Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    agustine nerde işimizi görür
    ankaragücünde
    poetricus

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seni kınıyorum
      gerçekten kötü oynadı...beğenmedim...bende bizi kınıyorum herkesi beğenir olduk...
      poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün maçı izlerken kendi kendime kesin bizim bmn müdavimleri bu adamı beğenir dedim...bana soracak olursanız dümdüz bir topçu bence işe yaramaz....
        Biglia'yı dünkü maçta tanımadım
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biglia'yı dünkü maçta tanımadım
          sormadım ki...bence düz bir futbolcu...
          poetricus

Yorum

• Arkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
            Birde soru; Biglia'nın düz topçu olduğu bi değerlendirmede Hasan-Hüseyin-Ayman hangi sınıfa girer? Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!

Vkgz yanlış anladın galiba, formda mormda farklı mesele genelden, oyuncu kalitesinden bahsediyorum ben Yararlı olur o başka
            En son champions tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 14:07.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal
              Birde soru; Biglia'nın düz topçu olduğu bi değerlendirmede Hasan-Hüseyin-Ayman hangi sınıfa girer? Olmadı ki şöyle düz bi topçumuz!
              aymana laf yok çok formda.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• keçeli çok formda dün akşam maçın tekrarını izlerken farketim koşması bile değişmiş...daha teknik koşuyo sanki...
                acaba ceyhunla antreman sonrası çalışma mı yapıyo...
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş "Riquelme'den başkası yalan" anlayışında olduğu için beğenmemesi doğal

Vkgz yanlış anladın galiba, formda mormda farklı mesele genelden, oyuncu kalitesinden bahsediyorum ben Yararlı olur o başka
                  ayman düz ötesi bir futbolcu ama biglia'yı bilmem ziya izledimi kesin oda beğenmiştir çünkü dümdüz
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sormadım ki...bence düz bir futbolcu...
                    sordun demedim zaten , sadece yazımı alıntılayıp transfer başlığının müdavimleri hemen bu oyuncuyu beğenirler dediğin için yazdım
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 14:14.
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

sordun demedim zaten , sadece yazımı alıntılayıp transfer başlığının müdavimleri hemen bu oyuncuyu tavsiye eder dediğin için yazdım
                      doğru değilmi al sana müdavim al sana transfer
                      poetricus

Yorum

• Doğru ama sadece dünkü maça bakıp oyuncu tavsiye etmedim ben. Önceden tanıdığım bir oyuncu. Tavsiye de etmedim yalnızca geleceği parlak dedim. Hem neyi tartışıyoruz? Bence iyi bir oyuncu, sence düz bir oyuncu. Düz oyuncu demek kötü demek değildir. Champions'un da dediği gibi kalite aradaki farkı belirler

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aman Allah korusun!Çirkef bir adama ihtiyacımız yok.Hatta haram puana "hayır".

Geçen sene Ziya Hoca(!) Umut'u (hangi maçtı hatırlayamıyorum) 90. dakikada oyuna almıştı da Umut oyuna girdiğinde depara başladı hakem maçı bitirdi.Aynı Umut yılmadan çalıştı ve kazandı.Şu an takımın vazgeçilmezi.
                          manisa ile 1-1 biten kıpa maçı
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• nobre falan Allah korusun yav..

prica yı alsak forvet için iyi olur ama umutu kesmemek şartı ile.

Yorum

Doğru ama sadece dünkü maça bakıp oyuncu tavsiye etmedim ben. Önceden tanıdığım bir oyuncu. Tavsiye de etmedim yalnızca geleceği parlak dedim. Hem neyi tartışıyoruz? Bence iyi bir oyuncu, sence düz bir oyuncu. Düz oyuncu demek kötü demek değildir. Champions'un da dediği gibi kalite aradaki farkı belirler
                              söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
                              poetricus

Yorum

• ya gs de adam aldı ya alalım bi tane ya biz ne bekliyoruz
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X