Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kezman, Galatasaray'da çok gol atar
    Fenerbahçe'nin en iyi transferinin Colin Kazım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Fatih Tekke'nin yerine Umut Bulut'un alınmasını arzu ediyorum. Bu ikili forvette çok iyi yapar gibi geliyor.

Rıdvan dilmen.....?
    Bu yorumu ben 3 ay önce yapmıştım. O zamanlar polonyada dolaşmak yerine bu futbolcuyu katabilseydik , 3-4 sene sonrsının milli takım forvet ikilisine sahip olacaktık. ( Umut-Kazım )
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.08.2007, 15:18.

Yorum

• Forumda bir arkadaşın yazdığı doğru ise dün akşam kendi televizyonunda "şehir ve camia nın 3.yada 4.lüğü başarı olarak görmemesinden " duyduğu rahatsızlığı ifade etmiş sayın başkan ...hal böyleyken ziya hocadan 4.lük ve kupa yarı finali garantisi almış olan başkan dan transfer değil camiadaki bu "sakat"anlayışı değiştirmeye yönelik çabalar bekliyorum ben ....eminim bu konuda bir kısmı kendi gazetesinde yazan ve kulüpleri 3 büyükler -figüranlar diye ayıran spor yazarlarınında desteği olacaktır ...önümüzdeki dönemde bu yönde ciddi atılımlar bekliyorum başkandan ...bir an önce 4 lükle yetinmeme hastalığından kurtarmalı bizi ...bedenimize dar gelen elbiseden ötürü zayıflatmalı bizi başkan..hazır elinini altında bolca "diyetisyen" varken.....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ulan bi bakmisiz bizim kekeme baskan nuri newcastledan emreyi getirmis. ne bomba transfer olurdu ama?? ne güzel hayal kuruyorum demi?? hahah
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ulan bi bakmisiz bizim kekeme baskan nuri newcastledan emreyi getirmis. ne bomba transfer olurdu ama?? ne güzel hayal kuruyorum demi?? hahah
          O hayali bende burda dillendirdim çok defa. Adam henüz takımıyla maça çıkmadı. Emre bu yıl takımında kalırsa çıkacağı maç sayısı 15 civarı olur.

Önceki yıllarda bu futbolcuyla kiralık anlaşılmış , yönetim çekişmelerinden getirilmemişti.

Ne yazık , o kadar pasifleşmişizki çoğu oyuncunun Trabzona geleceğine inanmaz olduk . Fatih Tekke dahil.

Yönetimin başına bir taş düşse direkt 11'e önemli bir transfer yapmak isteseler , Emre ve Fatih ile görüşseler benim tercihim Emre olurdu. Trabzon'un futbolcu yapısına baktığımızda böyle bir oyuncu takıma çok maç çevirir.

Yorum

• Garip gelebilir ama ben Emre'yi beğenmiyorum. O kadar yeteneğine rağmen profesyonel olmayışı yeteneklerini kullanmasına engel
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Garip gelebilir ama ben Emre'yi beğenmiyorum. O kadar yeteneğine rağmen profesyonel olmayışı yeteneklerini kullanmasına engel
              Katılıyorum . O yüzden İnter'de bir türlü formayı kapamadı , Newcastle'de sorunlar bitmedi.

Emre çok üst düzey takımlarda başarılı olamıyor ama gs gibi Ts gibi takımlarda Avrupa çapında oynar.

Yorum

• Yanlış yere yazmışım
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Komik gelecek ama transfer politikamızın Bursa maçı skoruna göre şekilleneceğini ve yöneticilerimizin aksi yönde açıklamalarına rağmen 3 Eylül günü transfer yapacağımızı düşünüyorum.

Malum bizde söylenenin tersinin yapılması gelenektir.

Adı geçen isimlerden M.Çakır dışında gerçek anlamda katkı yapabilecek adam yok.

Ama zaten transfere de gerek yok.

Mesela kazara bu akşam Umut antrenmanda sakatlansa golcü olarak topla beraber auta çıkma üstadı Ömer Rıza hazır..

Kale desen zaten Allah'a emanet..

Solbekte Celaleddin resitali devam edecek belli ki..

Orta sahada Hüseyin ve saz arkadaşlarından geriye ve yana doğru derinlemesine paslar gösterisi kesintisiz her hafta..

Bu dönem turşusu kurulacak yabancılar olarak da malum Jun ve Jefferson belirlendi...

Hadi hayırlısı bakalım...
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• özer hurmacı bomba oynuomuş...bizde bi ronaldinho var(yattara),neden birde c.ronaldo olmasın(özer hurmacı)?
                    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Garip gelebilir ama ben Emre'yi beğenmiyorum. O kadar yeteneğine rağmen profesyonel olmayışı yeteneklerini kullanmasına engel

bence celeddin ve kecelinden bin kat daha iyidir. simdi emre gelmeye razi olsa "sen profesyonel degilsin seni istemiyoruz" mu diyecegiz. ben fatih tekkenin yerine emrenin alinmasini isterim.
                      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Şu Emre mevzusunu kapatın da bizimkinin aklına Emre Toraman falan gelmesin.

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence celeddin ve kecelinden bin kat daha iyidir. simdi emre gelmeye razi olsa "sen profesyonel degilsin seni istemiyoruz" mu diyecegiz. ben fatih tekkenin yerine emrenin alinmasini isterim.
                          Ben istemem mesela, çünkü gerçekten ne kendisine bakıyor, ne de davranışlarına dikkat ediyor. Ben daha vasat ama daha profesyonel takım oyunu oynayabilen oyuncuları tercih ederim. Ama Celaleddin kadar değil yani
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 29.08.2007, 16:44.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Emre mevzusunu kapatın da bizimkinin aklına Emre Toraman falan gelmesin.
                            en iyisi transfer mevzuunu kapatmak ..zira akla gelebilecek çok isim var ibrahim ege,volkan,emrah.......
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Başta yukarıdaki zat-ı muhteşem ve adamları olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler! Öyle yığınla bina dikmeye benzemiyormuş bu iş demek ki Hedef şampiyonluk diyorsun kurduğun takımın 3.lükten öteye gidemeyeceğini görmezden geliyorsun Dengeleri koruyacağını söyleyip işe yaramaz en az 5-6 topçuyu kadroda tutmaya devam ediyorsun Şöyle güzel bi temizlik yapsan yıllık en az 4-5 milyon boşa gitmemiş olacak Bundan sonra en iyi transferleri yapsan ne olacak? Taraftarın güvenini kazanabilecek misin? Samimi olduğunu ispatlayabilecek misin?
                              Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yalancı basın sözcüsünün bilmem kaçıncı yalanı .Ayıptır ,günahtır yaw Ettiğini bul! Dürüst yönetim, dürüst hoca tek dürüst olmayan taraftar!
                              En son champions tarafından düzenlendi; 29.08.2007, 16:44.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başta yukarıdaki zat-ı muhteşem ve adamları olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler! Öyle yığınla bina dikmeye benzemiyormuş bu iş demek ki Hedef şampiyonluk diyorsun kurduğun takımın 3.lükten öteye gidemeyeceğini görmezden geliyorsun Dengeleri koruyacağını söyleyip işe yaramaz en az 5-6 topçuyu kadroda tutmaya devam ediyorsun Şöyle güzel bi temizlik yapsan yıllık en az 4-5 milyon boşa gitmemiş olacak Bundan sonra en iyi transferleri yapsan ne olacak? Taraftarın güvenini kazanabilecek misin? Samimi olduğunu ispatlayabilecek misin?
                                Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yalancı basın sözcüsünün bilmem kaçıncı yalanı .Ayıptır ,günahtır yaw Ettiğini bul!

yanılıyorsunuz hocam hedef şampiyonluk demiyor sayın başkan ...sayın başkan 4. lüğün şehir ve camia tarafından başarı ! olarak görülmemesinden muzdarip....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X