giresun ordu da karadeniz soyadı var bayaİlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasi 16, nisan 1991 dogumlu
1.91 boyunda,
paf takiminda, mac basina nerede ise 3 gol ortalamasi ile oynuyormus 3 senedir.
86 macta toplam 226 mi ne golu var di bu yaza kadar istatistiklerinde demin baktim da,
bir de bir roportaj gordum, merak ettim, karadeniz cocuguyum diyor, karadenizin neresindenmis?
soyle bir alinti yapayim,
Saha dışında nasıl bir Batuhan’sın?
"Çok gevezeyim... Bir kere Karadeniz çocuğuyum. Espriyi severim. Hep hareket halindeyim. Bir dakika yerimde durmam. Oturmayı sevmem. Bu röportaj için beni en çok sen oturttun sandalyeye abi. Çok güler yüzlüyümdür. Sahada ne kadar agresifsem sokakta o kadar uysalımdır."
bilgiler için çok saol abi
3 gol ortalamayı kolay yapmadı tabi bu adam pozisyonları çok iyi kokluyor
ve attığı golde eğer şans dedilse muhteşem bi gol vuruşu var adamda
Yorum
-
batuhanlar,ardalar bizi ilgilendirmiyo biz çok çıkardık batuhandan,ardadan daha iyilerini ama sahip çıkmadık youtube da özer hurmacı'yı izledim dedim böle çocuk süper ligde varmıydı diye mükemmel bir oyuncu 20 yaşında ve bu dediğiniz isimlerden daha yetenekli ama çocuğun reklamı yok işteTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
son senelerde arda gibi futbolcu nerde çıkardık ?İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhanlar,ardalar bizi ilgilendirmiyo biz çok çıkardık batuhandan,ardadan daha iyilerini ama sahip çıkmadık youtube da özer hurmacı'yı izledim dedim böle çocuk süper ligde varmıydı diye mükemmel bir oyuncu 20 yaşında ve bu dediğiniz isimlerden daha yetenekli ama çocuğun reklamı yok işte
Yorum
-
arda'yı yıldız sanıyosun sanırımİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson senelerde arda gibi futbolcu nerde çıkardık ?
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
bu işler reklam reyting işidir ben yarın gs de sahaya çıksam ve ayağıma top değmeden maçı bitirsem ertes gün medya beni yıldız yapmassa neyim
Arda sadece yetenekli bir oyuncu ve rahat çalım atıyo fizik yok,güç desen o da yok iy bir oyuncu olabilir ama benim gökdenizim fatihim kadar olamaz kusura bakmaTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum